11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει ρε παιδιά δε νομίζω να βολεύεται κανείς από αυτήν την ιστορία.
Έλεος με τους χαρακτηρισμούς και την κοροίδία.
Λίγο σεβασμό σε παίκτες της ομάδας δε βλάπτει.
Θυμίζω ότι ο τωρινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ έφυγε νύχτα με 120.000.000 και μετά έπαιξε τόσα χρόνια Ιταλία.
Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

+1000000

Ντάξει, όλοι πονάμε μαυτή την ιστορία αλλά επειδή δε ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε, ας μη δημιουργούμε θέματα απο το πουθενά...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πόσο ακόμη να με στεναχωρήσει αυτό το παιδί..Πόσο ακόμη..
Το χειρότερο όλων είναι πως για ένα ακόμη ματς θα παίξουμε δίχως επιθετικό, το τέταρτο σερί...
Ελπίζω να παίξει πιο προωθημένος ο Βιεϊρίνια.Δε θα αντέξω και άλλο Παπάζογλου.
Δε γίνομαι εμπαθής, δε καταφεύγω σε ηλίθιους χαρακτηρισμούς, είναι απλώς μια οφθαλμοφανής διαπίστωση.
Μεταγραφή επιθετικού επειγόντως. Δε γίνεται ο Π.Α.Ο.Κ. να κάνει τάματα και προσευχές πότε θα θυμηθεί ο Ζλάταν πως είναι ποδοσφαιριστής...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Φίλε δε ξέχασε πως είναι ποδοσφαιριστής...
απλά έχει τραυματισμούς όπως συμβαίνει στο άθλημα
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Δεν ξέρω αν είναι αυτό, αλλά απ'ότι μου είπε φίλος αθλίατρος κάποτε, το αλκοόλ αφυδατώνει τους μύες. Δεν πειράζει, έχει και καλά η υπόθεση. Θα βρεί πατήματα πιο γρήγορα ο Θανασάκης, ή θα διακόψουν πρόωρα έναν δανεισμό τον Δεκέμβρη.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Φίλε teod1980,

Αν ανατρέξεις σε παλιά μου ποστ σε αυτό το τόπικ, θα διαπιστώσεις πως δεν υπήρξε πιο υπομονετικός και θερμός υποστηρικτής του Ζλάταν. ΑΛΛΑ..
Α) Ακόμη και αν δεν έχει ξεχάσει πως είναι ποδοσφαιριστής, σίγουρα έχει ψιλοξεχάσει πως είναι σέντερ φορ. Τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα την 18η περσινή αγωνιστική, το πρώτο γκολ με Πανθρακικό.
Β)Οι τραυματισμοί του είναι αποκαρδιωτικοί. Η συχνότητα και ο τρόπος καταδεικνύουν ευπαθή οργανισμό, εύθραυστο, με κακό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Γ)Η εξωγηπεδική του ζωή δεν είναι και ακριβώς το υπόδειγμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Επαναλαμβάνω δε είμαι εμπαθής μαζί του, το αντίθετο. Ο περσινός κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ς του πρώτος γύρος με στοιχειώνει. Όταν επιστρέψει, πάλι θα τον στηρίξω με όλη μου την καρδιά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Έτσι όπως πάει, βλέπω το Δεκέμβρη να χρειάζονται ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

Ουσιαστικά παίζουμε χωρίς επιθετικούς εδώ και καιρό....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καποιοι ξερουν πολυ καλα τα περι Μουσλιμοβιτς και δεν μιλανε και δεν λεω για δημοσιογραφους λεω για ατομα που ειναι μελη σε αυτο το φορουμ και συμμετεχουν ενεργα. δεν ειναι καλο να κριβουμε την βρομια κατω απο το χαλακι γιατι καποια μερα θα φανερωθει και τοτε θα ειναι αργα. ολα αυτα τα λεω γιατι μου εχουν πει πολα περιεργα πραματα αλλα δεν μπορω να τα επιβεβαιωσω αλλα ειμαι σιγουρος οτι καποιοι ξερουν πολα περισσοτερα απο εμενα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το ζητημα ειναι πως για τους οποιους λογους ουτε φετος δειχνει να αποτελει τη λυση στο επιθετικο προβλημα της ομαδας.το οποιο ειναι αδιαμφισβητητο.τον συμπαθω,τον εκτιμω,τον γουσταρω το ζλατανε,αλλα κατι φαινεται να μην παει καλα.κι απ'τη στιγμη που πληττεται πρωτιστα η ομαδα αγωνιστικα νομιζω πως ο ζησης,ηδη πριν αναλαβει την προεδρια,θα εχει κινηθει προς την κατευθυνση της ενισχυσης στη θεση αυτη.δε γινεται να περιμενουμε ες αει.κι απ'τα δειγματα ως τωρα πιστευω πως μαλλον ο φιλομενο αξιζει περισσοτερων ευκαιριων,κρινοντας βεβαια και τους δυο εν υγιει καταστασει.

