Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

gordon καλη ιδεα αλλα...μπορει να γινει και καλυτερη!!
να φτιαχτει πανο οπως το προχθεσινο "δημοσιογραφοι-καρκινοι..." και μαλιστα να γινουν σκιτσα οι σκατοφατσες του πανελ τους!! π.χ. ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ριξτο στη 5-6 θυρα απεναντι απο τη καμερα και μετα να δω πως θα το αποφευγουν οι πουσταραδες!!!
οσο για τα σκιτσα μου ηρθε βλεποντας το πανο με τα χαμενα αδερφια μας...
βρειτε τους καλλιτεχνες και αρπαξτε τους!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πραγματικά έχω απογοητευτεί με τον πούστικο τρόπο που μας φέρονται. Δεν είμαι της άποψης "να μη βλέπουμε την εκπομπή" και το τόνισα επανειλημμένα.

Το κακό είναι ότι με μια τέτοια ενδεχόμενη κίνηση, χτυπάς το "σύστημα" στο χέρι και όχι στην καρδιά. Αυτό που λένε κάποια αδέρφια περί απαγόρευσης τηλεοπτικών πλάνων από Τούμπα δε νομίζω να τους καίει και πολύ. Αυτό φαίνεται... Αφού σε έχουν γραμμένο στα @@ρια τους. Μόνο όταν παίζει κάνα ΠΑΟΚ-Γαύρος θα τους τσούξει. Και σκεπτόμενος λίγο πιο μακροπρόθεσμα, με κάτι τέτοιες εκπομπές βγάζουν τα πιτσιρίκια συμπεράσματα και περιμένουν να δουν τις ομάδες τους οπότε άκυρο...

Από την άλλη όμως, μια τέτοια κίνηση θα ερέθιζε καθαρά και τους ίδιους τους παρουσιαστές.... Χμ, δε ξέρω είμαι μπερδεμένος. Αν προγραμματίσουμε κάτι, είμαι μέσα.

Η λύση κατ'εμέ βρίσκεται αλλού. Αν είχες δυνατό πυρήνα κάτω στην Αθήνα και έμπαινες κάνα βράδυ στο live και τα έκανες όλα λαμπόγιαλο, να δούμε ποιος θα σεβόταν και ποιος όχι τον ΠΑΟΚ. Αλλά έχε χάρη που είμαστε ανίσχυροι εκεί κάτω, και αυτό δυστυχώς φταίει και για πάρα πολλά ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

και ποιος σου ειπε οτι δεν εχουμε εκει πυρηνα?
δε θελει κοπο...θελει τροπο...
[youtube]fJwG9W2M_3I[/youtube]
η υπομονη μας εξαντλειται μ@@νοσκυλα!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Λύση υπάρχει, αλλά μαζί με αυτήν και πολλά λαμόγια. Ας κωδικοποιήσουν τις συχνότητες, θέλω νετ? Πληρώνω και βλέπω, δε θέλω? Δε σας δίνω δεκάρα τσακιστή ρε που@ταράδες και άντε και γ@μηθείτε. Κωδικοποιητές και καρτούλες..Ότι πληρώνεις να βλέπεις και όχι να πληρώνεις για να μην βλέπεις λόγω αηδίας! Πάει ο άλλος να χτίσει σπίτι και πληρώνει νταβατζιλίκι στο εργολαβικό την νετ..βρε ουστ!

Μέχρι τότε, όσοι έχουν κουράγιο, Καρόλου Ντηλ με Ερμού γωνία απέναντι από τον οτε (τον άλλο νταβά της ψωροκώσταινας) βρίσκεται το Ταμέιο Παρακαταθηκών και Δανείων. Είναι λίγο τράβηγμα, αλλά τουλάχιστον κοιμάσαι χωρίς νταβατζή στο κεφάλι σου.

