Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Moz

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Moz »

Καιρός να μάθεις να κάνεις κ καθυστερήσεις. Μια ο ημιτελικός κυπέλλου μια το σημερινό, στο ίδιο έργο θεατές.

Πληρώσαμε τα κολλήματα σου με Μειτε, Σβαμπ, Μουργκ κλπ κλπ
Μας έπαιζαν μονοτερμα 30 λεπτά...

Γεια μας κ περαστικά μας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για μενα λαθος ο Ντελιας στην φαση που ειναι να ξεκιναει σ αυτο το παιχνιδι.Επρεπε να μπει στο β που θα πεφταν οι Σουηδοι .Να χεις κι εναν game changer (ο Ντεσπο δεν).Τσαλοφ τισουνταλι θελαν χρονο ακομα .
Φυσικα και αμυντικη λειτουργια σε τρικυμια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Moz έγραψε:Καιρός να μάθεις να κάνεις κ καθυστερήσεις. Μια ο ημιτελικός κυπέλλου μια το σημερινό, στο ίδιο έργο θεατές.

Πληρώσαμε τα κολλήματα σου με Μειτε, Σβαμπ, Μουργκ κλπ κλπ
Μας έπαιζαν μονοτερμα 30 λεπτά...

Γεια μας κ περαστικά μας
Ο Μειτε δεν επαιξε. Ο Μουργκ μπηκε γιατι τραυματιστηκε ο Ταισον. Ποιον αλλον ειχε; Ολοι παιξαν.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Ασ'το δεν, Ε.Π.Ε...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ενταξει αλλοθρησκε,αρκετα επαιξες,αντε μπουλο τωρα
Bianconer0

Δημοσίευση από Bianconer0 »

ΚΡΙΜΑ ΡΕ.
ΚΡΙΜΑ...
ΜΑΣ ΧΕΣΕ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΡΕΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ;
kos

Δημοσίευση από kos »

εντελως καλοπροαιρετα.... και η κουτση μαρια ξερει σε ποιο ματς πρεπει να παιξει 90 λεπτα ο αντριγια χωρις να σε ενδιαφερει το επομενο ματς και το αν θα γκρινιαξει ο βουλγαρος. εγινε και ξαναεγινε...
τωρα ζητα μειτε, στοπερ και τελος. με ραφα, τσιγγαρα και οζντοεφ και οτι βγει.
φυσικα και στηριζουμε απολυτα αλλα ποναει το σημερινο
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Moz έγραψε:Καιρός να μάθεις να κάνεις κ καθυστερήσεις.
Θα χρειαστεί κάποιον ειδικό στην καθυστέρηση να του τα μάθει, ψήσου.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ καλή προετοιμασία του παιχνιδιού. Είναι άδικο οι πρωταθλητές να δίνουν τόσο νωρίς προκριματικά. Η ίδια ομάδα απέναντί μας σε 1,5 μήνα θα είχε 2 ήττες.

Το μόνο του λάθος ή επιλογή να βάλει τον Βιειρινια. Κακώς κάποιοι κριτικάρουν τον Αντελινο. Δεν βάζει αυτός τον εαυτό του μέσα.

Μια γενική παρατήρηση που δε μου αρέσει στον ΠΑΟΚ είναι ότι αντί να καθαρίσει τα ματς γύρω στο 89-93, κάνει με λάθος τρόπο ροκανισμα χρόνου που δείνει αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο, γιατί έχειτη μπάλα στο δικό μας μισό. Κέρδισες κορνερ; - χτυπά το. Αργά, αλλά χτυπά το και κράτα πίσω κάποιους για άμυνα. Μόνο να κερδίσεις έχεις. Το ένα κόρνερ φέρνει το άλλο, και έληξε. Αν βάλεις γκολ, το κλειδωσες, σε φάση που ο αντίπαλος παίρνει ρίσκα και το μυαλό του είναι μόνο μπροστά.

Όπως είπα στην αρχή, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το Ραζβαν. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και κρίμα που δε μας ήθελε.

Υγ: πότε επιτέλους,μια φορά σε Ευρωπαϊκό να ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ; Πάντα κόντρα η διαιτησία.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αποτύχαμε κοουτς και για μένα είσαι ο μεγάλος υπεύθυνος της μεγάλης αυτής απώλειας του μοναδικού στόχου που μας έχει απομείνει ανεκπλήρωτος.
Ούτε μεταγραφές μου φταίνε ούτε ο Ντεσποτοφ ούτε ατυχίες.

Η προετοιμασία που επέλεξες να κάνεις αποδείχτηκε κάκιστη με την ομάδα να μην μπορεί να πάρει τα ποδια της όχι για ένα , αλλά για 4 παιχνίδια προκριματικών. Απλά σήμερα μας την κάτσανε. Το μεγαλύτερο προπονητικό μειονέκτημα σου είναι η υπεροψία και η υπερβολική πίστη ενίοτε στις δυνατότητες τις δικές σου και του γκρουπ για το οποίο θα έκανες τα πάντα. Επειδή μας βγήκε πέρσι να περάσουμε τα προκριματικά με βαριά πόδια, δε σημαίνει ότι θα γίνεται κάθε χρόνο.

Η ομάδα έπρεπε να κάνει πιο ελαφριά προετοιμασία, δεν είναι δυνατόν να παίζουμε τα κρισιμότερα παιχνιδια και στο 60 να είναι όλοι νεκροί.
Έχω δει τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα με Σαλκε, Άγιαξ, Μπενφίκα , Σπαρτάκ, Βασιλεία, Κρασνοντάρ. Χάναμε κερδίζαμε, η ομάδα πάλευε σα σκυλί μέχρι τέλους. Τέτοιο χάλι να μην μπορεί να τρέξει δεν έχω ξαναδεί.

