Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, διαλεχτε και περτε...
Χα! Χα!
Πιθανόν το απόγευμα της Κυριακής να είμαι Αθήνα. Να κανονίσουμε Μάξιμε να δούμε τον αγώνα κάπου;
Χθες πάντως δοκίμαζε Σνάουτσνερ Σαβίνι Κοντέρας και Τσιρίλο στην άμυνα. Θα προτιμούσα τον Στέλιο, αλλά ίσως τον φοβάται σ' αυτό το κρίσιμο ματς και εμπιστεύεται περισσότερο την εμπειρία του Bruno. Ίδωμεν!
Γκαρσία Σορλέν και Ίβιτς στο κέντρο και Κουτσια με Βιεϊρίνια μπροστά. Μένει μόνο μία θέση που θα παιχθεί, για την οποία λένε ότι μάλλον θα βάει τον Κονσε δεξιά και θα παίξει ως φορ ο Αντελίνο (όπως στο Περιστέρι, Θεός φυλάξοι)!
Θα προτιμούσα τον Φωτάκη και ένα καθαρό 4-4-2, με δύο ακραίες αιχμές.
Τεσπα.
Ο προπονητής ξέρει καλύτερα.
Λεει οτι σκεφτεται για μοναδικο στην επιθεση τον Βιερινια...(οπως στο περιστερι, ναι)...
Ελπιζω και παλι να μην χαθει στην μετριοτητα το μοναδικο φορμαρισμενο και γρηγορο εξτρεμ που εχουμε αυτη την περιοδο...(οπως στο περιστερι, ναι)
Ελπιζω και παλι να μην τον ψαχνουν με σεντρες απο την αμυνα...(οπως στο περιστερι, ναι)
Αυτη τη φορα ομως μακαρι να μπει απο την αρχη ο Κουτσιανικουλης ως αριστερο εξτρεμ (οπως λεει το αρθρο) και να μην χρειαστει να δουμε τον Λινο παλι...
ΥΓ.
Πολυ θα το ηθελα να το δουμε μαζι, αλλα εχω γάμο εκτος αθηνων (οχι τον δικο μου ) και θα προσπαθησω να κανω σκασιαρχειο απο το γλεντι για να δω το ματς...Προβλεπεται να φαω γερη παντοφλα...
Δεν μπορούν να βγούν συμπεράσματα στην προπόνηση της Τρίτης... Και οι δημοσιογράφοι το ξέρουν καλά αυτό αλλά ορισμένοι απο αυτούς δεν το λένε γιατί έτσι θα απαξίωναν τα ίδια τους τα άρθρα παραδεχόμενοι ότι γράφουν μπούρδες... Ένα παράδειγμα... Ο Βιτόλο με τα φυσικά χαρακτηριστικά που έχει (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, γερό σκαρί όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι) δεν μπορείς να αποκλείσεις την Τρίτη ότι δεν θα είναι έτοιμος την Κυριακή... Ίσως να μην είναι, αλλά πιθανότατα και να είναι, μιάς και αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση... Να θυμίσω την περίπτωση του Τσιρίλο που είχε βγάλει τον ώμο του και έλεγαν ότι θα λείψει κοντά ένα μήνα και ενώ είχαν περάσει περίπου 10 μέρες ξεφνικά είπαν "ο Τσιρίλο μπήκε κανονικά και παίζει την Κυριακή"...
Επίσης, ο Κονσεϊσάο δεν προπονήθηκε, ο Σνάουτσνερ θα περιμένει ο Σάντος να δει κατα πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στις επιβαρύνσεις μετά απο τέτοια απουσία (θέλω να πιστεύω πως θα ανταποκριθεί γιατί είναι σκύλος), χθές η ομάδα έπαιξε με 10 στο δίτερμα - χωρίς φορ, άλλοι γράφουν ότι ο Βιερίνια ήταν στο άκρο και άλλοι ότι προοριζόταν για φορ, τον Παπάζογλου μην τον ξεγράφετε τόσο εύκολα απο αυτό το μάτς, ο Βιερίνια που είναι ο καλύτερος μας παίκτης (μαζί με τον Γκαρσία) αυτήν την περίοδο κινδυνεύει αν παίξει σαν φορ να εκτεθεί πάλι και να τον καταπιούν τα ταγάρια που έχει πίσω ο παο και να καταστεί ακίνδυνο το πιο μεγάλο επιθετικό όπλο μας... Κτλπ, κτλπ, κτλπ...
Όλο το ζήτημα είναι να μην φάμε γκόλ γρήγορα, ώστε να αναγκαστεί να ανοιχτεί ο παο και να τον χτυπήσουμε στην κόντρα με τους γρήγορους πλάγιους που έχουμε, ειδικά απέναντι στην αργή άμυνα του παο...
Ειδικότερα, ο παο συνηθίζει να βγάζει παίκτες απο πίσω (Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο) και οι δικοί μας χάφ πλήν του Βιτόλο (οι Γκαρσία, Σορλέν, Ίβιτς που γράφεται ότι θα παίξουν) δεν είναι παίκτες που μπορούν να ακολουθούν συνεχώς τους αντιπάλους τους μέχρι μέσα στην περιοχή μας, μιάς και μετά θα χρειαστούν ταξί για να επιστρέψουν στις θέσεις τους... Επομένως αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον παο, που όμως είναι και δίκοπο μαχαίρι γιατί αν ξεδιπλωνόμαστε γρήγορα στις αντπιθέσεις μας (γρήγορα σημαίνει ότι κινείται γρήγορα η μπάλα, όχι ότι πρέπει απαράιτητα να τρέχει γρήγορα ένας παίκτης, πχ ο Γκαρσία, άλλωστε είναι γνωστό τοις πάση ότι η μπάλα τρέχει πάντα γρηγορότερα απο οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ακόμα και αν αυτός ήταν ο Γιουσέιν Μπόλτ) τότε θα βρούμε κενούς χώρους για να χτυπήσουμε με τα "βέλη" Βιερίνια και Κουτσιανικούλη (ελπίζω) που ειδικεύονται σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι (ψάξτε στο youtube για τις φάσεις απο το περσινό παο-εργοτέλης να δείτε ότι αυτό ακριβώς έκανε ο Κούτσια και σμπαράλιασε την άμυνα του παο πέρισυ) και να σκοράρουμε στην κόντρα...
