Αν με λέγατε ποτέ ότι θα είχαμε μέσα σε 4 ώρες 8 σελίδες για αγώνα πρωταθλήματος στο βόλλευ, θα σας έλεγα το λιγότερο παλαβούς!!! Με αυτά συνήθως ασχολούμαστε 5-10 άτομα..
Οι πόντοι των ομάδων
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 11 (9/18 επ., 74% υπ. - 42% άριστες), Ζαγκούμνι 7 (4 μπλοκ, 1 άσο, 2/2 επ.), Αγκάμεζ 27 (21/42 επ., 4 άσοι), Λάππας 4 (4/9 επ., 60% υπ. - 20 % άριστες), Σμαραγδής 9 (9/14 επ.), Πανταλέων 12 (9/13 επ., 3 μπλοκ) / Παπαδημητρίου -λ 67% υπ. - 60% άριστες, Μηνούδης 3 (2/4 επ., 66% υπ. - 38% άριστες), Ψάρρας 1, Χατζηαντωνίου.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (6/7 επ., 1 μπλοκ), Χιετάνεν 19 (10/17 επ., 5 άσοι, 4 μπλοκ, 71% υπ. - 46% άριστες), Μποζίδης, Μπρούνερ 15 (14/23 επ., 1 μπλοκ), Ογιανσίβου 27 (22/43 επ., 1 μπλοκ, 4 άσοι), Λινς 11 (10/18 επ., 75% υπ. - 58% άριστες) / Δημητρακόπουλος -λ 77% υπ. - 51% άριστες, Πλίκας 1, Ωρολογάς, Χατζηηλιάδης 1, Ντίνας 1
Μέλκας: Μπορούσαμε πιο εύκολα.
Στ.Καζάζης: Είμαστε πολύ κακοί
Χαμόγελα μοίραζε ο Γιάννης Μέλκας για το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟ μετά από τρία χρόνια . Ο τεχνικός του «δικεφάλου» τόνισε: «Ήταν καλή η νίκη αυτή για την ομάδα μας. Αυτός είναι ο στόχος μας αλλά και της διοίκησης γιατί με τέτοιες νίκες θα φέρουμε και πάλι πίσω τον κόσμο μας στο γήπεδο. Μετά το δεύτερο σετ υπήρχε εκνευρισμός στην ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της.»
Ο «δήμιος» του «τριφυλλιού», ο Φινλανδός Όλι-Πέκα Ογιανσίβου είπε: «Μπορεί το τέλος του αγώνα να ήταν κρίσιμη στιγμή, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι καλός σέρβερ. Θέλουμε πρώτα να δούμε τι θα κάνουμε στο Κύπελλο. Είμαστε στην αρχή, αυτό που θέλω είναι η ομάδα μου να συνεχίσει έτσι".
Απογοητευμένος ο προπονητής των «πρασίνων» Στέλιος Καζάζης δήλωσε: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Κατάφερε να κάνει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Πρωατθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν κακοί στο σέρβις, δεν απιελήσαμεστα δυόμιση πρώτα σετ, πράγμα που φάνηκε και από τα απίστευτα ποσοστά του ΠΑΟΚ στην υποδοχή.
Κάπως επανήλθαμε και πιέσαμε στη συνέχεια αλλά οι δυο άσοι του Ογιανσίβου άλλαξαν τον ρουν του αγώνα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε είναι μονόδρομος η νίκη με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=110857
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
Ηρακλής 6-0 6
ΠΑΟΚ 6-2 5
Αρης 6-3 5
Παναθηναϊκός 5-3 4
AEK 4-4 3
Ολυμπιακός 2-6 1
Απόλλων Καλαμαριάς 0-3 0 -1αγ.
ΑΟ Κηφισιάς 1-6 0
Πανελλήνιος 0-3 0 -1αγ.
Φοίνικας Σύρου 0-0 0