Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ναι τον έχει και δειχνει πολυ ωραία. Βέβαια η γραμματοσειρά είναι λιγο περίεργη στα νούμερα και δεν ξεχωρίζουν πολύ 1 και 7.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, σε μένα δεν έχει, εγώ φταίω που έτρεξα να πάρω την πρώτη μέρα 

- Maurice_Escargot
Λογω 15υγουστου θα ειναι το θεμα, αλλα απο τις 13 που την παρηγγειλα δεν εχω λαβει καμια ενημερωση
τους εστειλα χθες.

- Μπαρκαρούτσος
Πώς γίνεται αυτό; Δεν έχει στάνταρ σχέδιο since day 01; Στη ριγέ μου εγώ έχω έμβλημα στα νούμερα, κανονικά.scarsick έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, σε μένα δεν έχει, εγώ φταίω που έτρεξα να πάρω την πρώτη μέρα
Τι να πω, μπορεί να τους έστειλαν τις καινούργιες στάμπες πιο μετά. Είπαμε, εγώ φταίω, καμιά βιασύνη ξανά.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ είχα σκοπό να πάρω στις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις. Έχω την τάση να μην αγοράζω τίποτα τέτοιο που δεν είναι σε έκπτωση.
Όμως, με τον ερασιτεχνισμό που χαρακτηρίζει τη μπουτίκ και τις σελίδες της ΠΑΕ, φοβήθηκα ότι το Δεκέμβρη δεν θα βρω το μέγεθος που θέλω.
Έτσι κι αλλιώς, ο επόμενος Vieirinha ή Μαργαρίτης θα κάνει πάρα πολλά χρόνια να επανεμφανιστεί οπουδήποτε στον ΠΑΟΚ...
Όμως, με τον ερασιτεχνισμό που χαρακτηρίζει τη μπουτίκ και τις σελίδες της ΠΑΕ, φοβήθηκα ότι το Δεκέμβρη δεν θα βρω το μέγεθος που θέλω.
Έτσι κι αλλιώς, ο επόμενος Vieirinha ή Μαργαρίτης θα κάνει πάρα πολλά χρόνια να επανεμφανιστεί οπουδήποτε στον ΠΑΟΚ...
Τόσα χρόνια έτσι το έκανα, που το καλοκαίρι έβγαζαν όλες τις φανέλες 50%. Αλλά φέτος λόγω πρωταθλήματος τέλειωσαν όλα τα νούμερα, με το ζόρι πρόλαβα την άσπρη. Οπότε μαζί με το διαρκείας είπα δε γμιέται, πήρα και τη ριγέ, έβαλα και τον Τάισον να κάνει παρέα δίπλα σε Αντρέ, Κρέσπουρα και Σβάμπαρο. Αλλά αυτό με τα νούμερα ακατανόητη βλακεία πραγματικά, τι να πω.
Παρεμπιπτόντως, στο site της macron τις έχει 85 ενώ στην μπουτίκ 65. Η διαφορά είναι λόγω ρέπλικας;
Παρεμπιπτόντως, στο site της macron τις έχει 85 ενώ στην μπουτίκ 65. Η διαφορά είναι λόγω ρέπλικας;
- Μπαρκαρούτσος
Τα νούμερα ήταν τελειωμένα από τον Μάρτιο που κοιτούσα να πάρω φανέλες.
Λες και η μπουτίκ διαχειρίζεται από γαύρους.
Λες και η μπουτίκ διαχειρίζεται από γαύρους.
Δε νομίζω η macron να βγάζει δύο εκδοχές την ίδια τιμή έχει σε όλες στο σάιτ της.scarsick έγραψε:
Άλλωστε αν ήθελες να έχεις ακριβώς σαν της ομάδας θα έπρεπε να είχε και διαφήμιση στον ώμο, στη πλάτη κλπ που ευτυχώς στη μπουτίκ δεν το έχουν έτσι.
Βγήκε αδερφέWeWillRockYou έγραψε:Τι όμορφη που είναι η μπλε εμφάνιση του τερματοφύλακα φέτος;
Δεν την βρήκα ακόμα στην μπουτίκ βέβαια.
https://store.paokfc.gr/gr/fanela-paok- ... -0001.html
Ομορφη η εμφανιση του τερματοφύλακα
Εχει ωραίο μοτίβο μπροστα κ ωραιο κοψιμο με το μαυρο στα πλευρα
Εχει ωραίο μοτίβο μπροστα κ ωραιο κοψιμο με το μαυρο στα πλευρα
- WeWillRockYou
- Maurice_Escargot
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ήρθε σήμερα!
Δυστυχώς με χορηγό.
Θυμασαι μηπως εαν στην εφερε η PostNL η ιδιωτικη μεταφορικη?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.. Αλλά απλώς την έβαλαν στο γραμματοκιβώτιο, δεν πήρα ειδοποίηση ποτέ, ούτε με χτύπησε κανείς το κουδούνι 
Και μόλις τσέκαρα, δεν έβγαλα φωτογραφία το label.
Ολλανδία μένεις κι εσύ;

Και μόλις τσέκαρα, δεν έβγαλα φωτογραφία το label.
Ολλανδία μένεις κι εσύ;