77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Ναι αλλά βαράει γαμάτα στημένα.
Πάρε τώρα έναν αποκλεισμο ας βάλουμε τα στημένα στον...
Πάρε τώρα έναν αποκλεισμο ας βάλουμε τα στημένα στον...
Εδώ περιγράφεται όλη η αφέλεια της ομάδας …hasio_john έγραψε:Δεν είναι μόνο το αστείο/αχρείαστο φάουλ που κάνει στο τέλος, αλλά και πριν από αυτό που παίρνεις την μπάλα και κάνεις σουτ από σημείο που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι ενώ έχει μείνει 1 λεπτό για το τέλος. Απλά κράτα την μπάλα εκεί και πήγαινε προς το κόρνερ για καθυστέρηση και να κερδίσεις κάνα φάουλ ή κόρνερ. ΕΛΕΟΣ ρε συ έλεος...
Κρίμα ρε Δέσποτα!
Μανία να παίξουμε ποδοσφαιρο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ρε γμτ …
-
aspro mavro
Έχουμε την πρόκριση, το παιχνίδι τελειώνει και για κανένα λόγο, έτσι για την βλακεία του κρεμάει όλη την ομάδα.
Κανονικά πρέπει να βγει στη σέντρα για πρόστιμο αλλά και τι να το κάνεις ;
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ

Κανονικά πρέπει να βγει στη σέντρα για πρόστιμο αλλά και τι να το κάνεις ;
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ
δεν ηταν καλος αλλα δεν ευθυνεται τοσο για την ηττα οσο αλλοι
τα δυο γκολ στο α μερος προηλθαν απο την ολιγωρια/απουσια απο το χωρο ευθυνης τους των Σαστρε και Ζιφκοβιτς
στη φαση του 3-3 ο Σβαμπ κοβει, ο Δεσποτοφ κοιμαται ορθιος και o παικτης αλι του παιρνει τη μπαλλα
τα δυο γκολ στο α μερος προηλθαν απο την ολιγωρια/απουσια απο το χωρο ευθυνης τους των Σαστρε και Ζιφκοβιτς
στη φαση του 3-3 ο Σβαμπ κοβει, ο Δεσποτοφ κοιμαται ορθιος και o παικτης αλι του παιρνει τη μπαλλα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ενώ με το που ήρθε στην ομάδα ξεκίνησε δυνατά, όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται μαύρη τρύπα στην ροή του αγώνα και απλώς τον σώζουν σε κάποιους αγώνες τα πολύ καλά του στημένα.
Εγώ τα είπα, απάτη είναι. Και κάποιοι με έκραζαν.. Ο συγκεκριμένος υστερεί πολύ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κυρίως στον τρόπο σκέψης και την τακτική. Ελπίζω ο Τισουνταλι να παίζει και πλάγια γιατί θα σφιξουμε.boogeyman77 έγραψε:Ενώ με το που ήρθε στην ομάδα ξεκίνησε δυνατά, όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται μαύρη τρύπα στην ροή του αγώνα και απλώς τον σώζουν σε κάποιους αγώνες τα πολύ καλά του στημένα.
-
Daskalos_4
Ο,τι να ναι! Απατη ο Ντεσποντοφ. Τι λετε ρε μαγκες εισαστε καθολου σοβαροι; Δηλαδη αυτο σας εφταιξε στα δυο παιχνίδια, το φαουλ του Ντεσποντοφ;
Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και το καθορίζουν στιγμές που είτε παίρνεις σωστή είτε λάθος απόφαση.
Ναι προφανώς φταίει γιατί μια απόφαση να είχε πάρει διαφορετικά από τις 3 του τελευταίου 1,5 λεπτού τώρα θα είχες περάσει.
Ναι προφανώς φταίει γιατί μια απόφαση να είχε πάρει διαφορετικά από τις 3 του τελευταίου 1,5 λεπτού τώρα θα είχες περάσει.
Τακουνάκι εκεί ρε Κυριλε; Στα μπιτσομπαρα ειναι το μυαλό; Αν δεν συνέλθεις και ξεμπλοκαρεις δε θα έχεις καλή κατάληξη.
Δεν ξέρω τι φταίει σε χαλάει ο ρόλος σου, η προετοιμασία, η φυσική κατάσταση ή όλα μαζί. Αλλά έχω να σε δω πραγματικά στο γήπεδο από εκείνο το ματς με τον βαζελο στην Τούμπα.
Μία ζωή δεύτερος στη μπάλα είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση,μιλαμε για το απόλυτο μηδέν.
Δεν ξέρω τι φταίει σε χαλάει ο ρόλος σου, η προετοιμασία, η φυσική κατάσταση ή όλα μαζί. Αλλά έχω να σε δω πραγματικά στο γήπεδο από εκείνο το ματς με τον βαζελο στην Τούμπα.
Μία ζωή δεύτερος στη μπάλα είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση,μιλαμε για το απόλυτο μηδέν.
Δυστυχώς τραγικό ξεκίνημα της σεζόν και μάλιστα σε συγκυρία που μπορούσε να αρπάξει ευκαιρίες όσο έλειπε ο Αντριγια.
Ρε Δεσποτη... Πετα την κωλομπαλα μεσα να ληξει το ματς.. Τι μου τα θες τα τακουνακια???????????????????

Πως γινεται ρε μαγκες καθε μα καθε φορα να γαμιεται το συμπαν στο τσουλου? Μια το ενα τσαφ μια η απομακρυνση.. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πως γινεται ρε μαγκες καθε μα καθε φορα να γαμιεται το συμπαν στο τσουλου? Μια το ενα τσαφ μια η απομακρυνση.. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