Α, και όσο για την αλήτικη κυριακή, για να μην είμαι και εκτός οφτόπικ, η αυθεντική αθλητική κυριακή είναι κάπως έτσι..
http://www.youtube.com/watch?v=OP_kgeixr-E στο 3.35
http://www.youtube.com/watch?v=8m7FmqtS_MQ στο 3.20
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

GORDON έγραψε:Ωραία... κάποιες φωτογραφίες για να βοηθήσω στην έμπνευση ... :lol:
Μην κάνεις τέτοια ρε συ, μου ρθε κόψιμο...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

ehemithos 199 έγραψε:και ποιος σου ειπε οτι δεν εχουμε εκει πυρηνα?
δε θελει κοπο...θελει τροπο...
[youtube]fJwG9W2M_3I[/youtube]
η υπομονη μας εξαντλειται μ@@νοσκυλα!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Εχέμυθε εντάξει μη κοροιδευόμαστε, όπως αυτοί δε μπορούν στη Θεσσαλονίκη, έτσι και εμείς δε μπορούμε εκεί κάτω. Ακόμα και το βίντεο που παραθέτεις με το ντου στον Θωμαίδη, εδώ πάνω έγινε.. Πυρήνας φυσικά και υπάρχει αλλά είναι ανίσχυρος. Είναι για να περηφανευόμαστε ότι έχουμε κάτι φανερό εκεί κάτω (Πανελλήνιος) σε αντίθεση με αυτά τα ghost μαιμούνια. Μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

REalcon έγραψε:
Για μισό ρε αδέρφια γιατί δεν το καταλαβαίνω.

Είναι καλύτερα το να γράφουμε ανα-μεταξύ-μας αυτό που ξέρουμε όλοι δηλαδή ότι η ΝΕΤ μας δουλεύει ψηλό γαζί;
αυτό είναι το σημαντικότερο...σαν ΠΟΛΙΤΕΣ νομίζω πως επιβάλλεται να κινηθούμε έτσι...
Αυτό ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως έχει γίνει, δεν έκανα στον ευατό μου παράθεση. Είχα γράψει πολύ περισσότερα και σήμερα βλέπω αυτήν την αλλαγή.
Μα το Άγιο Κωνσταντίνο δεν το καταλαβαίνω.

Προφανώς κάποιο λάθος...

Συνεχίζω...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να περάσουμε το μήνυμα που θέλουμε.

Ένα τεράστιο πανώ στις θύρες 5-6 δεν θα περάσει απαρατήρητο από της εφημερίδες της Αθήνας.

Είναι πολύ εκείνοι που δεν γουστάρουνε τους μισθούς που παίρνουνε μέσα στα κρατικα κανάλια.

Ότι έγινε στον ΛΑΟ μας δεν πέρασε απαρατήρητο, γιατί απλά ξέρουνε ότι είμαστε ο μεγαλύτερος και ο πιο πιστός ΛΑΟΣ χωρίς πρωτάθλημα από το 1985.

Υπάρχουνε άνθρωποι πιστεύω που οραματίζοντε ακόμη την δίκαια ΕΛΛΑΔΑ.
Γι αυτό άλλωστε και το 10,1% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Πρέπει να κινηθούμε τώρα που το "σίδερο είναι ζεστό"

Το όμορφο εαν σε αρνηθεί πονάει. Το άσχημο εαν σε αρνηθεί απλά το προσπερνάει. Realcon.
saik avras

Δημοσίευση από saik avras »

Αδελφια,τζαμπα η γκρινια και οι ιδεες!!!!
Μια ειναι η λυση.
Κοβουμε την πληρωμη της ερτ στη δεη και οταν χασουν κανα κατομμυριο πελατες θα τους δουμε... :redcard: :whatever:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το καλυτερο θα ηταν αυτο που λεει ο φιλος παραπανω . Να μην πληρωνουμε την ΕΡΤ, αλλα δυστυχως αυτο δεν μπορει να γινει γιατι η ταριφα για την ΕΡΤ , ερχεται ενσωματωμενη στον λογαριασμο της ΔΕΗ.
Μια αλλη αποψη , ηταν να αρχισουμε να " βομβαρδιζουμε " με μηνυματα τους υπολογιστες διαφορων αρμοδιων ( βουλευτων , υφυπουργων κτλ ) , πιστευω ομως οτι λιγη αξια θα ειχε μια τετοια κινηση , καθοτι δεν θα ιδρωνε το αυτι κανενος. Αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι ειναι κρατικοδιαιτοι και επιβιωνουν με ολες τις κυβερνησεις.
Θεωρω ακρως ενδιαφερουσα την προταση να μπει ενα πανο στις θυρες 5-6, που ειτε το θελουν ειτε οχι αναγκαστικα θα το δειχνουν.
Εννοειτε οτι δεν χρειαζονται υβριστικα σχολια ααλα εν αντιθεσει θα μπορουσαν να ειναι ειρωνικα . Για παραδειγμα : " Κυριοι της Αθλητικης Κυριακης , υπαρχει και η υπολοιπη Ελλαδα " η' " Προεδρε εισαι κλοουν "
Κανενα δεν ειναι υβριστικο και ταυτοχρονα τους κανεις και την απαραιτητη καζουρα. Αλλωστε κατα καιρους εχουν γραφτει τα απεριγραπτα στα γηπεδα. Δεν θα ξεχασω τα πανο των γαυρων για τον Φλωριδη μεχρι και για τα παιδια του Καραμανλη.!!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

