5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω δε συμφωνω οτι επαιζε το ιδιο περσι.Φετος παιζει εμφανως καλυτερα και αυτο εχει να κανει με το οτι εκανε προετοιμασια με την ομαδα φετος κανονικα.Συν αυτα που λετε για το θεμα συγκρατησης των αντιδρασεων του....
Και περσι το ελεγα οτι αν εξαιρεσουμε αυτα τα κολληματα του με τις σκαριες, ειναι απιστευτα τεχνικος παικτης και δεν του παιρνεις τη μπαλα ουτε με αιτηση....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ναι σαφος καλύτερος απο περσι σε ολα σχεδον τα ματς.
Νομίζω οτι θελει να αποδείξει φετος οχι μονο σε μας αλλα και στους κατω που τον κυνηγάνε.

ΠΣ. Τους κυνηγάει μάλλον ..... βλεπου ντου ντου ντου ντου
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δείξε μου το γηπεδό σου να σου πω ποιος είσαι....
Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα - Κάνω μια μεγάλη κωλοτούμπα....
Κρίμα που από την αποθέωση πέρασε στη λυδορία και από εκεί στην αναγνώριση...
Τελικά καλά έκανα και εκτός από τα ραδιόφωνα απείχα και από το forum...
(Σόρρυ στα παιδιά που το διαχειρίζονται)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Για την αξία του ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφέβαλλε ποτέ. Η μομφή που θέταμε είχε να κάνει με το χαρακτήρα του, Θοδωρή. Ο καλός Γκαρσία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Όμως ο Γκαρσία των τσαμπουκάδων, της φασαρίας και του καράτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Αυτό δεν άλλαξε, ούτε θα αλλάξει ποτέ..

Απλά πράγματα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Και ο Λαός των τσαμπουκάδων, της φασαρίας και του καράτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ούτε ο Pablo αλλάζει ούτε εμείς, το ίδιο ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ κάνουμε...
Ο Pablo όμως έχει πάνω απο 6μηνο να "αμαρτήσει"... Εμείς...?
Απλά συνεχίζουμε και ελπίζουμε, και για τους 2.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

DimisK έγραψε:Για την αξία του ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφέβαλλε ποτέ. Η μομφή που θέταμε είχε να κάνει με το χαρακτήρα του, Θοδωρή. Ο καλός Γκαρσία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Όμως ο Γκαρσία των τσαμπουκάδων, της φασαρίας και του καράτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Αυτό δεν άλλαξε, ούτε θα αλλάξει ποτέ..

Απλά πράγματα...
eleos έγραψε:Και ο Λαός των τσαμπουκάδων, της φασαρίας και του καράτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ούτε ο Pablo αλλάζει ούτε εμείς, το ίδιο ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ κάνουμε...
Ο Pablo όμως έχει πάνω απο 6μηνο να "αμαρτήσει"... Εμείς...?
Απλά συνεχίζουμε και ελπίζουμε, και για τους 2.
+1926

συμφωνώ και με τους δυο σας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου Dimik.

:pano:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Πάμπλο,
Εγώ σε θέλω κουρεμένο και φρεσκοξυρισμένο
Μια ιδέα πιο αδύνατο και πιο χαμογελαστό
Επίσης κάθε Κυριακή να μου φέρνεις τις εφημερίδες σπίτι γιατί βαριέμαι να βγαίνω
Κατά τα άλλα είσαι γκράν παιχτούρα και σε πάω πολύ
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

συνενα
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ μας ρε Πάμπλο! :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

