Μαρία Γκοντζάρεβα
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Θα κάνω πλάκα, μα όποιος θυμάται πριν 10-11-12 χρόνια τι έγινε με Τζαβέλα θα καταλάβει πως τίποτε δεν έχει αλλάξει...
- sourmenetes
- Moderator
Τι έγινε δηλαδή; για πες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρθε, συμφώνησε, βγήκε έκανε δηλώσεις "όταν κάνουμε μια συμφωνία την τηρούμε, έφυγε και τα ξαναβρήκανε. Μισό να δω αν υπάρχει αρθρογραφία της εποχής
- Montrealiotis
Όπως έχουμε μερίδιο στην επιτυχία, έχουμε και στην αποτυχία. Φυσικά και απέτυχε, στον ποσό που της αναλογεί. Όσον αφορά τον Μειτε η φραση κλειδί είναι αφού για όποιον λόγο δεν έκλεινε ο Μειτε, ας φέρνατε αντικαταστάτη.
Δεν νομιζω οτι το Μαρακι ειχε την εμμονή να κλεισει ο Μειτε αλλα το προπονητικο σταφ και το τμημα σκαουτινγκ.
Αν ο Μειτε ηθελε να παρει πανω απο το νουμερο που τον αξιολογει η ομαδα και το οριο συμβολαιου που μπηκε, καλως και στύλωσε τα ποδια το Μαρακι.
Αλλισω κινδυνευεις να ανεβασεις 20-30% το αγωνιστικο μπατζετ με τους ηδη υπαρχοντες παικτες γιατι ολοι θα ζητανε αυξηση.
Στην τελικη 30χρονος με μισο γκολ και με μετριοκαλη παρουσια στην Ευρωπη δεν δικαιούται το ηγεμονικο συμβολαιο της ομαδας.
Αν ο Μειτε ηθελε να παρει πανω απο το νουμερο που τον αξιολογει η ομαδα και το οριο συμβολαιου που μπηκε, καλως και στύλωσε τα ποδια το Μαρακι.
Αλλισω κινδυνευεις να ανεβασεις 20-30% το αγωνιστικο μπατζετ με τους ηδη υπαρχοντες παικτες γιατι ολοι θα ζητανε αυξηση.
Στην τελικη 30χρονος με μισο γκολ και με μετριοκαλη παρουσια στην Ευρωπη δεν δικαιούται το ηγεμονικο συμβολαιο της ομαδας.
Το γράφω εδώ μόνο και μόνο γιατί είναι ένα θέμα διοικητικό.
Εχθές με 35 βαθμούς κελσίου έξω από την 1-2-3 το ένα τουρνικε ήταν χαλασμένο.
Ομάδα επιπέδου Champions League δεν κάνεις μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της.
Εχθές με 35 βαθμούς κελσίου έξω από την 1-2-3 το ένα τουρνικε ήταν χαλασμένο.
Ομάδα επιπέδου Champions League δεν κάνεις μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της.
- NikLiverpool
- Montrealiotis
Βρε δεν έκλεινε ο Μειτε, για χ ψ λόγους, ο αντικαταστάτης που είναι; Ενός τόσο κομβικού παίκτη για την ομάδα που έφτιαξε ο Λουτσεσκου. Ο Κάμαρα δεν είναι αντικαταστάτης του πάντως.
Απο τη στιγμη π ειναι CEO, εχει κ αυτη το μεριδιο ευθυνης π της αναλογει σε πολλα θεματα
Ειναι μεσα στο καδρο των ευθυνων κ οχι εξω απο αυτο
Μπορει να μην ξερει πολλα απο ποδοσφαιρο, διοτι αλλος ήταν ο επαγγελματικος της τομέας κ η επιστημη π σπούδασε, αλλά θελοντας κ μη, οταν ερχονται τετοιες οδυνηρα πισωγυρισματα, θα αναγκαστει να μάθει με τον πιο δυσκολο τροπο, εφοσον δεν την καταπιει το βαρος της ευθυνης π περιεχει η θεση της
Ειναι μεσα στο καδρο των ευθυνων κ οχι εξω απο αυτο
Μπορει να μην ξερει πολλα απο ποδοσφαιρο, διοτι αλλος ήταν ο επαγγελματικος της τομέας κ η επιστημη π σπούδασε, αλλά θελοντας κ μη, οταν ερχονται τετοιες οδυνηρα πισωγυρισματα, θα αναγκαστει να μάθει με τον πιο δυσκολο τροπο, εφοσον δεν την καταπιει το βαρος της ευθυνης π περιεχει η θεση της
Όταν βγαινει ο Κλοκας κ λεει ότι ο Χατζηδιακος δεν εκλεισε γιατι δεν θελαμε να δωσουμε 200.000 ευρώ ενοικιο, τοτε εγω αντιλαμβανομαι οτι φωτογραφιζει την νυν CEO
Ή ο Κλοκας λεει ανακριβειες / ψεμματα ή λεει αληθεια
Ενδιαμεση κατασταση, εγω δεν βλεπω
Κ σε μια θεση που η ομαδα χρειαζεται ενισχυση, η παραμικρη λεπτομερεια κανει τη διαφορα
Για λεπτομερειες δεν βρεθηκαμε φετος στο Τσαμπιονς Λιγκ
Παντα υπαρχουν ευθυνες κ κάποια αγωνιστικα θεματα, εχω την αισθηση οτι θα επρεπε να λαμβανονται περισσοτερο υποψιν στις μεταγραφες, χωρις στυγνη οικονομικη κουλτουρα
Ή ο Κλοκας λεει ανακριβειες / ψεμματα ή λεει αληθεια
Ενδιαμεση κατασταση, εγω δεν βλεπω
Κ σε μια θεση που η ομαδα χρειαζεται ενισχυση, η παραμικρη λεπτομερεια κανει τη διαφορα
Για λεπτομερειες δεν βρεθηκαμε φετος στο Τσαμπιονς Λιγκ
Παντα υπαρχουν ευθυνες κ κάποια αγωνιστικα θεματα, εχω την αισθηση οτι θα επρεπε να λαμβανονται περισσοτερο υποψιν στις μεταγραφες, χωρις στυγνη οικονομικη κουλτουρα
Μην είστε πλεονέκτες, τουλάχιστον ανανέωσε τον Κετζιορα και έχουμε έναν κατα συνθήκη δεξι στοπερ.
Για να γίνονται αυτα που λέει ο κολκας θα πρέπει να έχει πει ο μεγαλος στο Μαράκι κάνε ότι γουστάρεις εμένα μην με πρήζεις.
Θα κατέβει η ομάδα με 3.5 στόπερ όλη την χρόνια γιατί η Μαρία αποφάσισε έτσι .
Αυτά αλήθεια δεν γίνονται
Θα κατέβει η ομάδα με 3.5 στόπερ όλη την χρόνια γιατί η Μαρία αποφάσισε έτσι .
Αυτά αλήθεια δεν γίνονται
Εχοντας 15+ χρόνια εμπειρίας σε συναλλαγές με Ρώσους κ πρώην Σοβιετικούς, μπορώ να πω ότι δεν εκπλήσσομαι. τουναντίον