Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ

Δημοσίευση από gash04 »

dolphinto έγραψε:15000-18000 ευρω για να ακουμε τις αηδιες του βαρουχα...http://www.sport.gr/default.asp?pid=52&aid=9191 ...
και τα πληρωνουμε και εμμεις...αληθεια θα ηθελα να μαθω, ξερει κανενας ποσα παιχνιδια εχει σφυριξει το λαμογ... τι βαθμολογιες πηρε και πως αποχωρισε απο τα κορακια? αν ξερει κανενας ας μας ενημερωσει...

Αν σου πω πως ήσουν στο μυαλό μου και έλεγα να το ποστάρω σήμερα το Link θα με πιστέψεις?
Εύγε.

Realcon ξέρεις νομίζω πως θα μας γράψουν κανονικά.
Χρειάζεται άλλου είδους δράση αλλά ποιος θα κουνηθεί όταν ισχύει ο ωχαδερφισμός στις μέρες μας.
Θα τον τρώμε στην μάπα μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

παιδιά έχω μια απορία,
γιατί η net δεν δίνει τα στιγμιότυπα τον αγώνων του ολυμπιακού στην nova για την ανασκόπηση τις αγωνιστικής?
και γιατί δεν κάνει το ίδιο και η nova ,που έχει σχεδόν όλους τους άγονες?

το τοπικ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν κλειστό και έτσι το έβαλλα εδώ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Λοιπον ο μεγαλος Βαρουχας, διαβαζα σημερα , δεν επαιξε σχεδον ποτε Α' Εθνικη παρα μονο οταν τον " ανεβασαν " σε ηλικια συνταξιοδοτησης !!!!. Επαιξε μαλιστα ως βοηθος ( μιλαμε για μεγαλη τιμη ) στον τελικο του 94 Σλαβια - Μπορντω , που ο διατητης του αγωνα ηταν ο Νικακης ( αλλη μεγαλη φυσιογνωμια ).
Το οτι η συγκεκριμενη κ@@@@εκπομπη εχει καταντησει ακρως αηδιαστικη και εμετικη, ειναι ηλιου φαεινοτερον.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Αυτά τα κοπρόσκυλα που το παίζουν ειδικοί του ποδοσφαίρου χρειάζονται σκούπα και φαράσι. Είναι πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Ειδικά για τα μικρά παιδιά. Χειραγωγούν συνειδήσεις και κατευθύνουν την κοινή γνώμη όπου γουστάρουν αυτοί, για το καλό του ποκ βέβαια.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τις τηλεοπτικές κρατικές συχνότητες, οι οποίες ανήκουν σε όλο τον Ελληνικό Λαό. Ακόμα και τα λεγόμενα ιδιωτικά κανάλια, χρησιμοποιούν συχνότητες που ανήκουν στον Ελληνικό Κράτος, και κατά συνέπεια, ΔΕΝ νομιμοποιούνται να δείχνουν και να λένε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και να ερεθίζουν το λαικό αίσθημα. Πολύ περισσότερο δε, η κρατική ραδιοτηλεόραση που έχει καταντήσει ΦΕΡΕΦΩΝΟ του ποκ!

Η εκπομπή αυτή αν δεν καταργηθεί, πρέπει τουλάχιστον, να προβάλλεται μετά τις 1:00 τα ξημερώματα διότι είναι ακατάλληλη για ανηλίκους. Δεν συντελεί στην πρόοδο του αθλητισμού, ούτε στην καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού, διότι κάνει κατάφορες διακρίσεις υπέρ συγκεκριμένων ομάδων προκαλώντας την αγανάκτηση και τον θυμό στους φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων. Και στοιχίζει ένα καρό λεφτά στο ελληνικό κράτος. Άεργοι και αργόσχολοι αμοίβονται πλουσιοπάροχα σε περίοδο οικονομικής ύφεσης που ο μέσος Έλληνας έχει τα μεγάλα ζόρια ακόμη και για τα βασικά.

ΕΜΕΤΟΣ και ΑΗΔΙΑ! Πετάξτε τους όλους έξω ρε! Είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gash04 έγραψε:Realcon ξέρεις νομίζω πως θα μας γράψουν κανονικά.
Χρειάζεται άλλου είδους δράση αλλά ποιος θα κουνηθεί όταν ισχύει ο ωχαδερφισμός στις μέρες μας.
Θα τον τρώμε στην μάπα μια ζωή.
Το ότι θα μας γράψουν κανονικά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το στείλουμε. Ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και ας αφήσουμε εκείνους να κάνουν αυτό που δεν πρέπει.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εμένα δεν με νοιάζει να προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι για τον ΠΑΟΚ μας. Αν δηλαδή προσπαθούν να βρουν φάσεις που να μιλούν για εύνοια του ΠΑΟΚ. Ειλικρινά δεν με νοιάζει.

Με νοιάζει όμως όταν αυτό το κάνουν ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! Και όχι στα αντίστοιχα του ΠΟΚ! ΑΥΤΟ με βγάζει από τα ρούχα μου! και χτες πάλι οργίασαν με τον ΠΑΟΚ. Απίστευτη λύσσα....

Τις φάσεις των άλλων τις κάνουν γαργάρα και άντε να δείξουν μια-δύο έτσι για ξεκάρφωμα....