teratios έγραψε:
GORDON έγραψε:Ωραία... κάποιες φωτογραφίες για να βοηθήσω στην έμπνευση ... :lol:
Μην κάνεις τέτοια ρε συ, μου ρθε κόψιμο...
Ααααααυτά είναι !!!

Να το πρώτο: "Για τη δυσκοιλιότητα μια είναι η λύση: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ" !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Καλη ιδεα αν μπορουσε να γινει εμφανες σκιτσο στην 5-6 με λεζαντα του στυλ "Γκεμπελισκοι του ΠΟΚ".
Το αποτελεσμα της μανουρας περσι με την αλητικη ηταν τελικα να βαλουν χερι στην ΕΤ-3 και να κανουν τα αθλητικα της να μοιαζουν με αθηναικου καναλιου, ασε που δεν ξερω τι εγινε με την κυριακατικη εκπομπη, παιζει ή κοπηκε?
Ειναι φανερη η ελλειψη ισχυρου "βορειου" καναλιου και τυπου γενικοτερα. Χρειαζομαστε πολλους Βρυζες και Ζαγορακηδες ακομη σε πολλους τομεις, αλλοι να δημιουργησουν δυνατο καναλι, αλλοι σε εμπορικους τομεις κτλ.
Δεν ξερω τι αλλο μπορουμε να κανουμε. Ισως δημοσιευση επισημων στοιχειων για τους προκλητικους μισθους των στελεχων της ΕΡΤ. Επικοινωνια και πιεση προς Β. Ελλαδιτες βουλευτες (σιγα μην κανουν τιποτα αλλα λεμε τωρα).
Ισως επιθεση προς το site της ΕΡΤ αν υπαρχει καταλληλη τεχνογνωσια με χακαρισμα.

Υ.Γ.1 Σε καποια θεματα πιστευω στην πατροπαραδοτη παιδευτικη αξια του ξυλου.
Υ.Γ.2 Ειμαι κατα της βιας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GORDON έγραψε: Να το πρώτο: "Για τη δυσκοιλιότητα μια είναι η λύση: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ" !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
+1
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Αθλητικη Αλητικη Κυριακη

http://img188.imageshack.us/i/athlalkyr.jpg/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εδώ δεν τίθεται θέμα μόνο στο τι λένε που είναι και το ζητούμενο μας, αλλά και το πόσα παίρνουνε.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε (εάν το δεχτούνε και τα άλλα αδέρφια με το πανό) θα πρέπει να είναι μήνυμα πολιτικό για ένα Κράτος δικαίου.
Ωραίο είναι αυτό που είπε και ο αδερφός με το ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Σας πληρώνει όλη η Ελλάδα και όχι ένα μέρος της Ελλάδος και οι μισθοί σας είναι ίσα με 10 εργάτες της οικοδομής κι άλλα πολλά.

Με αυτό θέλω να τονίσω την σοβαρότητα σαν Έλληνας φορολογούμενος πρώτα που αφορά το σπίτι μου.

Και κατά δεύτερον την απαιτούμενη σωστή ενημέρωση σε ένα κανάλι που πληρώνονται από όλους τους Έλληνες άνεργους και μη άνεργους.

Πανό λοιπόν στην 5-6 δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”