Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Lakistuta »

Αυτο Μαξιμε κανεις μας δεν το ξερει εκ των προτερων...
και για τον Ζηση πριν πιασει δουλεια εγω οπως και οι υπολοιποι πιστευω ειχαμε μαυρα μεσανυχτα για τις γνωριμιες και ικανοτητες του...και βεβαια το οτι επαιξε ο Ζησης καποια χρονια εξω σε 3-4 ομαδες δε σημαινει απο μονο του οτι θα εχει και τις γνωριμιες για μανατζερ.αν ηταν ετσι θα υπηρχαν απειροι παικτες μανατζερ επιπεδου Ζηση...
Γενικα παντως οσο και να ενοχλει ο Σερτζιο,ας σεβαστουμε τουλαχιστον την ιστορια του και ας δειξουμε σεβασμο τη στιγμη που τα δινει ολα σε καθε ματς,ειτε ειναι λιγα ειτε πολλα...το αν θα φυγει και ποτε ειναι αλλων θεμα.Γιατι πρεπει να κραζουμε παικτες μας?πιο το κερδος?θα φυγει πιο νωρις?θα μας επιστρεψει χρηματα?θα παρουμε τη θεση του στην ενδεκαδα?λιγο ηρεμια επιτελους...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Φίλε Lakistuta, υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά και αυτήν υπογραμμίζει ο Mάξιμος.
Ο Βρύζας φαινόταν ανέκαθεν ένας πράος, λογικός και ήρεμος άνθρωπος. Ο Σέργιος δεν αναδύει αυτή ακριβώς την αίσθηση...
Η κουβέντα για την ανάληψη αυτού του πόστου από τον Σέργιο είναι ούτως ή άλλως άκυρη. Ο Σέρτζιο είναι παίκτης της ομάδας και δε θα του λήξουμε εμείς την καριέρα πριν την ώρα της.

Όσο για την κριτική, θέλω να πω κάτι, μιλώντας αποκλειστικά για τον εαυτό μου.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που υπερβαίνουν την πιθανή κακή αγωνιστική παρουσία.
Υπάρχουν πχ παίκτες που για τον Α ή Β λόγο δεν τους θεωρώ άξιους αγωνιστικά να παίζουν στον ΠΑΟΚ, θα το εκφράσω όμως κόσμια, θα αποφύγω τους γελοίους αφορισμούς, τις φανφάρες και τα υστερικά κραξίματα.
Στο γήπεδο δε, θα τους στηρίξω με όλη μου την καρδιά και φωνή, για να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υπάρχουν όμως συμπεριφορές που δεν μπορώ να δεχτώ, σκηνές που δεν αντέχω να αντέχω να βλέπω επαναλαμβανόμενα μέσα στο γήπεδο από παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι ούτε εμπάθεια ούτε απαξίωση.

Ο Κονσεϊσάο, παρά το πλουσιότατο βιογραφικό του, φέρεται με τρόπο ανεκδιήγητο.
Οι συνεχείς διαμαρτυρίες, οι τσαμπουκάδες σε όποιον τολμά να του πάρει την μπάλα, το κράξιμο σε συμπαίκτες, οι θεατρινισμοί (φέτος το έχει κόψει λίγο, αλλά πέρσι έχω άπειρα συγκεκριμένα παραδείγματα να δώσω) και διάφορα παρόμοια με εξοργίζουν.

Ποτέ δε θα γράψω όμως γραφικότητες του τύπου "κωλόγερε τράβα σπίτι σου, ξοφλημένε" και άλλα τέτοια γελοία.

Υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που η συμπεριφορά του με κάνει να νιώθω μικρή ομάδα, ο Τσιρίλο.
Στο σχετικό τόπικ εξηγώ με σαφήνεια το γιατί.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε παίδες, άλλο το πως συμπεριφέρεται ένας παίκτης μέσα στο γήπεδο και άλλο εκτός. δε σημαίνει ότι επειδή γκρινιάζει και τσαντίζεται μέσα στον αγώνα είναι και έτσι σαν άνθρωπος. υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στη διαφορά του προφίλ μέσα στο γήπεδο και στο εξωγηπεδικό προφίλ. πχ γκαρσία
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι ,ενταξει, εγω πιο πολυ για αστειο το εγραψα αυτο για τα νευρα...αν και ειναι μια ενδειξη παραπανω...

Αλλα στην τελικη υπαρχουν πολλες παραμετροι που πρεπει να υπολογισουμε...

Πχ. Οικογενεια Κονσεισαο...Ο ανθρωπος ειναι Πορτογαλλος,δεν ειναι Ελληνας...Πως θα κατσει και αλλο στο Ελλαδισταν; Ειναι ευκολο; Ξερει πως λειτουργει η Ελληνικη νοοτροπια; Αλλο παιχτης,αλλο παραγοντας...

