Μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη; Δηλαδή τι ομάδες θεωρείς ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να τα καταφέρουμε κάποτε; Απο το Γιβραλτάρ και την Ανδόρα; Γιατί το αμέσως πιό κάτω επίπεδο από Malmo & Sparta τέτοιας δυναμικότητας ομάδες είναι.Τεσπα τα νεύρα είναι στα κόκκινα και το μυαλό θολωμένο.Τοσα χρόνια γαμωτο τα ίδια και τα ίδια λάθη.Χωρις ενίσχυση παμε ντεμεκ για ομίλους Champions League, φυσικά τρώμε τα μούτρα μας γιατί χωρίς ενίσχυση δεν πας πουθενά και έπειτα έρχονται και οι περήφανες πωλησεις που μας πάνε δυο επίπεδα πιο κάτω και ξανά από την αρχή.Απειρες φορές το ίδιο έργο.Τα Europa League & Conference είναι να'χαμε να λέγαμε.Παρηγορια στον άρρωστο.giapas έγραψε:Οι 2 που αναφέρεις, είτε μας αρέσει είτε όχι έχουν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μέγεθος από εμάς.
Άρα καταλαβαίνεις πόσο παραξενο είναι αυτό που λες
ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
-
- Επικοινωνία:
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
- rade paprica
Δεν είναι μόνο τα λεφτά το θέμα
Συμφωνώ με τον φίλο
Συμφωνώ με τον φίλο
fossa έγραψε:Ο ΠΑΟΚ σαφώς πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση που μπορεί να παίξει.
Και φυσικά είναι καλύτερο το Europa απ'το conference και φυσικά ο ΠΑΟΚ με τις μεταγραφές πιο δεμένες ακόμα κι αν πωληθεί κάποιος και φέρεις κάποιον άλλον μπορεί να πάρει αρκετούς βαθμούς και γιατί όχι να περάσει στα παιχνίδια του Φλεβάρη ακόμα και του Μάρτη.
boogeyman77 έγραψε:Μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη; Δηλαδή τι ομάδες θεωρείς ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να τα καταφέρουμε κάποτε; Απο το Γιβραλτάρ και την Ανδόρα; Γιατί το αμέσως πιό κάτω επίπεδο από Malmo & Sparta τέτοιας δυναμικότητας ομάδες είναι.Τεσπα τα νεύρα είναι στα κόκκινα και το μυαλό θολωμένο.Τοσα χρόνια γαμωτο τα ίδια και τα ίδια λάθη.Χωρις ενίσχυση παμε ντεμεκ για ομίλους Champions League, φυσικά τρώμε τα μούτρα μας γιατί χωρίς ενίσχυση δεν πας πουθενά και έπειτα έρχονται και οι περήφανες πωλησεις που μας πάνε δυο επίπεδα πιο κάτω και ξανά από την αρχή.Απειρες φορές το ίδιο έργο.Τα Europa League & Conference είναι να'χαμε να λέγαμε.Παρηγορια στον άρρωστο.giapas έγραψε:Οι 2 που αναφέρεις, είτε μας αρέσει είτε όχι έχουν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μέγεθος από εμάς.
Άρα καταλαβαίνεις πόσο παραξενο είναι αυτό που λες
Ομάδες που έχουν παίξει πολλές φορές σε όμιλο τσουλου ,είναι ντεφακτο μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά μεγέθη από εμάς.
Το πως θα ερμήνευε κάνεις αυτό το γεγονός και θα το συσχετιζε με εμάς είναι κάτι άλλο που δε με ενδιαφέρει στη παρούσα φάση.
Αλλά ΟΧΙ δεν έχει κανείς δικαίωμα να μιλήσει για χωριά και ΟΧΙ το αμέσως επόμενο επίπεδο δεν είναι ομάδες της Ανδόρας
Τέλος, αν όμιλοι σε Europa league χαρακτηριζονται παρηγοριά στον άρρωστο, ελπίζω αυτος ο άρρωστος να μη γίνει ποτέ καλά!
Διαβάζω για άλλη μια φορά σε άλλον έναν αποκλεισμό c.l, δεκάδες γνώμες,απορίες, διλήμματα,προτιμήσεις κτλ
Οκ,μια χαρά
Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα για πολλά χρόνια
Δεν μπορώ να το αποδείξω,αλλά....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ξέρω γιατί αποκλειστήκαμε,πως μπορούσαμε να το αποφύγουμε,πως μπορούμε να το αποφύγουμε στο μέλλον,τι μας συμφέρει στο κοντινό παρόν.....και πολλά πολλά άλλα.
