9. Fedor Chalov
- Kabamaru11
Re: 9. Fedor Chalov
Με τον τρόπο που πετάχτηκε, έπαθα λίγο πλάκα …
Τι έβγαλε ο άλλος εκεί ;
Πολλή αισιόδοξη εμφανιση σήμερα
Τι έβγαλε ο άλλος εκεί ;
Πολλή αισιόδοξη εμφανιση σήμερα
Μαρεσαν οι τοποθετησεις του και οι εκτελεσεις του στις κεφαλιες,αν μη τι αλλο κινεται σαν κανονικος φορ !
Πολυ θετικος. Βεβαια θα χρειαστουμε και τελειωματα σε τετ α τετ και σκοραρισματα σε πρωτο χρονο για να πουμε οτι ειναι κανονι,αλλα εχει χρονο ακομα
εχει 2 εβδομαδες παντως που ηρθε και ηδη παιζει πολυ καλυτερα απτον αλλον τον ανεκδιηγητο.

Πολυ θετικος. Βεβαια θα χρειαστουμε και τελειωματα σε τετ α τετ και σκοραρισματα σε πρωτο χρονο για να πουμε οτι ειναι κανονι,αλλα εχει χρονο ακομα
εχει 2 εβδομαδες παντως που ηρθε και ηδη παιζει πολυ καλυτερα απτον αλλον τον ανεκδιηγητο.

- Σουριναμέζος
Υπάρχει μια υπερβολή στην θετική κριτική για τον Τσάλοφ, αντίστοιχη με την υπερβολή στην αρνητική κριτική που διαβάζαμε πέρσι για τον Σαμάττα
Προφανώς.. Εντωμεταξυ η χρησιμοποίηση του Τσαλοφ ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που αποκλείστηκαμε απο το ΤσουΛου αλλά τι να πεις...Μακάρι να παίξει μπάλα και να φέρει και αυτός πρωτάθλημα όπως και να έχει ,όλοι αυτό θέλουμε...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Γι'αυτό κι έγραψα η χρησιμοποίηση του Τσαλοφ και όχι ο Τσαλοφ...Τώρα θα μου πεις ότι πετάω υπονοούμενα για τον Λουτσεσκου ..Βέβαια και ο Λουτσεσκου θεωρώ το Σαματα θα ήθελε.Αλλα έτσι θα μου πεις ότι πεταω υπονοούμενα ότι παίρνει χαρτάκι ο προπονητής όπως μου έγραψε κάποιος....
- Caballo Viejo
Τον αδίκησε πολύ η μπάλα σήμερα και δεν σκόραρε. Δεν πειράζει όμως. Έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Επιτέλους ένα κανονικός φορ μετά από τόσα χρόνια.
Σαφώς καλός μετά το 30΄. Τέσσερις τελικές και κερδισμένο πέναλτι. Μου έδωσε ελπίδες, αλλά πάντα περιμένω να δω την συνέχεια και την εικόνα του με πιο δύσκολους αντιπάλους.
-
Μου άρεσε πολύ! Έπαιρνε κεφαλιές! Αν είχε και την τύχη να βάλει σήμερα το πρώτο του γκολ θα ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Γενικά αν και δεν τον προώθησε η ομάδα σήμερα...με τις κεφαλιές που πήρε έδειξε θετικα στοιχεία.
Με προβλημάτισε ο Ραζβαν που ξεκίνησε τα δικά του στη συνέντευξη "Ο Μπράντον τρέχει για την ομάδα, πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς και είναι σίγουρα ότι τον μισούν. Ο Τσάλοβ είναι καθαρός στράικερ, μπορεί να μην έχει να μάθει να δουλεύει για την ομάδα".
Νταξει είπαμε να τρέχει για την ομάδα αλλά τα σέντερ φορ είναι σέντερ φορ και η δουλειά τους είναι στην μικρή περιοχή. Εμείς φτασαμε στο σημείο να θέλουμε ένα σέντερ φορ να τρέχει παντού και οταν φτάνει η στιγμή να μην βρίσκεται καν στην εστία
Με προβλημάτισε ο Ραζβαν που ξεκίνησε τα δικά του στη συνέντευξη "Ο Μπράντον τρέχει για την ομάδα, πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς και είναι σίγουρα ότι τον μισούν. Ο Τσάλοβ είναι καθαρός στράικερ, μπορεί να μην έχει να μάθει να δουλεύει για την ομάδα".
Νταξει είπαμε να τρέχει για την ομάδα αλλά τα σέντερ φορ είναι σέντερ φορ και η δουλειά τους είναι στην μικρή περιοχή. Εμείς φτασαμε στο σημείο να θέλουμε ένα σέντερ φορ να τρέχει παντού και οταν φτάνει η στιγμή να μην βρίσκεται καν στην εστία