Αυτό.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το σημαντικό είναι να υπάρχει ροζ.
Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εγώ είχα, tracking number των ΕΛΤΑ. Το e-mail ήρθε από τη μπουτίκ.Patricio_4 έγραψε:Δεν νομίζω πως μου έχει στείλει ποτέ tracking number η μπουτίκ
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωστόσο, το tracking number ισχύει για όσο είναι στην Ελλάδα το δέμα. Όταν φτάσει στο εξωτερικό, αποκτά άλλο tracking number, που ισχύει για τη χώρα που βρίσκεται στο εξωτερικό και έχει να κάνει με την εταιρία που χειρίζεται το δέμα στο εξωτερικό.
- Maurice_Escargot
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στις 7 του μήνα η φανέλα έφυγε από το Ελ Βενιζέλος. Δεν έχω πάρει κανένα e-mail με tracking number, η τύχη της φανέλας μου αγνοείται.Maurice_Escargot έγραψε:Μολις παρηγγειλα παιδικη Κωνσταντελια για εξωτερικο, για να δουμε ποσο καιρο θα παρει.
Θετικη ενεργεια και καπως θα βρεθει στην πορτα μας...
@Μπαρκαρούτσος, με paypal πλήρωσες;
Κατά τα άλλα, εδώ ο κόσμος καίγεται κλπ, αλλά χθες που είδα τις 2 νέες φανέλες από κοντά στην κερκίδα μού φάνηκαν πάρα πάρα πολύ μέτριες και πρόχειρες, ειδικά η μαύρη αν δεν τη δεις από πολύ κοντά δεν φαίνεται καθόλου το σχέδιο μέσα. Καλύτερα η προπόνησης δλδ που είναι και 20ευρώ φθηνότερη ξέρω γω. Το ίδιο και η άσπρη, τουλάχιστον η περσινή είχε και την πορτοκαλί λεπτομέρεια. Μοναδικό θετικό imo ο δικέφαλος που έχει μπει στο κάτω μέρος στα νούμερα.
Κατά τα άλλα, εδώ ο κόσμος καίγεται κλπ, αλλά χθες που είδα τις 2 νέες φανέλες από κοντά στην κερκίδα μού φάνηκαν πάρα πάρα πολύ μέτριες και πρόχειρες, ειδικά η μαύρη αν δεν τη δεις από πολύ κοντά δεν φαίνεται καθόλου το σχέδιο μέσα. Καλύτερα η προπόνησης δλδ που είναι και 20ευρώ φθηνότερη ξέρω γω. Το ίδιο και η άσπρη, τουλάχιστον η περσινή είχε και την πορτοκαλί λεπτομέρεια. Μοναδικό θετικό imo ο δικέφαλος που έχει μπει στο κάτω μέρος στα νούμερα.
- Μπαρκαρούτσος
Καλή ερώτηση, δεν θυμάμαι καθόλου!
Μπορεί. Θα τσεκάρω και θα το γράψω εδώ.

Μπορεί. Θα τσεκάρω και θα το γράψω εδώ.
Ρωτάω, γιατί από paypal είναι ό,τι πιο εύκολο και γρήγορο να πάρεις πίσω τα χρήματά σου σε περίπτωση που δεν έρθει/χαθεί η φανέλα. Αν χρειαστεί, πες. Αν και νομίζω σε καμιά βδομάδα, ΑΝΤΕ ΔΥΟ, θα σου έρθει.
Καλησπέρα μάγκες.
Ψάχνω την εκτός έδρας 2022-23 (τη μαύρη με τα γεωμετρικά σχέδια) σε ΧΧL. Παίζει να πουλάει κανείς?
Ψάχνω την εκτός έδρας 2022-23 (τη μαύρη με τα γεωμετρικά σχέδια) σε ΧΧL. Παίζει να πουλάει κανείς?
- ΑποστόληςΑ
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ είχα, tracking number των ΕΛΤΑ. Το e-mail ήρθε από τη μπουτίκ.Patricio_4 έγραψε:Δεν νομίζω πως μου έχει στείλει ποτέ tracking number η μπουτίκ
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωστόσο, το tracking number ισχύει για όσο είναι στην Ελλάδα το δέμα. Όταν φτάσει στο εξωτερικό, αποκτά άλλο tracking number, που ισχύει για τη χώρα που βρίσκεται στο εξωτερικό και έχει να κάνει με την εταιρία που χειρίζεται το δέμα στο εξωτερικό.
Τα tracking number των ΕΛΤΑ, αν η αποστολή είναι συστημένη (συνήθως της μορφής XY#######GR) εντοπίζονται και στην αναζήτηση των ταχυδρομείων του εξωτερικού. Τα μη συστημένα όχι.Εσένα θα στο φέρει η PostNL, σε κάθε περίπτωση. Δοκίμασε το tracking σε site αναζήτησης αλληλογραφίας όπως το parcelsapp.com ή το track17.net που ψάχνουν σε όλα και θα σου δείξει αν έφτασε το συστημένο στην Ολλανδία. Θέλει από 7-14 μέρες πάντως, οπότε έχει ο Θεός.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Έχει κ αυτή στα 88
https://store.juventus.com/gb/juventus- ... ey-2024-25
Ποια είναι η διαφορά δεν ξέρω, ρεπλικα?
https://store.juventus.com/gb/juventus- ... ey-2024-25
Ποια είναι η διαφορά δεν ξέρω, ρεπλικα?
πολλές ομάδες βγάζουν φανελες με δύο ποιότητες. Αυτες που φοράν οι ποδοσφαιριστές και μια άλλη πιο φθηνή με κατώτερη ποιότητα.