Στο παρελθόν προσπάθησα με κάποιους τρόπους να πείσω
Οποιονδήποτε (κάποιους) από το τρίπτυχο
Διοίκηση/Μ.Μ.ε/συνοπαδούς
Ούτε Δημοσιογράφος είμαι,ούτε κάποιος άνθρωπος επιρροής μέσα στον σύλλογο,ούτε οπαδός με σελίδα που έχει 8-20-50 χιλιάδες ακόλουθους
Ένας ασήμαντος οπαδός είμαι....
Γιατί να έχει βαρύτητα ο λόγος μου;
Δεν έχει
Αν θέλει ακόμα ο Equalizer, το podcast to προσπαθώ ακόμα (στο γράψιμο του)Επόμενο χρονικό σημείο που μπορεί να γίνει είναι μετά τα προκριματικά και πριν τα πρώτα παιχνίδια ομίλων.
Μετά,ελπίζω να γράφω στο πολύ πολύ χαλαρό
15 χρόνια είναι πολλά
Μάλλον δεν θα περάσουμε ποτέ από προκριματικά c.l,(υπερβολικός όπως πάντα) οπότε πείτε και πράξτε ότι αγαπάτε
Δεν είναι δα και απαραίτητο να είναι οι δικές μου απόψεις οι σωστές.
Μια χαρά είναι και το Conference........
Οκ,μια χαρά
Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα για πολλά χρόνια
Δεν μπορώ να το αποδείξω,αλλά....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ξέρω γιατί αποκλειστήκαμε,πως μπορούσαμε να το αποφύγουμε,πως μπορούμε να το αποφύγουμε στο μέλλον,τι μας συμφέρει στο κοντινό παρόν.....και πολλά πολλά άλλα.
Στο παρελθόν προσπάθησα με κάποιους τρόπους να πείσω
Οποιονδήποτε (κάποιους) από το τρίπτυχο
Διοίκηση/Μ.Μ.ε/συνοπαδούς
Ούτε Δημοσιογράφος είμαι,ούτε κάποιος άνθρωπος επιρροής μέσα στον σύλλογο,ούτε οπαδός με σελίδα που έχει 8-20-50 χιλιάδες ακόλουθους
Ένας ασήμαντος οπαδός είμαι....
Γιατί να έχει βαρύτητα ο λόγος μου;
Δεν έχει
Αν θέλει ακόμα ο Equalizer, το podcast to προσπαθώ ακόμα (στο γράψιμο του)Επόμενο χρονικό σημείο που μπορεί να γίνει είναι μετά τα προκριματικά και πριν τα πρώτα παιχνίδια ομίλων.
Μετά,ελπίζω να γράφω στο πολύ πολύ χαλαρό
15 χρόνια είναι πολλά
Μάλλον δεν θα περάσουμε ποτέ από προκριματικά c.l,(υπερβολικός όπως πάντα) οπότε πείτε και πράξτε ότι αγαπάτε
Δεν είναι δα και απαραίτητο να είναι οι δικές μου απόψεις οι σωστές.
Μια χαρά είναι και το Conference........
Η ομάδα φωνάζει ότι έχει κοπεί στη μέση χωρίς την ύπαρξη χαφ με στοιχεία play maker.
Κομμένη στη μέση χωρίς επιστροφές και καλύψεις στα πλάγια Μπακ.
Χθες αν υπήρχε Μπακ για να αντικαταστήσει σαστρε και μπαμπά ίσως να μην δεχόμασταν τόσα γκολ από τη Μάλμε στα δύο παιχνίδια.
Δυστυχώς αποκλείστηκαμε με αυτόν τον τρόπο, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα αλλά δεν την πατάμε πρώτη φορά έτσι μόλις πέρσι τη πατήσαμε δύο φορές με τον βαζελο.
Καλή και απαραίτητη η ομοιογένεια αλλά δεν μπορείς να προκριθεις αν δεν επενδύσεις, αν δεν καλύψεις τα κενά σου και τις αδυναμίες.
