ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
13
10%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulierakis
55
44%
Baba
4
3%
Camara
17
14%
Odzoev
1
1%
Živković
12
10%
Konstantelias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
9
7%
Thomas
3
2%
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
6%
Tissoudali
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Χτες ημασταν ατυχοι. Μα πολύ ατυχοι. Γυριζουμε.σελιδα και ας ελπισουμε η ομαδα να φτιαχτει με στοχο να κερδιζει αυτα τα ματς. Για να κοντραρεις Μπριζ και Μαλμε θελεις χαφ επιπεδου ονιεντιγκα και νανασι. Εμεις κολλησαμε στον Μειτε λες και δεν υπαρχει αλλος στον κοσμο. Ας ελπισουμε να κανουν σωστες κινησεις και να τελειωσουν οι συναισθηματισμοι με παίκτες που δεν μπορουν να προσφερουν. Εδω ολοκληρος Τονι Κρος και ειπε τερμα δεν μπορω σταματαω. Το Γιουροπα ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο και αντικειμενικα οι περισσότερες ομαδες ειναι ανωτερες απο εμας. Παμε να το απολαυσουμε. Στοχος οι πρωτες 2 θεσεις και συμμετοχή.του χρονου στο τσουλου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Έχεις δει όλα τα ποστ του pregame και την. Ώρα του αγώνα γιατί είδα περίπου το. 90-95%??

Βλέπεις τις αντιδράσεις και λες οκ επειδή στράβωσε η φάση θα τα αφήνω όλα;

Από ποτέ το κάναμε νόμο εδώ μέσα;
Οποιος εκφράζεται με σωστό τρόπο και έχει τις διαφωνιες του προφανώς και δεν ενοχλεί κανέναν!

Οποιος όμως ειρωνεύεται αυτήν την ώρα εδώ μέσα που είμαστε σκασμένοι και εζει διάθεση για καζούρα να πάει σε κανενα sdna gazzetta να κάνει τον έξυπνο.

Όταν η ομάδα, που είδαμε παιδάκια να κλαίνε στο 96ο λεπτό, χαρακτηριζεται περίγελος και λοιπές ειρωνειες

Δεν το ανεχόμαστε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα την διάρκεια των παιχνιδιών μπορεί να γράψω τίποτα στο ημίχρονο αλλά δεν παρακολουθώ ποτέ την ροή των μηνυμά Και ο λόγος είναι ότι αυτό που λες ότι γινόταν σήμερα, γίνεται σε κάθε παιχνίδι και με πρωτεργάτες ευιπόληπτα μέλη.
Εγώ μιλάω για αυτά που γράφτηκαν μετα το παιχνίδι,τα οποία το 99% ήταν στα πλαίσια των κανόνων.
Από κει και πέρα οτιδήποτε έξω από τα πλαίσια των κανόνων ας λάβει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Όλα αυτά όμως τι σχέση έχουν με τις απόψεις κάποιων ότι σήμερα η Μάλμε ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη?
Αυτη την άποψη ειρωνευοσουν, εγω αυτό σχολίασα, εσύ πάνω σε αυτό απάντησες και στο τέλος έγραψες και την ομορφιά που εγραψες.
Μέχρι το ποστ που με αποκαλεσες χώρο φύλακα απαξιωτικά ποιο ποστ μου ειρωνεύεται και δείξε μου ότι τρέχω να την πω σε αυτούς που είπαν ότι είναι ανώτερη η Μάλμε;;

Δείξε μου το ποστ γιατί τράβηξα 6 screen shot Και Δε βρίσκω Κανένα και δεν μπορω να τα ανεβάσω.

Ειλικρινά δείξε μου το ποστ.

