ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Θλιβερή άμυνα και γενικά η συνολική εικόνα μας.Όλα δείχνουν ότι η πρόκριση με τους μαχητικούς Ιρλανδούς ξυλοκόπους θα κριθεί στις λεπτομέρειες.Ας ελπίσουμε να μην μας εγκαταλείψει η τύχη γιατί την χρειαζόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Σάβ 17 Αύγ 2024, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η άμυνα είναι τραγική, δεν περάσαμε Μάλμε στο τσακ, Θέλω να δω πόσο θα έρθει στα ματς με την Πράγα, γιατί δε νομίζω να περνάγαμε.
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμεναι
Πολύ ντεφορμέ ο Ραζβάν. Πάρα πολύ. Το ξέρουμε οτι στο τέλος θα στρώσει η ομάδα. Το θέμα είναι να μην βγούμε εκτός στόχων μέχρι τότε.
Wtf?loukas4 έγραψε:Μιλαμε για ταπεινωση ξεφτιλα να σε παιζη ο Πανσεραικος μεσα στη Τουμπα θα μας πατε απο καρδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ ειναι ομαδα αυτη ελεος μονο ντροπη πιστευω φετος θα γελανε τα γουρουνια με μας νιωθο μεγαλη αηδια αποψε σε καθε ματς τρωμε απο δυο γκολ και πανω ελεος τετοιο φοβισμενο ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδη ομαδα τυρικυμια εχετε απαιτηση να περασουμε τους Σκωτσεζους Ιρλανδους τη ειναι αυτοι δεν το βλεπω η ομαδα θελει μεγαλο ηλεκτροσοκ και ο Ρωσος και ο Τισουνταλι μου φενοντε την εχουν παρει αλιως μετα τον απιοκλεισμο απο το Τσαμπιονς λιγκ πολοι λιγοι πιστευω ο Σαματα ποιο αισθητη παρουσια θα ειχε
δεν μπορει να ειναι ολοι ντεφορμε, κατι φταιει, ισως η προετοιμασια, ισως ο αποκλεισμος, η γυμνια στα χαφ, η ομαα ειναι ανετοιμη και οι νικες με πανσερραικο θα την βοηθησουν
-
Και ο κετζιορα ηταν πολυ πολυ κακοςRexaris έγραψε:Συμφωνώ. Φρικτή εμφάνιση.alexgarcia6 έγραψε:Σβαμπ Ντελιας Νασμπεργκ και Τσαλοφ μοναδικοι διασωθεντες
Δεν βλεπομαστε
Να πω και τους χειρότερους: Τισουντάλι, Σάστρε, Ντεσπότοφ, Βιερίνια (συγνώμη αρχηγέ)
Μακριά από τους καλούς εαυτούς τους οι υπόλοιποι.
Ανίκανοι να κρατήσουμε μπάλλα στα τελευταία λεπτά. Με τον Πανσερραϊκό! Πλήρης επανάληψη του αγώνα με την Μάλμε! Μήπως δεν έφταιγε μόνο η γκαντεμιά;
Τελικά επείγει η απόκτηση και δεξιού μπακ. Μπάζει από εκεί.
Οζντοεφ επισης αλλα αυτο ειναι συνηθισμενο
Κραταμε 3 βαθμους παμε παρακατω επειγει βελτιωση
Δεν παίξαμε καθόλου μπάλα. Ο Ντέλιας κουβάλησε πάρα πολύ σήμερα. Τσάλοφ φαίνεται καλός παίκτης.
Ο Τσιφτσής ήταν σταθερούτσικος.
Η ομάδα μοντάρεται ενώ παίζει κανονικούς αγώνες, και αυτό έχει την δυσκολία του αλλά είναι και λίγο ο τρόπος που δουλεύει ο Λουτσέσκου. Έχω εμπιστοσύνη ότι δεν θα παραμείνουμε τέτοιο χάλι.
Στην σκέψη ότι θα φύγει ο Κουλιεράκης και θα έρθουν δύο καινούριοι κεντρικοί αμυντικοί σε πιάνει ένας κρύος ιδρώτας.
Ο Τσιφτσής ήταν σταθερούτσικος.
Η ομάδα μοντάρεται ενώ παίζει κανονικούς αγώνες, και αυτό έχει την δυσκολία του αλλά είναι και λίγο ο τρόπος που δουλεύει ο Λουτσέσκου. Έχω εμπιστοσύνη ότι δεν θα παραμείνουμε τέτοιο χάλι.
Στην σκέψη ότι θα φύγει ο Κουλιεράκης και θα έρθουν δύο καινούριοι κεντρικοί αμυντικοί σε πιάνει ένας κρύος ιδρώτας.
Ευτυχώς δείχνουμε κακή αμυντική λειτουργία αλλιώς που να φέρουν παίκτες ...άμα πετουσαμε ο ραζβαν θα δήλωνε ευχαριστημένος...
3 πόντοι στο σακούλι.
Τσαλοφ ωραίες κινήσεις, σπάσιμο μπάλας.
Χαφ μπακ στόπερ μεγάλο έλλειμμα ποιότητας και ποσότητας.
3 πόντοι στο σακούλι.
Τσαλοφ ωραίες κινήσεις, σπάσιμο μπάλας.
Χαφ μπακ στόπερ μεγάλο έλλειμμα ποιότητας και ποσότητας.