Ναι ξέρω το χειμώνα μπορεί να πετάμε με τον Ατρόμητο και τον αρη. Αλλά προσωπικά δε με νοιάζει ρε Ραζβαν, το έχω ξαναδεί. Στο Ανφιλντ δεν έχω πάει αυτό μου λείπει. Και ας φάω και 5 γκολ.

Κανένας Μεϊτέ δε μου φταίει και καμιά μεταγραφή που άργησε. Όλη η ομάδα δεν είχε δυνάμεις. Και ο Μεϊτέ να ήταν δε θα είχε δυνάμεις κι αυτός όπως όλοι. Τίποτα δε θα άλλαζε, πάλι θα μας καταπιναν.

Η ομάδα ανέτοιμη και από δυνάμεις και από συγκέντρωση (φάγαμε πολλά αστεία γκολ και στα δύο). Και φταις εσύ. Και το πουλάκι τώρα πέταξε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σωστος ο Τολαρος

Που αν θυμαμαι καλα ειμαι Λουτσεσκικος (διορθωσε με αν κάνω λαθος)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΠΑΟΚ είμαι, ότι θεωρώ το Λουτσεσκου πολυ καλό προπονητή για τον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει κάτι
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Tolaros έγραψε:Αποτύχαμε κοουτς και για μένα είσαι ο μεγάλος υπεύθυνος της μεγάλης αυτής απώλειας του μοναδικού στόχου που μας έχει απομείνει ανεκπλήρωτος.

Η προετοιμασία που επέλεξες να κάνεις αποδείχτηκε κάκιστη με την ομάδα να μην μπορεί να πάρει τα ποδια της όχι για ένα , αλλά για 4 παιχνίδια προκριματικών. Απλά σήμερα μας την κάτσανε. Το μεγαλύτερο προπονητικό μειονέκτημα σου είναι η υπεροψία και η υπερβολική πίστη ενίοτε στις δυνατότητες τις δικές σου και του γκρουπ για το οποίο θα έκανες τα πάντα. Επειδή μας βγήκε πέρσι να περάσουμε τα προκριματικά με βαριά πόδια, δε σημαίνει ότι θα γίνεται κάθε χρόνο.

Η ομάδα έπρεπε να κάνει πιο ελαφριά προετοιμασία, δεν είναι δυνατόν να παίζουμε τα κρισιμότερα παιχνιδια και στο 60 να είναι όλοι νεκροί.
Έχω δει τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα με Σαλκε, Άγιαξ, Μπενφίκα , Σπαρτάκ, Βασιλεία, Κρασνοντάρ. Χάναμε κερδίζαμε, η ομάδα πάλευε σα σκυλί μέχρι τέλους. Τέτοιο χάλι να μην μπορεί να τρέξει δεν έχω ξαναδεί.

Ναι ξέρω το χειμώνα μπορεί να πετάμε με τον Ατρόμητο και τον αρη. Αλλά προσωπικά δε με νοιάζει ρε Ραζβαν, το έχω ξαναδεί. Στο Ανφιλντ δεν έχω πάει αυτό μου λείπει. Και ας φάω και 5 γκολ.

Κανένας Μεϊτέ δε μου φταίει και καμιά μεταγραφή που άργησε. Όλη η ομάδα δεν είχε δυνάμεις. Και ο Μεϊτέ να ήταν δε θα είχε δυνάμεις κι αυτός όπως όλοι. Τίποτα δε θα άλλαζε, πάλι θα μας καταπιναν.

Η ομάδα ανέτοιμη και από δυνάμεις και από συγκέντρωση (φάγαμε πολλά αστεία γκολ και στα δύο). Και φταις εσύ. Και το πουλάκι τώρα πέταξε
Δε θα το έγραφα καλύτερα. Μια χαρά τα έγραψες αδελφέ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Tolaros έγραψε:Αποτύχαμε κοουτς και για μένα είσαι ο μεγάλος υπεύθυνος της μεγάλης αυτής απώλειας του μοναδικού στόχου που μας έχει απομείνει ανεκπλήρωτος.

Αυτή ακριβώς είναι και μένα η σκέψη μου Τολαρε. Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα έχασε και το μεγαλύτερο προτέρημα της που είναι η ομοιογένεια που κράτησε.

Αποκλειστηκαμε από έναν πολύ μικρότερο αντίπαλο, τον οποίο σε μεγάλα διαστήματα τον κάναμε να μοιάζει με Γολιάθ και για μένα αυτό συνιστά τη μεγαλύτερη ήττα μας.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

kataramenos5 έγραψε:Για μενα λαθος ο Ντελιας στην φαση που ειναι να ξεκιναει σ αυτο το παιχνιδι.Επρεπε να μπει στο β που θα πεφταν οι Σουηδοι .Να χεις κι εναν game changer (ο Ντεσπο δεν).Τσαλοφ τισουνταλι θελαν χρονο ακομα .
Φυσικα και αμυντικη λειτουργια σε τρικυμια
Οι Σουηδοί μετά το 70 κουμπωσανε Δευτέρα και εμείς είχαμε Τετάρτη στον κόφτη. Δεν είχαμε άλλο.

Η ομάδα ήταν χάλια και στα 4 ματς από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά έτσι είναι αυτή την εποχή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”