Αναμενω

Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

hawklord έγραψε:
Aeon έγραψε:Πιο μπα@#$ρδος λαός απο τους ρουφιάνους ιταλούς δεν υπάρχει. Να το θυμάστε αυτό. Είναι Ρουφιάνοι και Αλήτες.
Τι έγινε λέει;
Σε κανόνισε κανένας και μιλάς από πονο;
ΑΠΑΙΤΩ κάποιος μοντ να το σβήσει, αλλιώς να αρχίσω κι εγώ τα αντίστοιχα αφού είναι ο καθένας να βριζει
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Διαβαζω για ατυχιες, για πορνες μπαλες, για ΠΑΟΚ εισαι κλπ κλπ. Εχετε αντιληφθει ρε σεις οτι ολοκληρωσαμε το 90λεπτο εχοντας ως επιθετικη τετραδα τους Μουργκ, Βιερινια, Ντεσποντοφ, Τσαλοφ, σε επίπεδο προκριματικων Τσ. Λ.;
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Μεσα σε όλα,συνελήφθη σεκιουριτας να βαζει κοσμο στο γηπεδο χωρις εισιτηριο.Ας ελπίσουμε αυτό να μη σημαίνει τιμωρία και κλεισιμο της Θυρας(4;) από τη δεαβ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:Διαβαζω για ατυχιες, για πορνες μπαλες, για ΠΑΟΚ εισαι κλπ κλπ. Εχετε αντιληφθει ρε σεις οτι ολοκληρωσαμε το 90λεπτο εχοντας ως επιθετικη τετραδα τους Μουργκ, Βιερινια, Ντεσποντοφ, Τσαλοφ, σε επίπεδο προκριματικων Τσ. Λ.;
Ναι και; Αφου οι 3 βασικοι βγαλαν ενοχλησεις. Εσυ το εχεις αντιληφθει;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
sourmenetes έγραψε:[quote="renegade"

Έχεις δει όλα τα ποστ του pregame και την. Ώρα του αγώνα γιατί είδα περίπου το. 90-95%??

Βλέπεις τις αντιδράσεις και λες οκ επειδή στράβωσε η φάση θα τα αφήνω όλα;

Από ποτέ το κάναμε νόμο εδώ μέσα;
Οποιος εκφράζεται με σωστό τρόπο και έχει τις διαφωνιες του προφανώς και δεν ενοχλεί κανέναν!

Οποιος όμως ειρωνεύεται αυτήν την ώρα εδώ μέσα που είμαστε σκασμένοι και εζει διάθεση για καζούρα να πάει σε κανενα sdna gazzetta να κάνει τον έξυπνο.

Όταν η ομάδα, που είδαμε παιδάκια να κλαίνε στο 96ο λεπτό, χαρακτηριζεται περίγελος και λοιπές ειρωνειες

Δεν το ανεχόμαστε!

Κατα την διάρκεια των παιχνιδιών μπορεί να γράψω τίποτα στο ημίχρονο αλλά δεν παρακολουθώ ποτέ την ροή των μηνυμά Και ο λόγος είναι ότι αυτό που λες ότι γινόταν σήμερα, γίνεται σε κάθε παιχνίδι και με πρωτεργάτες ευιπόληπτα μέλη.
Εγώ μιλάω για αυτά που γράφτηκαν μετα το παιχνίδι,τα οποία το 99% ήταν στα πλαίσια των κανόνων.
Από κει και πέρα οτιδήποτε έξω από τα πλαίσια των κανόνων ας λάβει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Όλα αυτά όμως τι σχέση έχουν με τις απόψεις κάποιων ότι σήμερα η Μάλμε ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη?
Αυτη την άποψη ειρωνευοσουν, εγω αυτό σχολίασα, εσύ πάνω σε αυτό απάντησες και στο τέλος έγραψες και την ομορφιά που εγραψες.
Μέχρι το ποστ που με αποκαλεσες χώρο φύλακα απαξιωτικά ποιο ποστ μου ειρωνεύεται και δείξε μου ότι τρέχω να την πω σε αυτούς που είπαν ότι είναι ανώτερη η Μάλμε;;

Δείξε μου το ποστ γιατί τράβηξα 6 screen shot Και Δε βρίσκω Κανένα και δεν μπορω να τα ανεβάσω.