Ισως να ηρθε εδω μονο λόγω του συμπατριωτη του Σαντος...(το πιο πιθανο)...και να φυγει οταν φυγει και αυτος...

Εσεις θα γινοσασταν Τεχνικοι Διευθυντες στην Νασιοναλ Πορτογαλλιας; :lol: Εγω όχι παντως...Ούτε την ιστορια της ξερω, ουτε τιποτα...

Μια καλη λυση θα ηταν η εξ αποστασεως συνεργασια σε διαφορους τομεις, αν ειναι κατι τετοιο εφικτό...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Maximus έγραψε: Εικόνα

'' Δωσε τον @$#%^# παιχτη στην ΠΑΟΚαρα, μην σε ^$$@%*#, παλιο-%#^#&@!
Ποσα θελεις;;;;;; Ουρανια, το δικανο! Τα $@^#^$ μου θα παρεις!''

.
κορυφή!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Lakistuta έγραψε:και για τον Ζηση πριν πιασει δουλεια εγω οπως και οι υπολοιποι πιστευω ειχαμε μαυρα μεσανυχτα για τις γνωριμιες και ικανοτητες του...και βεβαια το οτι επαιξε ο Ζησης καποια χρονια εξω σε 3-4 ομαδες δε σημαινει απο μονο του οτι θα εχει και τις γνωριμιες για μανατζερ.αν ηταν ετσι θα υπηρχαν απειροι παικτες μανατζερ επιπεδου Ζηση...
Είχα συναντήσει τον Ζήση Βρύζα στην Ιταλία τον καιρό που έπαιζε στην Περούτζια... Είχα παρακολουθήσει τις προπονήσεις τις Ιταλικής ομάδας (με προπονητή τον Σέρζε Κόσμι) για μια εβδομάδα, καθώς και τον αγώνα Περούτζια-Γιουβέντους (0-4 αν θυμάμαι καλά, να δείς εκεί έναν γνωστό του Ξανθιώτη στην κερκίδα να τον φωνάζει "Ζιιιιιιηηηηηησιιιιιιιηηηηη" την ώρα του αγώνα και ο Βρύζας να ντρέπεται και να του κάνει νόημα εν ώρα αγώνα να σταματήσει γιατί τον είχε κάνει ρόμπα με τις βλαχοκραυγές του, τρελό γέλιο παρεπιπτόντως :lol: )... Ήταν ολοφάνερο απο αυτά που έλεγε, καθώς και απο την κάθε του κίνηση ότι ήταν ένας παίκτης που εβλεπε το ποδόσφαιρο απο διαφορετική σκοπιά, δεν ήταν απο αυτούς που απλά παίζουν μπάλα, ο Ζήσης προσπαθούσε να μάθει και να κατανοήσει το κάθε τι και ρουφούσε σαν σφουγγάρι κάθε λογής πληροφορία που περνούσε απο μπροστά του... Ήταν προφανές σε όσους είχαν επαφές μαζί του καθώς και γνωστό στα δημοσιογραφικά στέκια ότι ο Βρύζας είχε μια διαφορετική προσέγγιση του ποδοσφαίρου και είχε προοπτική για να συνεχίσει στο χώρο απο κάποιο άλλο πόστο (τεχνικός διευθυντής, μάνατζερ, προπονητής)... Βέβαια έχεις δίκιο ότι όλα τα παραπάνω δεν ήταν γνωστά στην πλατιά μάζα των φιλάθλων...
Μια ανάλογη περίπτωση είναι και ο Νίκος Νιόπλιας... Απο τα χρόνια της καριέρας του ακόμα, μιλώντας μαζί του καταλάβαινες ότι ξέρει ποδόσφαιρο, έχει μια ιδιαίτερα συγκροτημένη προσωπικότητα, είναι σοβαρός, έξυπνος, προσπαθούσε σαν ποδοσφαιριστής ακόμα να αντλήσει γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με την προπονητική και έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται για να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και να γράψει τη δικη του ιστορία... Περιμένετε και θα τον δείτε και αυτόν...