Παίξαμε με μια ομάδα σε φουλ αγωνιστικο ρυθμο και την κάναμε να υποφέρει μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως παίξαμε με απίστευτη αφέλεια στο τέλος, δεν σκοτώσαμε το ματς και το πληρώσαμε.
Τα λ θα δούμε μόνο με απευθείας είσοδο από κατάκτηση τίτλου διαφορετικά δεν περιμένω να τα καταφέρουμε.
Ιβάν Σαββίδη μην πουλάς κανενανννννννν.
Δηλαδή ο βαζελος δεν πουλάει με 30 μύρια τον τεράστιο γκολτζη που γκολ σαν του κουλιερακη δεν θα πετύχει ποτέ και εμείς συμβιβαζόμαστε με 15 ?
Που θα βρούμε γηγενείς;
Άλλο να σου φύγει ένας ξένος και άλλο ένας γηγενής.
Κομμένη στη μέση χωρίς επιστροφές και καλύψεις στα πλάγια Μπακ.
Χθες αν υπήρχε Μπακ για να αντικαταστήσει σαστρε και μπαμπά ίσως να μην δεχόμασταν τόσα γκολ από τη Μάλμε στα δύο παιχνίδια.
Δυστυχώς αποκλείστηκαμε με αυτόν τον τρόπο, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα αλλά δεν την πατάμε πρώτη φορά έτσι μόλις πέρσι τη πατήσαμε δύο φορές με τον βαζελο.
Καλή και απαραίτητη η ομοιογένεια αλλά δεν μπορείς να προκριθεις αν δεν επενδύσεις, αν δεν καλύψεις τα κενά σου και τις αδυναμίες.
Παίξαμε με μια ομάδα σε φουλ αγωνιστικο ρυθμο και την κάναμε να υποφέρει μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως παίξαμε με απίστευτη αφέλεια στο τέλος, δεν σκοτώσαμε το ματς και το πληρώσαμε.
Τα λ θα δούμε μόνο με απευθείας είσοδο από κατάκτηση τίτλου διαφορετικά δεν περιμένω να τα καταφέρουμε.
Ιβάν Σαββίδη μην πουλάς κανενανννννννν.
Δηλαδή ο βαζελος δεν πουλάει με 30 μύρια τον τεράστιο γκολτζη που γκολ σαν του κουλιερακη δεν θα πετύχει ποτέ και εμείς συμβιβαζόμαστε με 15 ?
Που θα βρούμε γηγενείς;
Άλλο να σου φύγει ένας ξένος και άλλο ένας γηγενής.
Doom, Να μη γράφεις Βλακειες και να κάτσεις στα αυγά σου. Και να κάνεις όχι ένα ποντκαστ αλλά κάθε 2μηνο. Εγώ πριν 3-4 χρόνια σε είχα ειρωνευτει και σε θεωρούσα εξωγηινο με τις αρλουμπες που έγραφες για Ευρώπες, βαθμούς και κουραφέξαλα.
Και με τη δομημένη σου γραφή, επεξήγηση και επιχειρήματα άλλαξα 100% οπτική σε αυτά τα θέματα. Γιατί καταλαβα ότι έχεις δίκιο κι εγώ ήμουν ο βλαμμένος.
Άρα, έστω κι αν κατάφερες να αλλάξεις την οπτική σε έναν μονο (εμενα) ,αυτό κέρδος είναι και πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις. Που το ξέρεις ότι δεν είναι ένας μόνο αλλά πολλοί περισσότεροι.
Και επειδή με τη δουλειά ξεχνιόμαστε, Πεμπτη που θα ληξουν και τα αλλα ματς κάνε ένα μικρό ρεζουμέ που είμαστε και τι προοπτική έχουμε από εδώ και πέρα.
Κι άσε τις προλήψεις, ο ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να περάσει και θα περάσει στο γιουροπα
Και με τη δομημένη σου γραφή, επεξήγηση και επιχειρήματα άλλαξα 100% οπτική σε αυτά τα θέματα. Γιατί καταλαβα ότι έχεις δίκιο κι εγώ ήμουν ο βλαμμένος.
Άρα, έστω κι αν κατάφερες να αλλάξεις την οπτική σε έναν μονο (εμενα) ,αυτό κέρδος είναι και πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις. Που το ξέρεις ότι δεν είναι ένας μόνο αλλά πολλοί περισσότεροι.
