2. Mohamed Mady Camara
- figurehead4
Re: 2. Mohamed Mady Camara
@marsantos
Αν συμφωνήσεις με αυτό που θα πω γιατί το πρόσεξες κι εσύ, απλώς επιβεβαίωσε το.
Αν διαφωνείς, θα σου γράψω αναλυτικά λεπτά και δευτερόλεπτα που έγιναν αυτά στο ματς, για να τα τσεκάρεις.
Έχεις δίκιο ότι ο Καμαρά εμπλέκεται και στα 4 γκολ. Όμως οι άλλοι δύο μέσοι μας, εκτός που έπαιζαν σε άλλη ταχύτητα, έκαναν περισσότερα και πιο τραγικά λάθη, απλώς δεν κατέληξαν όλα γκολ. Ο δε Σβαμπ που έπαιξε και λιγότερο εμπλέκεται στο 3ο και στο 4ο (για μένα δεν υπάρχει φάουλ, αλλά και να τον βρήκε είχε αρχίσει να πέφτει πιο νωρίς για πολλοστή φορά γιατί άνοιξε τη μπάλα και τον προλαβαινουν).
Δεν πάω να σε βγάλω λάθος σε όσα είπες. Σε όλα συμφωνώ. Προσπαθώ να πω πως αυτός ο Καμαρά όπως τον περιέγραψες είναι πιο πάνω και από τους δύο ήδη. Οπότε αν όντως έρθει και ο Μεϊτέ, μιλάμε για τρελή αναβάθμιση στο κέντρο.
Όσο για το μένος των αθηνεζων αρδ που λέει και ο Ginola. Έφριξα με το πόσες φορές το αρχίδι που έκανε μετάδοση έλεγε λάθος ο Καμαρά, ακόμη και σε αλων λάθη ή που έλεγε δύο και τρεις φορές το κάθε λάθος του. Φτου
Αν συμφωνήσεις με αυτό που θα πω γιατί το πρόσεξες κι εσύ, απλώς επιβεβαίωσε το.
Αν διαφωνείς, θα σου γράψω αναλυτικά λεπτά και δευτερόλεπτα που έγιναν αυτά στο ματς, για να τα τσεκάρεις.
Έχεις δίκιο ότι ο Καμαρά εμπλέκεται και στα 4 γκολ. Όμως οι άλλοι δύο μέσοι μας, εκτός που έπαιζαν σε άλλη ταχύτητα, έκαναν περισσότερα και πιο τραγικά λάθη, απλώς δεν κατέληξαν όλα γκολ. Ο δε Σβαμπ που έπαιξε και λιγότερο εμπλέκεται στο 3ο και στο 4ο (για μένα δεν υπάρχει φάουλ, αλλά και να τον βρήκε είχε αρχίσει να πέφτει πιο νωρίς για πολλοστή φορά γιατί άνοιξε τη μπάλα και τον προλαβαινουν).
Δεν πάω να σε βγάλω λάθος σε όσα είπες. Σε όλα συμφωνώ. Προσπαθώ να πω πως αυτός ο Καμαρά όπως τον περιέγραψες είναι πιο πάνω και από τους δύο ήδη. Οπότε αν όντως έρθει και ο Μεϊτέ, μιλάμε για τρελή αναβάθμιση στο κέντρο.
Όσο για το μένος των αθηνεζων αρδ που λέει και ο Ginola. Έφριξα με το πόσες φορές το αρχίδι που έκανε μετάδοση έλεγε λάθος ο Καμαρά, ακόμη και σε αλων λάθη ή που έλεγε δύο και τρεις φορές το κάθε λάθος του. Φτου
- Shivaspace
5ο,6ο πλασεδακι..καλύτερα δώσε πάσα..μόνο σ εμένα φαίνεται σαν τον εσίτι στο μαρκάρισμα..σχεδόν πάντα δεύτερος στην μπάλα, ξανά φάουλ έξω απ τη περιοχή στο 90'!
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κάνει σουτ όποιος βρίσκει εστία σταθερά ή έχει βρωμόσουτο. Αν τα 9 στα 10 σουτ είναι αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, οι χριστοπαναγίες στον πάγκο, στην εξέδρα ή στην τηλεόραση θα πάνε και θα έρχονται. Θέλεις πολλή δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα για να μην πηγαίνουνε τζάμπα οι επιθέσεις.
Το ίδιο έλεγαν και οι γαυροι όσα χρόνια ήταν στην ομάδα τους
Σουτ δεν είχε ποτέ απορώ με κάποιους που το θεωρούν και ατού του
Σουτ δεν είχε ποτέ απορώ με κάποιους που το θεωρούν και ατού του
- paokkerkir
Είχε βάλει μια γκολαρα μια φορά και τους έχει μείνει μάλλον.
