Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Δεν μπορώ να βρω σε κανένα κανάλι της Nova τον αγώνα Chelsea - Man.C. ξέρει κανείς το γιατί;
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μιλάμε για το νησί,για βρες το..ΑποστόληςΑ έγραψε:Η Lazio;
Οι νεόπλουτοι αύριο παίζουν 22..00 στο νόβασπόρτς Πρέμιερ λιγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 17 Αύγ 2024, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δραμινός και Αποστόλης, παρακαλώ να συντονιστούν σε ημέρα και ώρα. Αλλά τι περιμένεις από ηλικιωμένους.
- ΑποστόληςΑ
Το νεοκαστρο πήρε μεγάλη νίκη επί των αγίων με 1-0 ενώ έπαιζε με 10 παίκτες αφού ο τα ας γιος ποουσον έδωσε ξεφτίλα κόκκινη στο Σαρ
Στις 22.000 έφθασαν τα διαρκείας της Σπόρτιγκ Χιχόν, ομάδας που αγωνίζεται στη Β΄ Ισπανίας (σεγούντα ντιβιζιόν), έχει για γήπεδο το Estadio El Molinón (30.000 θέσεων) και έχει έδρα την πόλη Χιχόν (ισπανικά: Gijón) με πληθυσμό 270 χιλιάδες. Η Σπόρτιγκ Χιχόν ιδιοκτησιακά ανήκει στον Όμιλο Orlegi Sports "a multi-faceted holding company that owns and manages stadiums, facilities, teams, events and other properties across global football" και φέτος στοχεύει να προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Καλά στάθηκε η Τσέλσι, παρά την ήττα, κυρίως μπόρεσε να ακολουθήσει τους χρόνους της Σίτυ.
Ωραία και η φανέλα, του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.
Ωραία και η φανέλα, του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.
Κάποια στιγμή, έστω στην τύχη, θα κάνει ομάδα ξανά με τόσα εκατομμύρια...
- ΑποστόληςΑ
Σε κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές είχα ακούσει την άποψη πως ο Μίσιτς δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ καθώς μάλλον δεν ήταν παίκτης επιπέδου ch.l.
Τώρα που η Δυναμό Ζάγκρεμπ πάει ομίλους δεν νομίζω να είναι στενοχωρημένοι που θα παίξουν με εξάρι έναν παίκτη που δεν είναι επιπέδου ch.l.
Εγώ πάντως δε θα είχα κανένα πρόβλημα να είχα στο ρόστερ μας παίκτες που δεν είναι για επίπεδο ch.l. αλλά είχαν το επίπεδο να μας πάνε ως εκεί..
Τώρα που η Δυναμό Ζάγκρεμπ πάει ομίλους δεν νομίζω να είναι στενοχωρημένοι που θα παίξουν με εξάρι έναν παίκτη που δεν είναι επιπέδου ch.l.
Εγώ πάντως δε θα είχα κανένα πρόβλημα να είχα στο ρόστερ μας παίκτες που δεν είναι για επίπεδο ch.l. αλλά είχαν το επίπεδο να μας πάνε ως εκεί..