Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Επειδή πλέον έχει αναδημοσιευτεί η είδηση παντού, καλό θα ήταν να υπάρξη μια διάψευση να πάμε παρακάτω, γιατί θα χαζέψει πολύς κόσμος.
Карп бухой: печень будет уволена до конца пьянки, - докладывает бухой Карп.tzo_1926 έγραψε:Ο καρποφ, φέτος, τι σκάλωμα έχει με μας;
Θα απολύσουμε λέει τον Λουτσεσκου και θα πάρουμε τον ιβιτς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thomas Murg
Πάντως η είδηση έχει τον απαιτούμενο παοκτσήδικο παραλογισμό.
Θα απολυθεί στο τέλος του μήνα κι αφού θα έχουν γίνει πιθανώς όλες οι μεταγραφές για να μην αφεθεί καμία επιλογή παίκτη στον επόμενο προπονητή!
Θα απολυθεί στο τέλος του μήνα κι αφού θα έχουν γίνει πιθανώς όλες οι μεταγραφές για να μην αφεθεί καμία επιλογή παίκτη στον επόμενο προπονητή!
Πρωί που το είδα δεν είχα full λειτουργία και το εξέλαβα ως σοβαρό ποστ, με μεγάλη έκπληξη που προερχόταν από τον King of GIFsaivas19 έγραψε:Κουρδε το ποστ του Psara ειναι ειρωνικοKourdos έγραψε:Πάει καλά αυτός που σου τα ξεστόμισε;Psaras έγραψε:Επισης ο Ρουμάνος επέμενε στην πώληση του Κουλιε, ενώ η ΠΑΕ και ο παίκτης ήταν κάθετα αντίθετοι. Με αυτά τα χοντρά και κάτι άλλα ψιλά (αρνήθηκε να φορέσει το σκουφί με την Μάλμε) δεν θα μου κάνει εντύπωση να αποχωρήσει.
Λίγη προσοχή σε τι ανοησίες μεταφέρουμε..

-
Εγώ το βλέπω ακόμη αναρτημένο.MSc in Football έγραψε:Το πορτοκαλί site του Σαββιδη απέσυρε την είδηση. Έπεσε τηλέφωνο.;
Μήπως μπέρδεψαν την «απόλυση» με την «παραίτηση»;
Εντάξει, δεν θεωρω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει ούτε αυτό (παραίτηση) από την άλλη νομίζω ότι ο καθένας καταλαβαίνει ότι ο προπονητής δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την στήριξη (ή έλλειψη αυτής) που έλαβε στις μεταγραφές.
Ειδικά αν καταλήξει ο Μειτε σε άλλη ελληνική ομάδα πραγματικά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.
Δεν δίνω πολλές πιθανότητες αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω κιόλας.
Εντάξει, δεν θεωρω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει ούτε αυτό (παραίτηση) από την άλλη νομίζω ότι ο καθένας καταλαβαίνει ότι ο προπονητής δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την στήριξη (ή έλλειψη αυτής) που έλαβε στις μεταγραφές.
Ειδικά αν καταλήξει ο Μειτε σε άλλη ελληνική ομάδα πραγματικά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.
Δεν λέμε πάλι καλά που έφαγε την πετριά με μας ο άνθρωπος και είδαμε μαζεμένο αγωνιστικό τμήμα; Που να τρέχει τώρα αλλού
- Dimitris_L4
Σιγα μην παραιτηθει ο Ραζβαν...υποπτο δημοσιευμα...Ξυονηστε στην παε κ βγαλτε μια ανακοινωση τι ισχυει αντε γαμω τν πουτανα μου...
MSc in Football έγραψε:Το πορτοκαλί site του Σαββιδη απέσυρε την είδηση. Έπεσε τηλέφωνο.;
Όντως το κατέβασαν! Θα δούμε άθλια πραγματακια από αυτή τη σελίδα φέτος
-
- Dimitris_L4
Μολις ειπε ο Ζαιρης οτι διεψευσε ο κυρ κυρ χαρακτηριζοντας την επικη μπουρδα του καλοκαιριου..
-
Το διέψευσαν πάμε παρακάτω. Φερτε του αυτούς που θέλει να πάει την ομάδα στους 4 του Europa και να κάνουμε το back to back up . Ακόμα και αήττητοι αν χρειάστει και φέτος.
Τo πιο ύποπτο δεν ήταν η υποτιθέμενη παραίτηση/απόλυση/συνταξιοδότηση, αλλα ότι θα φύγει ο προπονητής και εμείς έχουμε ΉΔΗ έτοιμο τον επόμενο. Τέτοια ετοιμότητα!JohnDag έγραψε:Μήπως μπέρδεψαν την «απόλυση» με την «παραίτηση»;