Κάτι όπως με τον 14 που χε βάλει το φάουλ με ΑΕΚ και μετα τα ριχνε όλα έτσι και έφευγε η παναγία σύννεφο.
Σουτ δεν έχει καλό, ούτε θα μάθει τώρα. Αν καταφέρουμε να του το περιορίσουμε, καλώς, αλλά νομίζω ότι δεν κόβεται αυτό το συνήθειο εύκολα.
Κάτι όπως με τον 14 που χε βάλει το φάουλ με ΑΕΚ και μετα τα ριχνε όλα έτσι και έφευγε η παναγία σύννεφο.
Σουτ δεν έχει καλό, ούτε θα μάθει τώρα. Αν καταφέρουμε να του το περιορίσουμε, καλώς, αλλά νομίζω ότι δεν κόβεται αυτό το συνήθειο εύκολα.
Φίλε figurehead συμφωνώ. Ο Καμαρά είναι πάνω από το άλλους 2. Διαφορετικός από αυτούς και με άλλα χαρακτηριστικά. Αλλά σε αυτά που κάνει ο καθένας, αυτός τα κάνει καλύτερα.figurehead4 έγραψε:@marsantos
...
Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια. Σε σχέση με αυτούς τους 2 ο Καμαρά είναι πιο εξαρτημένος στο ποιον έχει δίπλα του. Αν δεν έρθει ένα χαφ όπως το περιγράφουμε τα καλά του Καμαρά δε θα έχουν αξία.
Αντίθετα οι άλλοι 2 μπορεί να είναι πιο μέτριοι παίκτες αλλά στέκονται μόνοι τους.
Ο Οζντόεφ πχ μπορεί να μην κάνει τίποτα αλλά έχει το γκολ. Το γκολ είναι γκολ. Ξέρει πως θα χωθεί στην περιοχή και να είναι κυνικός. Σήμερα δεν έκανε τίποτα, το έβαλε το γκολ. Είναι το χαφ μας που ξέρει πως να πλαισιώσει σε χώρο και χρόνο την αντίπαλης περιοχή.
Ο Σβαμπ αντίστοιχα, όταν το κορμί του λύνεται γιατι είναι λίγο βαρύς, έχει ισχυρή προσωπικότητα και μπορεί να σταθεί ανεξάρτητα ποιον έχει δίπλα του. Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια είναι ο μόνος που δε μασάει στο χαριλάου και έχει πάρει ματς μόνος του εκεί μέσα. Το ίδιο έχει κάνει πολλές φορές και μέσα στη λεωφόρο απέναντι σε πιο ποιοτικά χαφ.
Με λίγα λόγια ο Καμαρά είναι ανώτερος αλλά θελει το συμπλήρωμα του. Αλλιώς θα του πέφτουν βάρη τα οποία δεν νομίζω τι μπορεί να ανταποκριθεί. Τέτοια βάρη είναι μοιρασμα παιχνιδιού, έλεγχος ρυθμού, σπάσιμο πρεσινγκ ψηλά από τον αντιπαλο κτλ.
Επί τη ευκαιρία κάνε μου και ένα σχόλιο για τις προσπάθειες για σουτ που επιχειρεί. Το έγραψα και τις προάλλες. Νομίζω είναι μεγάλο του μειονέκτημα και θυμάμαι από όταν έπαιζε στον οσφπ ότι συνεχώς το επιχειρούσε με παρόμοια κατάληξη σαν το σημερινό.
- figurehead4
Ναι ο Καμαρά θέλει ένα στήριγμα για να ξεδιπλωθεί. Σκέφτομαι και δακρυζω ένα δίδυμο με Μεϊτέ ή Μάριν. Ο Ρουμάνος είναι μαγνήτης πρωτοβουλιων. Ζει για να παίρνει πάνω του επιλογές. Ο Σου δεν συζητώ πως είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρεφονται όλα.marsantos έγραψε: Φίλε figurehead συμφωνώ. Ο Καμαρά είναι πάνω από το άλλους 2. Διαφορετικός από αυτούς και με άλλα χαρακτηριστικά. Αλλά σε αυτά που κάνει ο καθένας, αυτός τα κάνει καλύτερα.
Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια. Σε σχέση με αυτούς τους 2 ο Καμαρά είναι πιο εξαρτημένος στο ποιον έχει δίπλα του. Αν δεν έρθει ένα χαφ όπως το περιγράφουμε τα καλά του Καμαρά δε θα έχουν αξία.
Αντίθετα οι άλλοι 2 μπορεί να είναι πιο μέτριοι παίκτες αλλά στέκονται μόνοι τους.
Ο Οζντόεφ πχ μπορεί να μην κάνει τίποτα αλλά έχει το γκολ. Το γκολ είναι γκολ. Ξέρει πως θα χωθεί στην περιοχή και να είναι κυνικός. Σήμερα δεν έκανε τίποτα, το έβαλε το γκολ. Είναι το χαφ μας που ξέρει πως να πλαισιώσει σε χώρο και χρόνο την αντίπαλης περιοχή.
