Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Τα κενά της ομάδας είναι συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δεν είναι πιεστικό, χρόνος υπάρχει υπεραρκετός.
Το σημαντικό είναι να δοθούν χρήματα για ποιοτικούς παίκτες και να γίνουν οι επιλογές που θέλει ο προπονητής.
Το σημαντικό είναι να δοθούν χρήματα για ποιοτικούς παίκτες και να γίνουν οι επιλογές που θέλει ο προπονητής.
Θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση αν έρθουν δύο υψηλού επιπέδου χάφ (μισθολογικά και βάση βιογραφικού) και ο ένας να είναι αλλαγή. Ο Καμαρα είναι ο ένας βασικός στο κέντρο και δεδομένου ότι η δεύτερη θέση (από τις τρεις) του άξονα καταλαμβάνεται από τον Ντέλια οπότε τα 4 ή 5 χάφ θα ανταγωνίζονται για 2 θέσεις. Δεν είναι πιθανό το σενάριο να βρεθεί ο αρχηγός Σβαμπ το 5ο χάφ σε ιεραρχία με προπονητή το Λουτσεσκου. Οπότε αν έρθει δεύτερο χάφ η λογική λέει να είναι κάποιος φέρελπις με προοπτικές ξεκινώντας τελευταίος ιεραρχικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 25 Αύγ 2024, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nα πιστεψω οτι ο ΠΑΟΚ που εδωσε κοντα στο μυριο για τον Μεξικανο και 500 για τροφια στο Αγγλακι προσπαθει να ψειρισει 1-1.5 μυριο απο μια ομαδα εκ των κορυφαιων της ποδοσφαιρικης αγορας? Μου μοιαζει απιθανο...Η ο Μειτε ψαχνει μεχρι τελευταια μερα το συμβολαιο στην Αραβια και εμειις περιμενουμε λογω καψουρας η και ανικανοτητας να βρουμε κατι αντιστοιχο η καλυτερο η δεν υπαρχει Μειτε.
Δεν ξέρω αν μπορούν να βρουν ιδανικότερο του Μεϊτέ, προσωπικά το θεωρώ απίθανό.
Σίγουρα όμως ξέρω πως αποκλείεται να βρουν κάποιον όπως ο Μεϊτέ, με τα λεφτά που θα κόστιζε ο Μεϊτέ.
Δηλαδή να δώσουμε για αγορά 1.5 χαρτί και ένα συμβόλαιο 2+1 με 1.3-1.5 το χρόνο. Όχι δεν παίζει.
Σίγουρα όμως ξέρω πως αποκλείεται να βρουν κάποιον όπως ο Μεϊτέ, με τα λεφτά που θα κόστιζε ο Μεϊτέ.
Δηλαδή να δώσουμε για αγορά 1.5 χαρτί και ένα συμβόλαιο 2+1 με 1.3-1.5 το χρόνο. Όχι δεν παίζει.
Σιγα ρε black...Η υπερβολη στο μεγαλειο της...Καλος παικτης,γνωστη η αδυναμια μας, αλλα τον εχουμε κανει Θεο...
- FreeWatcher
Να σου φερω ενα παραδειγμα για τη Μπενφικα.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:navigator11 »
κάποιοι θεωρούν ανόητους και πρωτάρηδες τους ανθρώπους της Μπενφίκα
ή τιποτα πειναλέους
Καθαρά το οικονομικο κομματι.
Ο Τσικινιο που περσι πήγε στο γαυρο, γραφοταν απο πολλους συνοπαδους εδω μεσα σαν καλη περιπτωση για μας. Παιχτης με μεγαλυτερη χρηματιστηριαλη αξια περσι απο Μεϊτε κ σε καλυτερη ηλικια. Λοιπον ξερεις ποσα πληρωσε ο γαυρος για να τον παρει οταν εμεις βαλαμε ρητρα 4 εκατομμύρια ευρώ?
500 χιλιαρικα
Αυτό αφορα κ την διαπραγματευτικη ικανότητα της παε κ το ευκολο μοιρασμα εκατομμυρίων εδώ μεσα.
Το κακό με τον ΠΑΟΚ ειναι οτι μόνιμα κολλάει σε εναν παιχτη κ χανει κ χρημα κ καταληγει σε λαθος επιλογές όταν τρώει ακυρο.
