Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Πέραν της λογικής υπάρχει η καρδιά.
Και αυτή μας λέει να πάνε στον αγύριστο και οι χάρτινοι και οι πουστοβαζελοι. Βάλανε γκολ με χέρι τα μουνια και διαβάζω πως θέλουμε λέει και να περάσουνε
Και αυτή μας λέει να πάνε στον αγύριστο και οι χάρτινοι και οι πουστοβαζελοι. Βάλανε γκολ με χέρι τα μουνια και διαβάζω πως θέλουμε λέει και να περάσουνε
Πως θα φύγει;Kabamaru11 έγραψε:Θελω αποκλεισμο Αγιαξ,γιατι θα φυγει ενας καλος υποψηφιος σε μερικους μηνες αντιπαλος.
Αφού έτσι θα παίξουμε μαζί στο Κονφερενς

- Kabamaru11
Περα απο τον χουλιαμα Doom,θελει προσοχη ειτε παιξουμε με Ιρλανδους -στο 2-0 ειναι τωρα- ειτε με τους Σλοβενους,δεν πρεπει να εχουμε σιγουρη καμια προκριση.Νομιζω κ ο Λουτσε το ιδιο πιστευει.
Μια ελληνική ομάδα που μας έχει σκυλογαμησει εξωαγωνιστικά εδώ και δεκαετίες. Νωπές οι μνήμες του Λαού. Τελικά δεν είναι μόνο ο Ιβάν που δεν ήθελε να πατήσει το φιδι στο λαιμό όταν ψυχορραγουσε. Αλλά μας φταίει ο Άγιαξ.
Θελω Αγιαξ αποψε εξω η βαζελα δεν μπορω να φανταστω σε περιπτωση προκρισης του βαζελου κουφια η ωρα τη δυθυραμβους θα γραφη το Βαζελοσαιτ το SDNA Aγιαξ ειμαστε μαζι σου εξω αποψε ολα τα συχαματα απο την Ευρωπη
Περαν οτι δεν μου λεει τιποτα ο αθλητικος πατριωτισμος (ποσο μαλλον οταν σε πηδανε αυτοι), προσωπικα οσο ξενος μου ειναι ο ολλανδος, αλλο τοσο μου ειναι και ο χαμουτζης. Εκτος απο την γλωσσα δεν εχω απολυτος τιποτα κοινο με εναν αθηναιο.hasio_john έγραψε: Μια Ελληνική ομάδα βλέπω που παίζει με μια ξένη
- sourmenetes
- Moderator
Έχει λίγο ακομα...danirifle έγραψε:το χανούμι έλειξε ή παίζει ακόμα μήπως και βάλει κανα κωλόφαρδο γκολ?
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Ε καλά χαλαρώστε μάγκες, ο καθένας με την πάρτι του ...., υπάρχουν οπαδοί και οπαδοί που βλέπουν αθλήματα! Στ' αρχίδια μου προσωπιλά η ζέλα, αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα αν περάσει!
Να κοιτάει ο καθένας την δική του μεριά και να μην σχολιάζει πως βλέπει ο άλλος τ' αθλήματα ή οτιδήποτε άλλο γουστάρει! Κάντε κουμάντο στις δικές σας ορέξεις, ιδέες και πάμε παρακάτω.
Δεν σας νοιάζει να ξεκινήσετε καυγά τώρα και γι' αυτό! Βάλτε μέσα στο παντελόνι τα ΠΑΟΚόμετρα και πάμε παρακάτω.
Εξάλλου το τόπικ εδώ είναι σχόλια .... γι' άλλες Ελλ. ομάδες!
Να κοιτάει ο καθένας την δική του μεριά και να μην σχολιάζει πως βλέπει ο άλλος τ' αθλήματα ή οτιδήποτε άλλο γουστάρει! Κάντε κουμάντο στις δικές σας ορέξεις, ιδέες και πάμε παρακάτω.
Δεν σας νοιάζει να ξεκινήσετε καυγά τώρα και γι' αυτό! Βάλτε μέσα στο παντελόνι τα ΠΑΟΚόμετρα και πάμε παρακάτω.
Εξάλλου το τόπικ εδώ είναι σχόλια .... γι' άλλες Ελλ. ομάδες!
Δε βλεπω κανεναν ιδιαιτερο λογο παντως να ευχεται κανεις να αποκλειστει ο βαζελος
-
- Mr Ξερόλας 2019
eorptol1 έγραψε:Ακριβως όλο ειρωνεία και δούλεμα ήταν και αυτοι από κλείστηκαν από την κιβωτό του Νώεastral έγραψε:Αυτοί είναι που γελούσαν για το τσ.λ. ?
Την ασπρόμαυρη Κιβωτό του ΝΟΕ(Α)...
Να τα λέμε όλα,όπως είναι παρακαλώ πολύ.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι άλλο;!Alastor έγραψε:Ολα λυνονται με μια γενναια αυξηση στα εισητηρια της seajets
Θα έχουμε πωλήσεις γενναίες.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μάλλον έκανα λάθος και μπήκα σε αλλόθρησκο φορουμ