Ο Σβαμπ αντίστοιχα, όταν το κορμί του λύνεται γιατι είναι λίγο βαρύς, έχει ισχυρή προσωπικότητα και μπορεί να σταθεί ανεξάρτητα ποιον έχει δίπλα του. Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια είναι ο μόνος που δε μασάει στο χαριλάου και έχει πάρει ματς μόνος του εκεί μέσα. Το ίδιο έχει κάνει πολλές φορές και μέσα στη λεωφόρο απέναντι σε πιο ποιοτικά χαφ.
Με λίγα λόγια ο Καμαρά είναι ανώτερος αλλά θελει το συμπλήρωμα του. Αλλιώς θα του πέφτουν βάρη τα οποία δεν νομίζω τι μπορεί να ανταποκριθεί. Τέτοια βάρη είναι μοιρασμα παιχνιδιού, έλεγχος ρυθμού, σπάσιμο πρεσινγκ ψηλά από τον αντιπαλο κτλ.
Επί τη ευκαιρία κάνε μου και ένα σχόλιο για τις προσπάθειες για σουτ που επιχειρεί. Το έγραψα και τις προάλλες. Νομίζω είναι μεγάλο του μειονέκτημα και θυμάμαι από όταν έπαιζε στον οσφπ ότι συνεχώς το επιχειρούσε με παρόμοια κατάληξη σαν το σημερινό.
Έχω όμως και ένα διαβολάκι να μου λέει "κι αν δεν πάρουμε τέτοιας αξίας παίχτη;". Εκεί αναρωτιέμαι τι είδους παίχτης θα τσιριαζε στον Καμαρά. Από τους υπάρχοντες θα αφαιρέσω τελείως τον Σβαμπ. Μέχρι να λυθεί καήκαμε, άσε που θα είναι ενα χρόνο πιο μεγάλος και πιο αργός από όσο ειναι. Θα είναι σαν να παίζει να τον καλύπτει.
Ο Οζντόεφ είναι πιο επιθετικός και οι δύο τους θα έχουν δυσκολία κάλυψης σε μεγάλα ματς. Αυτά τα βάρη που λες θα τους/μας πλακώσουν..
Τσιιγγαρας μπα.
Μόνο τον Θυμιάνη σκέφτομαι που έχει ένστικτο αμυντικού και προσωπικότητα ή σε extreme σενάριο τον Μουργκ.
Τα σουτ του είναι νομίζω το πρώτο που θα του κόψει ο Ραζβάν, μόλις τον βαλει σταθερά ενδεκάδα. Δεν νομίζω να την παλεύει ο Ραζβάν. Και με τον γαυρο ακόμη σούταρε με πολλή μεγυτερηβσυτοπεποιθηση από όσο του επιτρέπει το τελικό αποτέλεσμα. Σκέψου όμως να μπει κανένα τούβλο στην αρχή, τι έχει να γίνει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 19 Αύγ 2024, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την έχουμε πατήσει με τον συγκεκριμένο και μακάρι να βγω ψεύτης...
Ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι ...ένα τρεχαντήρι που κλωτσάει κι αυτό πολλές φορές άγαρμπα και επικίνδυνα όπως με Μαλμε που έδινε αχρείαστα φάουλ έξω απ την περιοχή...
Καμία συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού
Ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι ...ένα τρεχαντήρι που κλωτσάει κι αυτό πολλές φορές άγαρμπα και επικίνδυνα όπως με Μαλμε που έδινε αχρείαστα φάουλ έξω απ την περιοχή...
Σε σχέση με τους άλλους δύο είναι πολύ πιο γρήγορος. Αυτό μέχρι στιγμής αρκεί.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πειράζει.Salpigoal έγραψε:Την έχουμε πατήσει με τον συγκεκριμένο και μακάρι να βγω ψεύτης...
- paokkerkir
Ένας παίκτης που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2018, δεν τον έχει δεί ο Λουτσέσκου, δεν ήξερε ακριβώς τι παίκτη παίρνει...
Μου αρεσει πολυ ο Καμαρα
Και όχι τωρα π ευτυχησαμε να γινει παικτης του ΠΑΟΚ
Ακομα κ σαν αντιπαλος
Και ας τον εβριζα, γιατι ήταν δυναμικος αντιπαλος π εδινε το 100% κ δεν μασουσε απο την εδρα μας
Και όχι τωρα π ευτυχησαμε να γινει παικτης του ΠΑΟΚ
Ακομα κ σαν αντιπαλος
Και ας τον εβριζα, γιατι ήταν δυναμικος αντιπαλος π εδινε το 100% κ δεν μασουσε απο την εδρα μας