9. Fedor Chalov
- O Teleutaios Savourai
- theodorsalonika
Re: 9. Fedor Chalov
Θα βάλει ρε φίλε έκανε δεν είναι αδιάφορος ίσα ίσα και είναι κανονικό 9.theodorsalonika έγραψε:Τα γκολ μετράνε..μέχρι στιγμής δεν έβαλε κανένα...αναμενουμε
- erpetofagos
Μπράβο παιχτουρι κ ας μη το βαλες το μέλλον μετράει κ τα καραγκιοζακια που από κόμπλεξ κόβουν τα γραφομενα
-
Αυγουστος ειναιtheodorsalonika έγραψε:Τα γκολ μετράνε..μέχρι στιγμής δεν έβαλε κανένα...αναμενουμε
Η εκτέλεση ήταν απο τις χειρότερες που εχω δει. Ο τερματοφυλακας εχει ήδη πέσει στη δεξια του γωνιά πριν την εκτέλεση, κι όμως ο Τσαλοφ δεν την στέλνει αριστερά. Αγχώθηκε προφανώς. Τα προκαλεί κατι τέτοια η Τούμπα.
λίγο ψηλά να την έστελνε θα το έβαζε κι ετσιGI4NNEN4 έγραψε:Η εκτέλεση ήταν απο τις χειρότερες που εχω δει. Ο τερματοφυλακας εχει ήδη πέσει στη δεξια του γωνιά πριν την εκτέλεση, κι όμως ο Τσαλοφ δεν την στέλνει αριστερά. Αγχώθηκε προφανώς. Τα προκαλεί κατι τέτοια η Τούμπα.
Ματς 4-0 και εσυ έχεις τρελαθεί που δεν βάζεις γκολ.
Όσο αντιπαθητικό και αν είναι για κάποιον ουδέτερο ( πχ πως βλέπω τον Κριστιάνο εγώ ) να έχεις τέτοιον χαρακτήρα στην ομάδα σου και ειδικά αν είναι φορ και ειδικότερα αφού από πριγιο και μετά είχαμε μόνο καλά παιδιά και παίχτες που έπαιζαν για την ομάδα . Μόνο χαρούμενο με κάνει
Όσο αντιπαθητικό και αν είναι για κάποιον ουδέτερο ( πχ πως βλέπω τον Κριστιάνο εγώ ) να έχεις τέτοιον χαρακτήρα στην ομάδα σου και ειδικά αν είναι φορ και ειδικότερα αφού από πριγιο και μετά είχαμε μόνο καλά παιδιά και παίχτες που έπαιζαν για την ομάδα . Μόνο χαρούμενο με κάνει
Ισχύει. Απλά να μην μετατραπεί σε ψύχωση αν και τον βλέπω κρύο αίμα. Αλλά και η πόρνη η μπάλα ας έμπαινε μια φορά για να ξεκινήσει η εκτόξευση της ψυχολογίας του.
- Montrealiotis