Δεν πρόσεξες μάλλον τι έγραψα. Ιδανικότερο έγραψα, όχι καλύτερο.joshua έγραψε:Σιγα ρε black...Η υπερβολη στο μεγαλειο της...Καλος παικτης,γνωστη η αδυναμια μας, αλλα τον εχουμε κανει Θεο...
Με το "ιδανικότερο" εννοώ κάποιον που να ξέρει καλά τον ρόλο που είχε ο Μεϊτέ και που να κολλάει άψογα στο σύστημα που παίζει ο Λουτσέσκου.
Τέλος δεν μπορούμε να προσπερνάμε το γεγονός πως ο Μεϊτέ έπαιξε για ένα χρόνο στην ομάδα και δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν.
Λέω λοιπόν, πως με 1.5 χαρτί κόστος αγοράς, αποκλείεται να βρουν ιδανικότερο. Άποψη μου. Μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί και όχι.
Νομίζω το υπερ απλοποιείς. Ο ΠΑΟΚ φυσικά δεν θέλει ΚΑΙ να πληρώσει την Μπενφίκα ΚΑΙ να δώσει το 1.8 στον Μεϊτέ. Λογικό δεν είναι;joshua έγραψε:Nα πιστεψω οτι ο ΠΑΟΚ που εδωσε κοντα στο μυριο για τον Μεξικανο και 500 για τροφια στο Αγγλακι προσπαθει να ψειρισει 1-1.5 μυριο απο μια ομαδα εκ των κορυφαιων της ποδοσφαιρικης αγορας? Μου μοιαζει απιθανο...Η ο Μειτε ψαχνει μεχρι τελευταια μερα το συμβολαιο στην Αραβια και εμειις περιμενουμε λογω καψουρας η και ανικανοτητας να βρουμε κατι αντιστοιχο η καλυτερο η δεν υπαρχει Μειτε.
Με Καμαρά, Μειτέ, Μπακαγιόκο θα πάρεις 0 γκολ στο σύνολο από τα 3 σου χαφ
Ο ΠΑΟΚ εφτασε σε συμφωνια με τη Μπενφικα 2 φορες προφανως ενω ειχε ερθει σε συμφωνια με τον Μειτε.Εκτος και αν ειτε εμεις ειμαστε χαζοι η ο Μειτε αλλαζει αποψη καθε τρεις και λιγο.Διαλεξτε.
Δεν ξέρεις όμως αν ο Μεϊτέ ψάχνει (έψαχνε) και μιά αποζημίωση από την Μπενφίκα. Όταν παίζουν 3 στο παιχνίδι και ο παίκτης έχει να παίρνει 2 χρόνια συμβόλαια, είναι δικαίωμά του.
Δες τί γίνεται στην Μαρσέιγ και μιλάμε για κάποιους παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 2025 (Ζιγκό). Απειλούν οτι θα κάτσουν στο συμβόλαιο αν δεν αποζημιωθούν κλπ.
Βασικά και με τον Ζιγκό το πρόβλημα είναι ψιλοανάλογο. Απλά δεν υπήρξε παίκτης μας. Με την λογική σου θα μπορούσαμε να του δώσουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο (αυτο που θέλει) και να έρθει άμεσα.
Δες τί γίνεται στην Μαρσέιγ και μιλάμε για κάποιους παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 2025 (Ζιγκό). Απειλούν οτι θα κάτσουν στο συμβόλαιο αν δεν αποζημιωθούν κλπ.
Βασικά και με τον Ζιγκό το πρόβλημα είναι ψιλοανάλογο. Απλά δεν υπήρξε παίκτης μας. Με την λογική σου θα μπορούσαμε να του δώσουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο (αυτο που θέλει) και να έρθει άμεσα.
Αν δεν μπορει ο Ζιγκό στην Σ.Αραβια λογω μη παικτης εθνικης πως μπορει ο Μειτε ?
Δεν μπορεί.
Edit: δεν είναι δυνατόν ομάδες (Μαρσέιγ και Μπενφίκα πχ) να λένε στο παίκτη να πάει σε ομάδες με χαμηλότερο συμβόλαιο, από τις οποίες ομάδες θα πάρουν και χρήματα για να τους δώσουν. Το λιγότερο θα πρέπει να τους αποζημιώσουν με κάποια από τα λεφτά που θα χάσουν αυτοί οι παίκτες.
