ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
- Patricio_4
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Οι οπαδοί της Σάμροκ θα ένιωθαν μεγάλη τιμή αν μάθαιναν ότι συγκρίνουμε την ομάδα τους με την Μάλμε, την Μπάτε και τη Βίντι του 18, την Ομόνοια, την Σλόβαν και τη Λέφσκι.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πωπω μιλάμε,λίγες ώρες μετά από ΑΛΛΟΝ ΈΝΑΝ αποκλεισμό από υποδεέστερη ομάδα και κάποιοι δεν μπορούν να απεγκαταστήσουν το πρόγραμμα της αλαζονείας....
Σα να παίζει ο νο 1 Μike Τyson με το no200 στην κατάταξη του Μποξ και να χρειάζεται να πει από πριν
πόσο πολύ θα τον μαμήσει στις μπουνιές
Εντάξει
83-0 θα νικήσουμε,οκ?
Σα να παίζει ο νο 1 Μike Τyson με το no200 στην κατάταξη του Μποξ και να χρειάζεται να πει από πριν
πόσο πολύ θα τον μαμήσει στις μπουνιές
Εντάξει
83-0 θα νικήσουμε,οκ?
- Patricio_4
Εννοείται πως το λέει, χρειάζεται και εγωισμός στον αθλητισμό
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- Patricio_4
Συζήτηση κάνουμε, δεν λογομαχούμε για να ανακηρύξουμε νικητη. Δεν είχα σκοπό να σε ερίσω, αν το εξέλαβες έτσι.Doomlord4 έγραψε:Έγινε,έχεις δίκιο κι έχω άδικο,οκ?
Doom στο sport24 βρήκα σε ένα άρθρο το εξης:
"Η νίκη εξακολουθεί να δίνει 2,000 βαθμούς και η ισοπαλία 1,000, εκτός από τα προκριματικά που το όφελος είναι το μισό στις δύο περιπτώσεις. Οι βαθμοί αφορούν το τέλος των αγώνων που λήγουν σε 90 ή σε 120 λεπτά, αλλά όχι σε αυτούς όπου ο νικητής καθορίζεται από τη διαδικασία των πέναλτι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο αγώνας θεωρείται ισόπαλος."
Με μπέρδεψε λίγο αυτό το τελευταίο. Η Ελλάδα πήρε βαθμούς νίκης από το διπλό του βαζελου ή βαθμούς ισοπαλίας επειδή πήγε στα πέναλτι.
Ή απλά είναι κακογραμμένο το άρθρο;
Επί τη ευκαιρία. Αν με το καλό μπούμε στο league stage του europa παίρνουμε βαθμούς μπόνους στη βαθμολογία μας;
"Η νίκη εξακολουθεί να δίνει 2,000 βαθμούς και η ισοπαλία 1,000, εκτός από τα προκριματικά που το όφελος είναι το μισό στις δύο περιπτώσεις. Οι βαθμοί αφορούν το τέλος των αγώνων που λήγουν σε 90 ή σε 120 λεπτά, αλλά όχι σε αυτούς όπου ο νικητής καθορίζεται από τη διαδικασία των πέναλτι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο αγώνας θεωρείται ισόπαλος."
Με μπέρδεψε λίγο αυτό το τελευταίο. Η Ελλάδα πήρε βαθμούς νίκης από το διπλό του βαζελου ή βαθμούς ισοπαλίας επειδή πήγε στα πέναλτι.