Ειλικρινά δείξε μου το ποστ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Αναμενω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Δηλαδή σοβαρά πιστεύεις ότι σε αυτηβτην θάλασσα μηνυμάτων θα ψάξω να βρω τα μηνύματα στα οποία αναφέρομαι.
Οκ μπορείς να πιστεύεις ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου γιατί απλά έχω για σένα την ίδια άποψη που έχεις εσύ για μένα.
Πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Daskalos_4 έγραψε:Διαβαζω για ατυχιες, για πορνες μπαλες, για ΠΑΟΚ εισαι κλπ κλπ. Εχετε αντιληφθει ρε σεις οτι ολοκληρωσαμε το 90λεπτο εχοντας ως επιθετικη τετραδα τους Μουργκ, Βιερινια, Ντεσποντοφ, Τσαλοφ, σε επίπεδο προκριματικων Τσ. Λ.;
Φιλε κανενας δεν ειπε οτι δεν εγιναν λάθη. Οταν τρως γκολ απο καραμπολα που αυτος που σκόραρει δεν καταλαβε τι εγινε το λες ατυχια. Για παικτες που δεν μπορουν να προσφερουν και ειναι στην ομαδα ας το δουν οι αρμοδιοι και το προπονητικό τιμ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά ως οπαδοί να κλείναμε το παιχνίδι μπροστά με τους αναπληρωματικούς της Ρεάλ και μας τη σκάσανε τελικά με Μουργκ, Αντρέ, Τσάλοφ και Κύριλλο. Ο ορισμός του I didn't see that coming.
:mrgreen:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

dev έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:δεν νομιζω οτι το γιουροπα ειναι για μας, πολλα παιχνιδια, με δυνατους αντιπαλους, αλλα οχι κανενα φοβερο ονομα και μικρο οικονομικο οφελος

παμε ενα κοφερενσ να κανουμε πορεια αναλαφρα, να ξαναχτυπησουμε δυαδα εντος και ξανα του χρονου με ακομα καλυτερη βαθμολογια παμε να ξαναπροσπαθησουμε

δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν. το παιχνιδι χαθηκε απο μια κακιστη μαλακια του ντεσποτοφ, αλλα συμβαινουν αυτα

παρακατω
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝς ισχυει οτι εχει ακριβως τα ιδια εσοδα? καλυτερα η ομαδα να παιει με καλυτερες ομαδες κατα τη γνωμη μου θα αναβαθμιστει και το ονομα μας στην ευρωπη αλλα καλη και η δικη σου σκεψη το κονφερενς θα μας βοηθουσε πιο πολυ στο μπακ του μπακ που ειναι ενας πραγματικα τεραστιος στοχος για την ομαδα ( δεν το εχουμε ξανακανει)

επισης του χρονου ο πρωταθλητης θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να μπει απευθειας ομιλους

ε?
Ρε παιδιά ημαρτον !!!! Ο δεύτερος στόχος είναι η είσοδος στο Γιουρόπα.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ένα παιχνίδι τν χρειαστήκαμε τον Γιόνι μέχρι τώρα και δεν τον είχαμε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

giapas έγραψε:Οι μοντς πρέπει έκτακτα να αλλάξουν τους κανονισμούς και να εισάγουν μπαν λόγω ποδοσφαιρικής άγνοιας.
Είναι, οριακά, επικίνδυνα αυτά που γράφονται.
Είναι για επικήρυξη . Τζάμπα τα ατέλειωτα κατεβατα του ντουμ
Daskalos_4

aivas19 έγραψε:
Ναι και; Αφου οι 3 βασικοι βγαλαν ενοχλησεις. Εσυ το εχεις αντιληφθει;
Εκτος απο τον Ταισον, ποιοι εβγαλαν ενοχλησεις βρε αδερφε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Ντελιας (κανει διαταση στο 55 περιπου στο κεντρο) και ο Ζιφκο. Δηλαδη ηθελε να τους κρατησει μεσα και ειπε ας τους βγαλω με το ζορι; Μπηκαν και οι 2 αργα στην προετοιμασια τα ποδια ειναι βαρια. Ο Ντελιας δεν ειναι καν ο εαυτος του.
Daskalos_4

aivas19 έγραψε:Ο Ντελιας (κανει διαταση στο 55 περιπου στο κεντρο) και ο Ζιφκο. Δηλαδη ηθελε να τους κρατησει μεσα και ειπε ας τους βγαλω με το ζορι; Μπηκαν και οι 2 αργα στην προετοιμασια τα ποδια ειναι βαρια. Ο Ντελιας δεν ειναι καν ο εαυτος του.
Δεν προκυπτει τιποτα απο ολα αυτα απο το ρεπορταζ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”