Λογαριασμός του Μαΐου και όποτε γράφει ειναι μετά από στραπάτσα αγωνιστικά ή μεταγραφικά .loukas4 έγραψε:Μιλαμε για ταπεινωση ξεφτιλα να σε παιζη ο Πανσεραικος μεσα στη Τουμπα θα μας πατε απο καρδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ ειναι ομαδα αυτη ελεος μονο ντροπη πιστευω φετος θα γελανε τα γουρουνια με μας νιωθο μεγαλη αηδια αποψε σε καθε ματς τρωμε απο δυο γκολ και πανω ελεος τετοιο φοβισμενο ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδη ομαδα τυρικυμια εχετε απαιτηση να περασουμε τους Σκωτσεζους Ιρλανδους τη ειναι αυτοι δεν το βλεπω η ομαδα θελει μεγαλο ηλεκτροσοκ και ο Ρωσος και ο Τισουνταλι μου φενοντε την εχουν παρει αλιως μετα τον απιοκλεισμο απο το Τσαμπιονς λιγκ πολοι λιγοι πιστευω ο Σαματα ποιο αισθητη παρουσια θα ειχε
Ωραίος Λουκά .
Θα γκρινιάξω.Δε συμφωνώ με το φουλ ροτεισον..Δε το κάνει καμία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη εκτός από κάτι FA cup ..
Τσαλοφ έκανε κάτι ωραία .Θα μπορούσε να βάλει γκολ.Ντελιας δείχνει να λύνεται, Ζιβκοβιτς σταθερός, Μουργκ δεν περιμένω κάτι παραπάνω,Σβαμπ,Οζντοεφ καλοί, Βιερίνια κάκιστος, Τσιφτσης όχι,Σαστρε κουρασμένος,Ράφα καλός σήμερα, Νασμπεργκ προσπάθησε,Κεντζιορα μέτριος...Πάμε παρακατω .
Τσαλοφ έκανε κάτι ωραία .Θα μπορούσε να βάλει γκολ.Ντελιας δείχνει να λύνεται, Ζιβκοβιτς σταθερός, Μουργκ δεν περιμένω κάτι παραπάνω,Σβαμπ,Οζντοεφ καλοί, Βιερίνια κάκιστος, Τσιφτσης όχι,Σαστρε κουρασμένος,Ράφα καλός σήμερα, Νασμπεργκ προσπάθησε,Κεντζιορα μέτριος...Πάμε παρακατω .
- Μπαρκαρούτσος
Κερδίσαμε 3-2.loukas4 έγραψε:Μιλαμε για ταπεινωση ξεφτιλα να σε παιζη ο Πανσεραικος μεσα στη Τουμπα θα μας πατε απο καρδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ ειναι ομαδα αυτη ελεος μονο ντροπη πιστευω φετος θα γελανε τα γουρουνια με μας νιωθο μεγαλη αηδια αποψε σε καθε ματς τρωμε απο δυο γκολ και πανω ελεος τετοιο φοβισμενο ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδη ομαδα τυρικυμια εχετε απαιτηση να περασουμε τους Σκωτσεζους Ιρλανδους τη ειναι αυτοι δεν το βλεπω η ομαδα θελει μεγαλο ηλεκτροσοκ και ο Ρωσος και ο Τισουνταλι μου φενοντε την εχουν παρει αλιως μετα τον απιοκλεισμο απο το Τσαμπιονς λιγκ πολοι λιγοι πιστευω ο Σαματα ποιο αισθητη παρουσια θα ειχε
Κλασικός ΠΑΟΚ όσο βάλουμε κι όσα φάμε. Απαράδεκτη η εμφάνιση πάλι καλά που πήραμε τους 3 βαθμούς.
Καλύτεροι οι Ζιφκο και Ράφα, ενώ αγωνιστικός ήταν και ο Τσαλόφ αλλά πρέπει να πιέζει περισσότερο ψηλά.
Καλύτεροι οι Ζιφκο και Ράφα, ενώ αγωνιστικός ήταν και ο Τσαλόφ αλλά πρέπει να πιέζει περισσότερο ψηλά.
Πηγα να υπερασπιστω το κραξιμο σου μεχρι που ειδα τι λες για Τσαλοφ,100% δεν ειδες ουτε λεπτοloukas4 έγραψε:Μιλαμε για ταπεινωση ξεφτιλα να σε παιζη ο Πανσεραικος μεσα στη Τουμπα θα μας πατε απο καρδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ ειναι ομαδα αυτη ελεος μονο ντροπη πιστευω φετος θα γελανε τα γουρουνια με μας νιωθο μεγαλη αηδια αποψε σε καθε ματς τρωμε απο δυο γκολ και πανω ελεος τετοιο φοβισμενο ΠΑΟΚ δεν εχω ξαναδη ομαδα τυρικυμια εχετε απαιτηση να περασουμε τους Σκωτσεζους Ιρλανδους τη ειναι αυτοι δεν το βλεπω η ομαδα θελει μεγαλο ηλεκτροσοκ και ο Ρωσος και ο Τισουνταλι μου φενοντε την εχουν παρει αλιως μετα τον απιοκλεισμο απο το Τσαμπιονς λιγκ πολοι λιγοι πιστευω ο Σαματα ποιο αισθητη παρουσια θα ειχε