Ή απλά είναι κακογραμμένο το άρθρο;
Επί τη ευκαιρία. Αν με το καλό μπούμε στο league stage του europa παίρνουμε βαθμούς μπόνους στη βαθμολογία μας;
Το άρθρο είναι του Κώστα Μπράτσου που είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος στα Ευρωπαϊκά θέματα
Στο sport24 που είναι το μοναδικό σοβαρό μέσο σε αυτά
Ακόμα και σήμερα,όλοι ανέβασαν λάθος Ευρωπαϊκή βαθμολογία χωρών,εκτός από το sport24
Ένα μικρό λαθάκι διατύπωσης είναι
Η απάντηση είναι:
Η Ελλάδα πήρε βαθμούς νίκης από το διπλό του βαζελου
Η Ελλάδα πήρε 1 βαθμό (/4) από την νίκη του ΠΑΟ
Όσο δίνει η νίκη στους προκριματικούς δηλαδή
1/4 = 0,250
Στο sport24 που είναι το μοναδικό σοβαρό μέσο σε αυτά
Ακόμα και σήμερα,όλοι ανέβασαν λάθος Ευρωπαϊκή βαθμολογία χωρών,εκτός από το sport24
Ένα μικρό λαθάκι διατύπωσης είναι
Η απάντηση είναι:
Η Ελλάδα πήρε βαθμούς νίκης από το διπλό του βαζελου
Η Ελλάδα πήρε 1 βαθμό (/4) από την νίκη του ΠΑΟ
Όσο δίνει η νίκη στους προκριματικούς δηλαδή
1/4 = 0,250
Συνεχιστε ετσι
«Εγω απο αυτους δεν χανω» και τα λοιπα
Τα ιδια λεμε πριν απο καθε αποκλεισμο
«Εγω απο αυτους δεν χανω» και τα λοιπα
Τα ιδια λεμε πριν απο καθε αποκλεισμο
Θα δεις μισό (0,5) βαθμό ακόμα στην φετινή βαθμολογίαmarsantos έγραψε:Επί τη ευκαιρία. Αν με το καλό μπούμε στο league stage του europa παίρνουμε βαθμούς μπόνους στη βαθμολογία μας;
3 σύνολο
Για να πάρουμε επόμενους βαθμούς όμως θα πρέπει να κερδίσουμε τους 3 αυτούς βαθμούς μέσα στο γήπεδο
(μετά ο κάθε επόμενος θα προστίθεται)
Έχουμε 37 βαθμούς
Θα πάμε 37,5
Και θα φτάσουμε στους 38,5 όταν θα κάνουμε 2 νίκες (ή 4 ισοπαλίες κ.ο.κ)
Η ακριβής απάντηση δηλαδή,είναι πως όχι
Δεν παίρνουμε βαθμούς μπόνους όπως στο C.L
Είναι γιατί δεν μετριέται η πραγματική δυναμική μιας ομάδας που είναι ουσιαστικά ακόμη στην προετοιμασία απέναντι σε μια ομάδα που είναι φουλ δουλεμένη και όταν αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά της ομάδας αλλά την γεωγραφική θέση κάθε χώρας.Doomlord4 έγραψε:Γιατί είναι τεράστια αδικία;
Επίσης ελπίζω το άλλο σου μήνυμα να μην εννοούσε εμένα. Εγώ μίλησα μόνο για 60-40% πιθανότητες να περάσουμε.
Φιλικά,
Φυσικά και όχι!
Αν τώρα έχουν πλεονέκτημα,σημαίνει πως Φλεβάρη και Μάρτη έχουν μειονέκτημα και δε μπορούν ποτέ να πάνε π.χ στους 4
Υπάρχουν 12 χώρες με το ιδιαίτερο πρόγραμμα
Αν τώρα έχουν πλεονέκτημα,σημαίνει πως Φλεβάρη και Μάρτη έχουν μειονέκτημα και δε μπορούν ποτέ να πάνε π.χ στους 4
Υπάρχουν 12 χώρες με το ιδιαίτερο πρόγραμμα
-
john4serres
OkDoomlord4 έγραψε:ΠΑΟΚ-Σαμροκ 40-60 οι πιθανότητες
Η Ιρλανδία και η Σουηδία είναι 2 από τις 12 χώρες που το πρωτάθλημά τους αρχίζει τον Απρίλιο
31 παιχνίδια στα πόδια τους έχουν οι Ιρλανδοί,που είναι και καλύτεροι από τους Μποέμιανς που παίξαμε το 2021 και χάναμε στο 1ο ματς μέχρι το 77' 2-0
4 γκολ θα τα φάμε στα 2 παιχνίδια,αν τύχει και βάλουμε 5+ θα περάσουμε
Δύσκολο
Διαφορετικό ζευγάρι
Διαφορετικός ΠΑΟΚ, με πέντε αγώνες στα πόδια του
Επίσης η Σάμροκ Ρόβερς έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα με 10-8-7
Είναι αυτή εικόνα και συγκομιδή βαθμών για πρωταθλήτρια;
- ΑποστόληςΑ
theo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Ποια η διαφορά αφού θα αποκλειστούμε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Shamrock Rovers θα παίξουμε.
Κάνεις λάθος, θα κληρωθουμε, με την 2η ομάδα του Μάντσεστερ.
Καλό.