Όσο για τον Κονσεϊσάο... Δεν ξέρω... Δεν έχω προσωπική άποψη... Είμαι αρκετά επιφυλακτικός απέναντί του, κυρίως λόγω χαρακτήρα... Αλλά ο Ζήσης πάντα ξέρει καλύτερα απ'όλους μας... ;)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

teod1980 έγραψε:Άλλωστε περιμένω τις κωλοτούμπες πολλών αν και όταν (εγω θα ήθελα) γίνει τεχνικός διευθυντής και δώσει λίγο ακόμα πρεστίζ στο σύλλογο που έχει φτάσει να χάνει στην Ευρώπη από Νορβιγούς, Ολλανδούς, Εβραίους, Τσέχους και Σλοβάκους.
αυτο ρε φιλαρακι τι σχεση εχει? εδω μεσα κρινουμε τον ποδοσφαιριστη σερτζιο, οχι τον πιθανο και καλα μελλοντικο τεχνικο διευθυντη...κανενας δεν αμφιβαλει για το πρεστιζ και τις γνωριμιες του!
η αποψη μου παραμενει η ιδια παραπανω και κωλοτουμπα θα κανω αν σε ενα αγωνα βγαλει ματια κι αρχισω να ποσταρω:παικταρα μου, πουλεν μου κλπ...καμμια σχεση!
αλλωστε αλλη αποψη ειχα για τον περσινο σερτζιο που αφορουσε τον περσινο παοκ και αλλη εχω για τον φετινο σερτζιο που αφορα τον φετινο παοκ!
για να καταλαβεις, ολοι γουσταραμε τον μπακαγιοκο περσι, αλλα ολοι ξεραμε οτι δεν μπορουσε να δωσει κι αλλα στην ομαδα φετος και κανενας δεν στεναχωρηθηκε που εφυγε...(αγωνιστικα και οχι συναισθηματικα!) ;)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Σωστός ο φερέγγυος :) :) :)
Οπως ακριβώς μεγάλοι προπονητές ΔΕΝ γίνονται συνήθως οι μεγάλοι παίκτες αλλά κάτι μέτριοι έτσι και τίποτα δεν διασφαλίζει ότι μεγάλος παίκτης σημαίνει και απαραίτητα επιτυχημένος τεχ. διευθυντής.
Για μένα οι βασικές προυποθέσεις είναι να έχει τη σωστή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζει ο σύλλογος και "μάτι" να ανακαλύπτει ποιοί παίκτες ταιριάζουν γιατί τουλάχιστον στην Ελλάδα ο τεχν. διευθυντής συνηθίσαμε να κάνει και scouting....μαζί βέβαια με τη γνώση του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και των αγορών.

Για τον Σέρτζιο θα θελα να πω κάτι που δεν ισχύει μόνο γι' αυτόν αλλά και για αυτόν.....
Οταν.......
θα πάψουμε να αποθεώνουμε υπερβολικά κάποιον μόνο και μόνο επειδή ήρθε στον ΠΑΟΚ λες και μας έκανε χάρη,
θα πάψουμε να σεβόμαστε υπερβολικά τον οποιονδήποτε επειδή κάποτε έκανε αυτό και εκείνο,
θα πάψουμε να είμαστε πονόψυχοι σχετικά με οποιονδήποτε παίκτη που για τον α ή β λόγο δεν μπορεί και δεν πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ-θυμίζω σχ. δήλωση του Ζαγοράκη δεν παντρευομάστε κανένα

Τότε θα υπάρχουν πολλές ελπίδες να γίνουμε μεγάλη ομάδα....

Και για να μην το περάσω έτσι....θα προσθέσω και άλλη μιά βασική προυπόθεση για να γίνουμε μεγάλη ομάδα.....

Οταν θα πάψουμε να σκεφτόμαστε για ματς όπως της Κυριακής ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
όπως είναι και ένα άρθρο στην κεντρική σελίδα με τον τίτλο του οποίου δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω πιό πολύ.

Για ομαδες όπως ο Εργοτέλης και ο Λεβαδειακός το ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ θα ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα....ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ......

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

+ οσα ειναι τα ποσταρισματα μου!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

+ όσο και τα δικά μου ποσταρίσματα (νομίζω καλύφθηκες τώρα!! :opaokara: :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

οχι απλώς καλύφθηκα...υπερκαλύφθηκα.
Ρε θηρίο τώρα το είδα....6366 ποσταρίσματα :shock: :shock: :shock: :shock:
Από νεογέννητο γράφεις εδώ?? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οχι, κάτι λιγότερο από 2 χρόνια!!
Αλλά αν ασχολείσαι ακόμη και με το χόκει του ΠΑΟΚ, λογικό είναι να γράφεις συνεχώς και να τρως άπειρα βράδια!
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Προλαβαίνει Ξάνθη άραγες;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ακόμα δε γράφουν στα μμε ποτε υπολογιζεται να γυρισει παρα μονο οτι υποβληθηκε χθες σε μαγνητικη, η οποια εδειξε θλαση στον (ταλαιπωρημενο) προσαγωγο
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ο Sergio Conceicao υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε ότι υποφέρει από θλάση στον προσαγωγό. Πρόβλημα το οποίο προέκυψε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.

Ο χρόνος επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του, λόγω της ευπάθειας που έχει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στο συγκεκριμένο σημείο.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... A&extLang=
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”