Edit: δεν είναι δυνατόν ομάδες (Μαρσέιγ και Μπενφίκα πχ) να λένε στο παίκτη να πάει σε ομάδες με χαμηλότερο συμβόλαιο, από τις οποίες ομάδες θα πάρουν και χρήματα για να τους δώσουν. Το λιγότερο θα πρέπει να τους αποζημιώσουν με κάποια από τα λεφτά που θα χάσουν αυτοί οι παίκτες.
-
Οποιος δεν καταλαβε μετα τα ματς με τη Μαλμε οτι αποκλειστηκαμε επειδη δεν ειχαμε τον Μειτε, τοτε τσαμπα συζηταμε.
Οχι οποιονδηποτε DLP αλλα αυτον που ηξερε τα συστηματα και τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας.
Οσο κι αν καποιοι δεν τον θελουν ή δεν τους αρεσουν τα μουτρα του, εφοσον κολλησε ο Λουτσεσκου οτι αυτον θελει, επρεπε να ειναι στην ομαδα απο τον Ιουνιο.
Οχι οποιονδηποτε DLP αλλα αυτον που ηξερε τα συστηματα και τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας.
Οσο κι αν καποιοι δεν τον θελουν ή δεν τους αρεσουν τα μουτρα του, εφοσον κολλησε ο Λουτσεσκου οτι αυτον θελει, επρεπε να ειναι στην ομαδα απο τον Ιουνιο.
Καταρχήν να αναφέρω ότι θεωρώ όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο φόρουμ οπαδούς του ΠΑΟΚ. Διάβασα μαζεμένες σελίδες και είδα απόψεις ότι μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ με τις χαμηλές απαιτήσεις μας.
Δεν ξέρω τι ηλικία έχει ο καθένας και τι πρόλαβε να ζήσει, αλλά τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα κάνει συνεχόμενα εμφανή βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποτε βλέπαμε τον ΠΑΟΚ να συμβιβάζεται με την Τετάρτη θέση και αξιοπρεπείς εμφανίσεις και νίκες σε ντέρμπι. Θέλαμε να είμαστε διεκδικητές του ππρωταθλήματος .μετά Θέλαμε να πάρουμε και ένα, αυτήν την στιγμή είμαστε πρωταθλητές και ήδη βελτιώσαμε (θεωρητικά) το ροστερ μας. Πόσο με πόνεσε ή με πλήγωσε ο αποκλεισμός από τσουλου δείτε την υπογραφή μου και ίσως καταλάβετε. Αλλά πάμε μπροστά γινόμαστε καλύτεροι, είμαστε αυτή την στιγμή σε καλύτερη κατάσταση από ανταγωνισμό αφού τους αγκαλιασαμε στοργικά στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Χαρείτε το και ίσως μπορείτε να ανεχθειτε τα λάθη ή τα κολλήματα Ραζβαν, Ιβάν, παε
Δεν ξέρω τι ηλικία έχει ο καθένας και τι πρόλαβε να ζήσει, αλλά τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα κάνει συνεχόμενα εμφανή βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποτε βλέπαμε τον ΠΑΟΚ να συμβιβάζεται με την Τετάρτη θέση και αξιοπρεπείς εμφανίσεις και νίκες σε ντέρμπι. Θέλαμε να είμαστε διεκδικητές του ππρωταθλήματος .μετά Θέλαμε να πάρουμε και ένα, αυτήν την στιγμή είμαστε πρωταθλητές και ήδη βελτιώσαμε (θεωρητικά) το ροστερ μας. Πόσο με πόνεσε ή με πλήγωσε ο αποκλεισμός από τσουλου δείτε την υπογραφή μου και ίσως καταλάβετε. Αλλά πάμε μπροστά γινόμαστε καλύτεροι, είμαστε αυτή την στιγμή σε καλύτερη κατάσταση από ανταγωνισμό αφού τους αγκαλιασαμε στοργικά στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Χαρείτε το και ίσως μπορείτε να ανεχθειτε τα λάθη ή τα κολλήματα Ραζβαν, Ιβάν, παε