Europemania II
Re: Europemania II
Υπάρχει κροάτης που έγραφε στο φορουμ στo kassiessa
Είχε γράψει κάποτε πως οι δημοσιογράφοι της Κροατίας ακολουθουσαν το twitter του και ενημερωνόντουσαν απ αυτόν
Η Δυναμό Ζάγκρεμπ θα πάρει τώρα 6 βαθμούς μπόνους
Αν η Ρεάλ έχανε τον τελικό c.l οι κροατες θα επαιζαν σαν εμάς στον β προκριματικό και ίσως είχαν δυσκολότερο έργο
Ένας...... όμως έγραψε τότε πως ο ΠΑΟΚ θέλει την Ρεάλ νικήτρια
και το υιοθετησαν όλοι....
Είχε γράψει κάποτε πως οι δημοσιογράφοι της Κροατίας ακολουθουσαν το twitter του και ενημερωνόντουσαν απ αυτόν
Η Δυναμό Ζάγκρεμπ θα πάρει τώρα 6 βαθμούς μπόνους
Αν η Ρεάλ έχανε τον τελικό c.l οι κροατες θα επαιζαν σαν εμάς στον β προκριματικό και ίσως είχαν δυσκολότερο έργο
Ένας...... όμως έγραψε τότε πως ο ΠΑΟΚ θέλει την Ρεάλ νικήτρια
και το υιοθετησαν όλοι....
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τον ρόλο ενός οπαδικού φόρουμ όπως το δικό μας. Είναι δύσκολο να υπάρξει ένας συγκερασμός απόψεων κι να βγαίνει ένα κυρίαρχο συμπέρασμα το οποίο θα ήταν ισχυρά δομημένο ώστε να βοηθάει την ομάδα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ακόμη και τώρα μετά από τα όσα έχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ καταθέσει ο Φίλος μου Ο Doom , παρά πολλές φορές αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις κι εντελώς άστοχες αξιολογήσεις της πραγματικότητας καταλήγοντας να κάνουμε τελικά κακό στην ομάδα. Είναι δεκτό οσο κι αν είναι εκνευριστικό να πιστεύουν πχ φίλοι ότι ξέρει η διοίκηση , ότι ξέρει ο προπονητής , είναι καλός ή κακός ο Μειτε , να φύγει ο Βιέρινια, αργήσαμε ή δεν αργήσαμε στις μεταγραφές κτλ. Σε μερικά πράγματα όμως πρώτιστος μετράει η ενημέρωση ! Και αυτή μας προσφέρεται δω απλόχερα με την συμβολή και του doom και μιας μικρής ακόμα ομαδος παιδιών που κάνουν αξιοθαύμαστη δουλεια η οποία δυστηχως δεν γίνεται στην ΠΑΕ. Καλό κουράγιο μάγκες.
- Μπαρκαρούτσος
Σκωτία, Ελβετία και Πολωνία είναι ΠΟΛΥ κοντά κι έχουν πολλές ομάδες...
Πρέπει να περάσει ο ζελοςβά, ή να έχουμε τελικό Europa League ΠΑΟΚ - γαύρος.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ! ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!!
Εμπρός Ελλαδάρα! Πάλεψε ρε ΠΑΟΚάρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε επιτέλους Ευρώπη τον μεγάλο ΑΡΗ!
Πρέπει να περάσει ο ζελοςβά, ή να έχουμε τελικό Europa League ΠΑΟΚ - γαύρος.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ! ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!!
Εμπρός Ελλαδάρα! Πάλεψε ρε ΠΑΟΚάρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε επιτέλους Ευρώπη τον μεγάλο ΑΡΗ!
Σορι,ειμαι ασχετος..Παμε για τουρισμο,η θελουμε και δευτερη νικη για πιθανους βαθμους και ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ?
Ευχαριστω φιλαρακια,φοβερη ενημερωση.Αν εχει απαντηθει και δε το διαβασα συγγνωμη..
Ευχαριστω φιλαρακια,φοβερη ενημερωση.Αν εχει απαντηθει και δε το διαβασα συγγνωμη..
Η Πολωνία δεν είναι κοντά
Απέχει 3 βαθμούς
Θα έχει (μάλλον) 12 παιχνίδια στο Conference
Kαι η Ελλάδα θα έχει 16 στο Europa League
Η 15η θέση θα κριθεί ανάμεσα στους 33 και 34 βαθμούς
Για να την κατακτήσουν οι Πολωνοί θα πρέπει να κάνουν χρονιά με 10,0 βαθμούς,κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ νομίζω
Απέχει 3 βαθμούς
Θα έχει (μάλλον) 12 παιχνίδια στο Conference
Kαι η Ελλάδα θα έχει 16 στο Europa League
Η 15η θέση θα κριθεί ανάμεσα στους 33 και 34 βαθμούς
Για να την κατακτήσουν οι Πολωνοί θα πρέπει να κάνουν χρονιά με 10,0 βαθμούς,κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ νομίζω
- Μπαρκαρούτσος
Το λέω επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει με 2 ομάδες.. Δεν ξέρω την κατάσταση των 3 της Πολωνίας.
kayde έγραψε:Σορι,ειμαι ασχετος..Παμε για τουρισμο,η θελουμε και δευτερη νικη για πιθανους βαθμους και ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ?
Πάμε για 2η νίκη για να προκριθούμε......

Και για 0,250 βαθμούς για την χώρα
Η Ομάδα δεν παίρνει βαθμούς στα Προκριματικά

Θενκ γιου Ντουμ
προκριθηκαμε βρε
Και ευχαριστω που δε κοροιδευεις ουτε ειρωνευεσαι,δε ξερω απλα,και δεν διαβαζω αλλα σαιτ.

Και ευχαριστω που δε κοροιδευεις ουτε ειρωνευεσαι,δε ξερω απλα,και δεν διαβαζω αλλα σαιτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Πέμ 22 Αύγ 2024, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Wisla έχασε 1-6 από την Cercle BruggeΜπαρκαρούτσος έγραψε:Το λέω επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει με 2 ομάδες.. Δεν ξέρω την κατάσταση των 3 της Πολωνίας.
Οπότε μένουν με 2 στο Conference
- Μπαρκαρούτσος
Μην τη ξεγράφεις της Wisla. Ο αγώνας τελειώνει στο 90' και η πρόκριση μετά από 2 αγώνες.Doomlord4 έγραψε:Η Wisla έχασε 1-6 από την Cercle BruggeΜπαρκαρούτσος έγραψε:Το λέω επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει με 2 ομάδες.. Δεν ξέρω την κατάσταση των 3 της Πολωνίας.
Οπότε μένουν με 2 στο Conference
Άμα σκάσουν οι Πολωνοί με τίποτα χαιριαμά, σε πω εγώ...
- Μπαρκαρούτσος