22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Ειχε κανει προετοιμασια με την ομαδα, στη μαγευτικη κ γραφικη Πορταρια του Πηλιου
Το 2020 λεμε
Χρονια covid με κλειστα γηπεδα
Το 2020 λεμε
Χρονια covid με κλειστα γηπεδα
Παντως τον σβαμπ τον θυμάμαι στο πρώτο κομμάτι της σεζόν να είναι λίγο στα χαμένα και να επανέρχεται από την μέση μέχρι το φίνις.
Και συμφωνώ σε αυτό που είπες . Δεν ξέρω τα εργομετρικά του μαντυ και ποσό μπορεί να παίξει λόγω αποχής αλλά χωρίς Μειτε επιβάλλεται να ξεκινάει από την ρεβάνς κιόλας.
Το σβαμπ - Οζντοεφ χαντακώνει και τους 2 .
Και συμφωνώ σε αυτό που είπες . Δεν ξέρω τα εργομετρικά του μαντυ και ποσό μπορεί να παίξει λόγω αποχής αλλά χωρίς Μειτε επιβάλλεται να ξεκινάει από την ρεβάνς κιόλας.
Το σβαμπ - Οζντοεφ χαντακώνει και τους 2 .
- john4serres
Κακή εμφάνιση, αλλά δεν φταίει αυτός.
Στην ομάδα πιστεύουν ότι με τον 34χρονο Σβαμπ βασικό θα μπεις περπατώντας στο CL.
Στην ομάδα πιστεύουν ότι με τον 34χρονο Σβαμπ βασικό θα μπεις περπατώντας στο CL.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μέτριος, ίσως και κάτω του μετρίου και δυστυχώς ήταν σε πολύ σημαντικό πόστο.
- AlxNeapoli1
Αντι να παιζουμε με Μειτε και Καμαρα διδυμο, περιμενουμε απο τον 34χρονο Σβαμπ να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια.
Τελειωνετε εκει στην παε και δωστε στον ρασβαν το υλικο που θελει. Ηδη κινδυνευουμε με αποκλεισμο εξαιτιας σας.
Τελειωνετε εκει στην παε και δωστε στον ρασβαν το υλικο που θελει. Ηδη κινδυνευουμε με αποκλεισμο εξαιτιας σας.
Συμφωνώ ο Μειτέ πρέπει να έρθει και να κάνει δυδιμό με Σβάμπαρο η Καμαρά !!!AlxNeapoli1 έγραψε:Αντι να παιζουμε με Μειτε και Καμαρα διδυμο, περιμενουμε απο τον 34χρονο Σβαμπ να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια.

Μια υπενθύμιση για οσους τους λαμβάνουν σοβαρα υποψη:
Τιτλος αρθρου: Σβαμπ: «Μου έγινε φάουλ, έπρεπε να το ελέγξουν»
Περιεχόμενο αρθρου: Ήταν μια μονομαχία 50-50. Έφτασα νωρίς τη μπάλα, κατάφερα να την τσιμπήσω και μετά χτυπήσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν έχω δει την φάση ξανά. Είναι δύσκολη φάση για τον διαιτητή, αλλά έπρεπε να πάει την ελέγξει στο VAR».
Απο επιστημονες24
Τιτλος αρθρου: Σβαμπ: «Μου έγινε φάουλ, έπρεπε να το ελέγξουν»
Περιεχόμενο αρθρου: Ήταν μια μονομαχία 50-50. Έφτασα νωρίς τη μπάλα, κατάφερα να την τσιμπήσω και μετά χτυπήσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν έχω δει την φάση ξανά. Είναι δύσκολη φάση για τον διαιτητή, αλλά έπρεπε να πάει την ελέγξει στο VAR».
Απο επιστημονες24
- navigator11
Έγινε φάουλ. Με βάση ειδικά τη λογική που ακολούθησε το βρωμοκόρακο σε 9 στα 10 αντίστοιχα μαρκαρίσματα δικών μας πάνω στους άλλους, που τα έδινε αβέρτα, ήταν 1000% φάουλ. Αυτό είναι η ουσία. Ας επικεντρώσουμε εκεί. Νόθευση αποτελέσματος.
Δεν την ξαναειδα τη φαση. Δεν αμφιβάλλω μπορει και να εγινε. Το να παραποιεις την πραγματικότητα ωστοσο μονο δημοσιογράφο δεν σε κανει.
- navigator11
Δεν είναι δημοσιογράφοι. Click hunters είναι. Κι οι συγκεκριμένοι και το 90% της ίδιας συνομοταξίας.
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Όποτε έχουμε ανάγκη το κρύο αίμα του είναι καταλυτικός.Απο τους διασωθέντες και στην ροή του αγώνα.
Θεωρω ότι ήταν ο mvp σήμερα … κράτησε όσο μπορούσε αν και μονάχα σε σετ παιχνίδι
Σαν δίδυμο με Οζντοεφ όμως ….
Σαν δίδυμο με Οζντοεφ όμως ….
Το κανει να φαινεται τοσο απλο, ενω δεν ειναιVesper έγραψε:Άψογες οι εκτελέσεις του.
Ηταν MVP
Στο δεύτερο παίρνει τη μπάλα ο Τσάλοφ και γίνεται μια μικροσυζητηση. Το φοβήθηκα πολύ αλλά ο Αυστριακός δεν χαμπαριαζει.