Και επειδή με τη δουλειά ξεχνιόμαστε, Πεμπτη που θα ληξουν και τα αλλα ματς κάνε ένα μικρό ρεζουμέ που είμαστε και τι προοπτική έχουμε από εδώ και πέρα.
Κι άσε τις προλήψεις, ο ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να περάσει και θα περάσει στο γιουροπα
Άρα με τον ρυθμό που γίνομαι κατανοητός,θα πρέπει να περάσουν άλλα 30 χρόνια και 15 αποκλεισμοί για να μην θεωρούμαι εξωγήινος
Που πάλι απέχουμε σαν νοοτροπία και αντίληψη των ΠΑΟΚ πραγμάτων,αφού με βάπτισες προληπτικό και τέλος(και άλλοι έγραψαν και άλλα δικά τους)

Που πάλι απέχουμε σαν νοοτροπία και αντίληψη των ΠΑΟΚ πραγμάτων,αφού με βάπτισες προληπτικό και τέλος(και άλλοι έγραψαν και άλλα δικά τους)

Ειδα ενα ποστ που μου θυμισε ολες τις αποτυχημενες προσπαθειες και με επιασε καταθλιψη με τον πονο που μας εχει δωσει η Τουμπα. Ιβαν, φτιαξε την Νεα Τουμπα μπας και σπασει η καταρα
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει κατάρα. Υπάρχει μια μεγάλη ανεπάρκεια όσων κάνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό κάθε χρόνο.
Όχι μόνο ποιους παίκτες θα φέρουν, όχι μόνο το πότε θα τους φέρουν, αλλά κυρίως το πόσα χρήματα θα επενδύσουν.
Όσο αποφασίζουν αυτοί ο ΠΑΟΚ θα παραμένει μια μικρομεσαία Ευρωπαϊκή ομάδα.
Αν θέλει να αλλάξει επίπεδο, πρέπει πρώτα να φύγουν αυτοί και να έρθουν άλλοι πιο έμπειροι.
Μετά συζητάμε και το θέμα του προπονητή.
Όχι μόνο ποιους παίκτες θα φέρουν, όχι μόνο το πότε θα τους φέρουν, αλλά κυρίως το πόσα χρήματα θα επενδύσουν.
Αν θέλει να αλλάξει επίπεδο, πρέπει πρώτα να φύγουν αυτοί και να έρθουν άλλοι πιο έμπειροι.
Το "κυρίως" έχει να κάνει με τον Ιβάν και μόνο. Το καταλαβαίνεις έτσι; Προς αυτόν είναι η επίθεσηΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει κατάρα. Υπάρχει μια μεγάλη ανεπάρκεια όσων κάνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό κάθε χρόνο.
Αυτα τα λενε στην γειτονια. Νταξει αφου δεν μπορω να χτυπησω πρωταθλημα, στοχος μου το κυπελλο. ΠΑΟΚ εισαι, πας για τον μεγαλυτερο στοχο που μπορεις. Απλα τα πραματα.chri5ti9 έγραψε:Τα λεφτά στο league phase του Europa συγκριτικά με τους ομίλους του Conference δεν έχουν διαφορα . Εφόσον ομάδες δεν υποβιβάζονται από την ανώτερη στην κατώτερη διοργάνωση, τότε ποιο το νόημα να πάμε Γιουρόπα ;
Δυσκολότεροι αντίπαλοι άρα λιγότεροι βαθμοί . Δυσκολοτεροι αντίπαλοι άρα λιγότερα λεφτά από νίκες. Περισσότερα ματς άρα μεγαλύτερο ρόστερ για συντήρηση και περισσότερη κούραση .
Εξηγήστε μου κάποιος (εκτός του πρεστίζ ) ένα λόγο να θελουμε το Γιουρόπα .
- ΑποστόληςΑ
Η ευθύνη του Ιβάν είναι που τους διατηρεί στις θέσεις αυτές. Δεν μπορώ όμως να κατακρίνω αυτόν που κρατάει τον ΠΑΟΚ μακριά από πτώχευση και εξάρτηση.nunies4 έγραψε:Το "κυρίως" έχει να κάνει με τον Ιβάν και μόνο. Το καταλαβαίνεις έτσι; Προς αυτόν είναι η επίθεσηΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει κατάρα. Υπάρχει μια μεγάλη ανεπάρκεια όσων κάνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό κάθε χρόνο.