περαστικα,οπως και να'χει,γιατι εννοειται πως αποτελει μια αξιολογη εν δυναμει λυση για την επιθεση.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είμαι ΠΑΟΚ όπως όλοι σας.
Σταμάτησα να γράφω στο φόρουμ λόγο της γκρίνιας.
Είμαστε και πάλι όλοι όπως παλιά.

Τώρα θα πω κάτι απλό... Να τον ευχαριστήσουμε τον Ζλάταν και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Είμαι από τους πρώτους που πανηγύρισα για τον Ζλάταν. Αν θυμάστε υπήρχε τότε το δίλλημα μεταξύ Λυμπερόπουλου η Ζλάταν.

Το παιδί το στηρίζω όσο θα παίζει στην ομάδα μας.
Με στοιχιώνει ο πρώτος του γύρος πέρυσι και το γκολ στην Ευρώπη.

Πολλούς τραυματισμούς... Άλλες 2-3 εβδομάδες έξω... Σημαίνει άλλες 2 για να μπει στο πρόγραμμα... Πάει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Μακάρι να είναι πιο τυχερός στην συνέχεια.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ενταξει ποδοσφαιριστης εισαι θα εχεις και τραυματισμους αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως τραυματιστηκε σε ατομικο προγραμμα...

Οτι και να γινει πρεπει να επιστρεψει εγκυρα γιατι (για μενα) ειναι ο καλυτερος επιθετικος στην ομαδα!!!!

Ζλαταν αλητη γ@μ@ τους το σπιτι
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Saty έγραψε:
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Και στον προλαλήσαντα αδερφό ας προσέχει το τι λέει..
Μιλάει για παίκτη με το δικέφαλο στο στήθος..
το θεμα φιλε ειναι να τιμαει τον δικεφαλο στο στηθος οχι μονο να τον φοραει ....αυτο ειναι το δυσκολο...και ο συγκεκριμενος πλεον μας εχει αποδειξει οτι δεν τον τιμαει οταν ξενυχταει και δεν προσπαθει καν για να βοηθησει την ομαδα .... τετοιους παικτες δεν μπορω να τους σεβαστω...
Μόλις διάβασα για τον Μούσλι, κάπως έτσι είπα μέσα μου. όπως ο saty. Δεν δίνω ερέθισμα, απλά πονέσαμε με την είδηση. Εντάξη ξέφυγε και το έγραψε.
Ο Ιανουάριος είναι κόντα. Αν είναι αλήθεια για τον Βερόν ότι φεύγει τον Ιανουάριο ίσως να έχουμε κάποια κίνηση για να λύσουμε το επιθετικό μας πρόβλημα.

Αν ξενυχτάει και είναι αλήθεια θα πρέπει η ΠΑΕ να αναλάβει αυτό που ξέρει.

Saty είναι ακόμη ΠΑΟΚ ο Μούσλι θα συνέλθει μην βρίζεις και αν δεν αντέχεις βάλε και ένα @#$%^... τόσα σύμβουλα υπάρχουνε ;)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δε μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα...

Αφού είναι ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ απο πολλούς ότι ξενυχτάει πίνει και δε ξέρω τι άλλο, η διοίκηση ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙ και δεν εχει πάρει χαμπάρι τίποτα?

Ούτε να τον πιάσει να του πεί κάτι ή να του βάλει ένα πρόστιμο (αφού νομίζω και απο τον κανονισμό προβλέπεται το να μη βγαίνουν όποτε θέλουν), ΤΙΠΟΤΑ?

Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει ειλικρινά... Και ειδικά εφόσον λέγεται ότι βγαίνει σε μαγαζιά του βιολίδη συχνά.

Ή είναι ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΑ/ΖΩΑ στη διοίκηση, ή ο μούσλι είναι ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ή λέμε ότι νάναι...

ΥΓ: Επίσης, οι εφημερίδες έχουν πάρει 15 συνεντεύξεις το Βιειρίνια, 4-5 τον κοντρέρας κλπ κλπ.
Το Μούσλι να βγεί να πεί τι ΣΚΑΤΑ γίνεται, να ξέρουμε πως αισθάνεται, ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, γιατί δε πάει κανείς να του πεί 2 λόγια?
Το μυαλό μου Πονάει...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Παιδιά εγώ δεν ξέρω τι γίνεται... Όμως το πράμα στράβωσε πολύ με τον Ζλάταν και δεν ξέρω αν μπορεί να φτιάξει. Εϊμαι απαισιόδοξος όσων αφορά την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις... Θα δούμε... :?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

eleos έγραψε:ΥΓ: Επίσης, οι εφημερίδες έχουν πάρει 15 συνεντεύξεις το Βιειρίνια, 4-5 τον κοντρέρας κλπ κλπ.
Το Μούσλι να βγεί να πεί τι ΣΚΑΤΑ γίνεται, να ξέρουμε πως αισθάνεται, ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, γιατί δε πάει κανείς να του πεί 2 λόγια?
Το μυαλό μου Πονάει...
Σ αυτο νομιζω μπορω να καταλαβω τι γινεται..Σεντερ φορ ειναι, δε σκοραρει, δεν πουλαει, δεν ασχολουνται. Pure business ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”