Δεν ξέρω τι να πω....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για μισό ρε αδέρφια γιατί δεν το καταλαβαίνω.

Είναι καλύτερα το να γράφουμε ανα-μεταξύ-μας αυτό που ξέρουμε όλοι δηλαδή ότι η ΝΕΤ μας δουλεύει ψηλό γαζί;
αυτό είναι το σημαντικότερο...σαν ΠΟΛΙΤΕΣ νομίζω πως επιβάλλεται να κινηθούμε έτσι...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Είναι πάνω-κάτω αυτό που λέει ο οπλαρχηγός παραπάνω. Αυτή η εκπομπή είναι ακατάλληλη γιατί προάγει εμμέσως την οπαδική βία με τη μεροληπτική στάση που κρατάνε.

Γαργάρα το φάουλ του Νίνη στο 93??? Το δικό μας το έβγαλε φάουλ?? Τελικά σαν ΠΑΟΚτσής μάλλον δεν έχω το δικαίωμα να δω αν αδικήθηκα και σε εκείνη τη φάση με το χέρι στο α' ημίχρονο.

Υ.Γ. Ξέχασαν να αναφέρουν ότι στη φάση του γκολ του Λίνο ο Βιειρίνια έπρεπε να πάρει κίτρινη για αυτό το σκληρό μαρκάρισμα και επιπλέον στο 25' του αγώνα είχε δοθεί ένα πλάγιο υπέρ μας ενώ δεν έπρεπε, συνεπώς το γκολ στο 41' αλλά και στο 43' είναι άκυρο.... :whatever:
Camorane4

Δημοσίευση από Camorane4 »

Λύση δεν είναι να "μην δεις αυτό το σόου-τσίρκο",αφού κοινό έχει,τα γνωστά κόκκινα και πράσινα φυτά...και για εκπομπή σε κρατικό κανάλι,ακόμα και 5% να κάνει δεν λέει τίποτα.Διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι και για αυτό τους βλέπεις να γελάνε και να λένε ότι να'ναι...Μοναδικός τρόπος να κάνεις κάτι,είναι σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφού βλέπεις ότι μας αντιμετωπίζουν με αυτό το τρόπο...ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ...να παίξει στην εκπομπή τους.Ετσι και αλλιώς όλοι μας δεν γουστάρουμε να τους βλέπουμε...να μην μας βλέπουν τότε ούτε και αυτοί.
Άντε,γιατί δεν πάει άλλο με αυτήν την κατάσταση...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Λοιπόν, από το να καθόμαστε να τους βρίζουμε, σκέφτηκα κάτι καλύτερο:

να κάνουμε εδώ μεταξύ μας ένα διαγωνισμό για το ...marketing σλόγκαν ή ...τραγουδάκι ή ...αφίσα της εκπομπής τους, να διαλέξουμε το καλύτερο, και να τους το απονείμουμε με "πάσα δόξα και τιμή" από την Κεντρική Σελίδα. Είμαι σίγουρος ότι θα αναπαραχθεί σε αρκετά blogs ώστε να γελάσει όλος ο ντουνιάς...

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με τους δύο αχώνευτους της πρωινής ζώνης στο ίδιο κανάλι...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εγώ συμφωνώ!...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και γω μέσα...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ωραία... κάποιες φωτογραφίες για να βοηθήσω στην έμπνευση ... :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

κατι αλλο που γυρναει στο μυαλο μου και δεν ξεκολαει ειναι το εξης...μεχρι τωρο η διαιτησια εδειξε οτι οταν σφαζει μια ομαδα-ομαδες, μετα η τους παιζει 50-50 η τους δινει καποια πσιλοσφυριγματακια εκτος και αν λεγεσε γαυρος η βαζελος..οποτε εκει η σφαγη ειναι δεδομενη...στην αλητικη κυριακη τι παρατηρησαμε...
1. γαργαρα το φαουλ του βαζελου για να παρει το ποντακι
2. με διαιτησια φωναζουν εδω και δυο κυριακες ο ΠΑΟΚ τους ποντους...
η γρια και ο πας μας πρηξαν τα @@ για διαιτησια (εμμεις μαλλον σε αλλο γηπεδο πηγαινουμε και δεν τα βλεπουμε?)
μακαρι να μην δουμε κανενα παραξενο χειρουργειο στηλ Κακου που δεν αφηνει να αναπτυχθει η ομαδα χωρις να χρειαζεται να δημιουργηση το κορακι την μεγαλη φαση..αρκει να σε βαζει μεσα στα καρε, μεχρι να φας το γκολακι...
εδω ο Μινος του την ειπε του ασχετου και αυτος γελουσε και εκανε πολιτικη ο μαμακας και δεν τον αφηνε να ακουστει... και μαζι του και ο ο παρουσιαστης της αθλιοτητας ...οσο για το κραξιμο στην αλητικη κυριακη.. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ ΜΕΣΩ VIDEAKIA Η FACEBOOK profile ψηφοφοριες...ειμαι μεσα σε ολα και θα το γλενταω...εστω και ετσι...
:redcard: = αλητικη κυριακη
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Παναγόπουλος πληρώνεται 950 ευρώ,

τη μέρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”