Ξερεις απο ψυχολογια; Μπορεις να πωρωσεις τους παιχτες με την Ιδεα ΠΑΟΚ;
Αν ναι, στειλε βιογραφικό στην ΠΑΕ, να παρω τηλεφωνο τον Ζηση να σε προτεινουμε προπονητή!
Πολυ καλη ανάλυση και ομολογώ οτι εισαι ενα βημα πιο κοντα στην αναλύση του ματς απο τον μεσο Ελληνα φιλαθλο...
Και προσθετω οτι το μονο που εχει σημασια αυτη τη στιγμή, ειναι πως σκεφτεται ο Σαντος για το παιχνιδι...Και εχει αποδειξει πολλακις στο παρελθον οτι στις αλχημειες ειναι πρωτος...
Ιδού...
[youtube]lc8H2cwqPtc&feature=related[/youtube]
Για να μην ψάχνετε...
Y.Γ. Ρε παίδες πώς γίνεται να φαίνεται το βιντεάκι και όχι το λινκ...?? Επικολλώ το λίνκ, το επιλέγω, πατάω το "κουμπάκι'' youtube πάνω αριστερά αλλά μου βγάζει απλά ένα λευκό πλαίσιο χωρίς βίντεο...
Εdit: Το έκανα το vid... Thnx παππού-Μάξιμε...!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τετ 21 Οκτ 2009, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ πως ένα μεγάλο ατού του ΠΑΟ είναι οι κεντρικοί χαφ που βγαίνουν από πίσω και συγκεκριμένα ο Κατσουράνης, ο οποίος έχει τη συγκλονιστική επίδοση των 4 (!) γκολ σε 7 αγωνιστικές παίζοντας ως δεύτερος κεντρικός χαφ. Γι' αυτό και θα είναι α-πα-ραι-τη-τος ο Βιτόλο, ως αντι-Κατσουράνης.
Όσο για τον Παπάζογλου ούτε εγώ τον αποκλείω, παρά την ως τώρα αποκαρδιωτική του εικόνα.
Φοβάμαι πως θα αχρηστεύσουμε τον καλύτερο μας παίκτη αν τον βάλουμε να παίξει κεντρικό φορ.
Η μεγάλη μας ελπίδα είναι να τους κάνουμε να αγχωθούν.
Ευελπιστώ και σε εξωφρενικές επιλογές Τεν Κάτε. Θα κατεβάσει φυσιολογική ενδεκάδα με Στουρμ Γκρατς, οπότε σίγουρα θα αφήσει 2 από αυτούς τους 11, αν όχι και παραπάνω, έκτος της αρχικής την Κυριακή.
Γενικά πάντως, γρίφος η ενδεκάδα. Ελπίζω να δω Κουτσιανικούλη και Κοντρέρας.
Νομιζω οτι ο Arisk βρισκεται πολυ κοντα στην αληθεια..Θεωρω οτι ολα θα εξαρτηθουν απο το συστημα.Αν ειναι 4-4-2 μαλλον θα δουμε βιτολο-γκαρσια αλλιως σε 4-3-3 πολυ πιθανον να δουμε και παπαζογλου.Σε λιγες μερες θα παρουμε τις απαντησεις μας...Εχω ομως ενα καλο προαισθημα...Ιδωμεν....
Y.Γ. Ρε παίδες πώς γίνεται να φαίνεται το βιντεάκι και όχι το λινκ...?? Επικολλώ το λίνκ, το επιλέγω, πατάω το "κουμπάκι'' youtube πάνω αριστερά αλλά μου βγάζει απλά ένα λευκό πλαίσιο χωρίς βίντεο...
[youtube]e7RNLv3trF0[/youtube]
Βαζεις μονο τον τελευταιο κωδικό....οχι ολο το λινκ...
Σ'ευχαριστώ φίλε Αποστόλη...
Μένω στη Θεσσαλονίκη...!! Πέρασα 3-4 μήνες στην Αθήνα δουλεύοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μπορώ να πω οτι θα μου άρεσε πολύ να μείνω εκεί αλλά μόνο προσωρινά για ένα διάστημα, κάτι σαν διακοπές δηλαδή...
Αλλά για μόνιμη διαμονή δεν νομίζω να τα κατάφερνα, θα πάθαινα κατάθλιψη μακριά απο την χαλαρότητα και τη ραστώνη της Θεσσαλονίκης...
Ηλικιακά είμαι ακόμα "πιπίνι"... Μόλις 30...
Ακόμα τον θυμάμαι όσο έκανε προθέρμανση στη Τούμπα! Πόσο τον γιουχάρανε (δικαίως) όποτε πλησίαζε στην 4!
Χειρούργος είναι ο τύπος και μάλιστα νευροχειρούργος! Ξέρει πώς να "μουδιάζει" μια ομάδα, χωρίς απαραίτητα να της κάνει αφαίρεση οργάνων!