DimisK έγραψε:Για την αξία του ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφέβαλλε ποτέ. Η μομφή που θέταμε είχε να κάνει με το χαρακτήρα του, Θοδωρή. Ο καλός Γκαρσία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Απλά πράγματα...
Δε νομίζω όμως ότι η κριτική που του έγινε ταίριαζε σε έναν μεγάλο παίκτη τη στιγμή που ξέρουμε τι γίνετε και τι επικρατεί στην Ελλάδα.
Πάλι θέλω να πω πως δε μιλάω προσωπικά σε σένα ή σε όποιον απαντάω απλά συζήτηση κανω.
Άλλωστε αλλο έιναι να δηλώνεις πως δε σε θέλω στην ομάδα και άλλο να τον βρίζεις και να τον καταριέσαι πως φταίει για όλα....
Γενικά μιλάω...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Να προσθεσω οτι μαζι με τα λοιπα ακουστηκαν και κριτικες για την αποδοση του σε καποια περιοδο...
τα κανουμε ολα αχταρμα και τα ισοπεδωνουμε..αυτοι ειμασταν και θα ειμαστε,δυστυχως....
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ρε παιδια , ρε παιδια.....

Αφηστε το να παει στα κομματια.Εδω ο Γκαρσια το εχει προσπερασει και συνεχιζει πιο ηρεμος φετος.Κι εμεις ακομα συζηταμε "αυτο που ειπες τοτε" και "τωρα μας λες αλλα".Ειναι φανερο πως και απο τις 2 πλευρες εγιναν λαθη.Κι αυτοι που κραζανε κι αυτοι που γλυφανε.

Στο κατω κατω , οπως εχω πει επανηλειμενα , δεν νομιζω οτι αμφισβητιθηκε η ποδοσφαιρικη του αξια.Απλα κριθικε λογο συμπεριφορας.Προσωπικα ειχα σπαστει μαζι του γιατι δεν μ' αρεσει να χανω τον καλυτερο μου παιχτη απο μη αγωνιστικο προβλημα (π.χ. τραυματισμος----ουστ απο δω και μακρια απο μας!)

Ευχομαι να συνεχισει ετσι και να αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις , μακρια απο νευρα και προκλησεις.Θα ειναι ενα στοιχημα που θα εχουμε κερδισει εμεις ως ΠΑΟΚτσηδες κι αυτος ως Παμπλο Γκαρσια.Θα μας κανει δυνατοτερους μιας για ακομα μια φορα θα αποδειχτει πως μετα απο τοσο πολεμο και ραγιαδισμο (μαλιστα ραγιαδισμο) , εμεις μειναμε ενωμενοι.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Απλά πράγματα...
Συμφωνώ απολύτως. Και προτείνω να σταματήσουμε να στέλνουμε διπλά μηνύματα στον Garcia και στους υπόλοιπους. Εφόσον θέλουμε πειθαρχημένους και συγκεντρωμένους ποδοσφαιριστές το σύνθημα ''ΠΑΟΚ σημαίνει ...τιμή και δόξα...'' όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά προκαλεί σύγχιση. Δημιουργείται η εντύπωση στους αθλητές οτι αυτό είναι το πιό σημαντικό για μάς ενώ δεν είναι. Εμείς θέλουμε να τα δίνουν όλα για την νίκη.Θέλουμε φυσικά να είναι υπερήφανοι και ψυχωμένοι στο γήπεδο αλλά όχι κάνοντας εξυπνάδες.Και επιτέλους ΠΑΟΚτσίδες , δεν είμαστε ούτε φλόροι ούτε ανύμποροι να υπερασπίσουμε τον ΠΑΟΚ μας. Και έχουμε και μιά ιστορία αγώνων και στο χορτάρι και αλλού για να διεκδικήσουμε την ισονομία . Ας μην έχουμε αυταπάτες οτι ποδοσφαιριστές που έρχονται για τα χρήματα μπορούν να γίνουν φορείς και εκφραστές αυτής της υπόθεσης.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αμα παίζει καλά θα χαίρομαι φυσικά όπως και κάνω τώρα! Είναι μια προσωπική του δικαίωση που πιστεύω βγήκε απο τον ανταγωνισμο με τον Βιτόλο. Είδε πως δεν θα είναι όπως πέρσυ αναντικατάστατος αλλα μάλλον αναπληρωματικός, άρπαξε την ευκαιρία απο τα μαλλια όταν του παρουσιαστηκε (τραυματισμός Βιτόλο) και τα κατάφερε!
Μακάρι να τα πάει εξίσου καλα με τον Παναθηναϊκό!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”