ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Σε κακή κατάσταση η Σπάρτα απο τα hl που είδα με την Στεάουα. Μιλάμε οι ρουμάνοι χάσανε κλασσικές ευκερίες. Θα μπορούσε να είχε λύξει και 1-3. Επίσης είδα τραγικά λάθη στην άμυνα απο τους τσέχους. Κάτι μου λέει οτι θα περάσει η Στεάουα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 07 Αύγ 2024, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φάνηκε να είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και με καλή πίεση ψηλά οι Ρουμάνοι, από τα highlights. Δεν ξέρω ποιος προτιμώ να περάσει
- ΑποστόληςΑ
Με Schwab και Ozdoev θα πρόκειται περί θαύματος.Mitsospaoki4 έγραψε:Εμένα κάτι μου λέει ότι είναι ιστορική ευκαιρία φέτος!
(για όσους θεωρούν ότι δεν υπάρχει Θεός)
Αν 2ο σερι καλοκαιρι, μετα απο ομιλους Κονφερενς, ο Σβααμπ (παιζοντας χωρις να ηταν αυτος ο σχεδιασμος σε ολα τα ματς) μας βαλει και ομιλους Γιουροπα η Τσαμπιονς, τοτε δικαιουται ενα πολυ γενναιο μπονους. Μα παρα πολυ γενναιο.
Αδερφέ Doom έχω μια ακομα ερώτηση … έβλεπα σήμερα ότι έχουμε 238 παιχνίδια Ευρώπης στην ιστορία μας και ανάλυση νικών ισοπαλιών ηττών … και είμαστε θετικοί αλλά όχι με μεγάλη διαφορά ..
Ήθελα να ρωτήσω το σκορ από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ζαγορ και βέβαια εποχή του προέδρου … ένας είναι ο πρόεδρος .::
Δηλαδή ποιο είναι το σκορ μας από το 2007-08 νομίζω …
Η ερώτηση είναι γιατί από τότε θεωρώ τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο τουλάχιστον όσο εγώ θυμάμαι … δεν έζησα Παντελακη.
Φαντάζομαι ότι αυτά τα σχεδόν 17 χρόνια πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερο σκορ
Ήθελα να ρωτήσω το σκορ από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ζαγορ και βέβαια εποχή του προέδρου … ένας είναι ο πρόεδρος .::
Δηλαδή ποιο είναι το σκορ μας από το 2007-08 νομίζω …
Η ερώτηση είναι γιατί από τότε θεωρώ τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο τουλάχιστον όσο εγώ θυμάμαι … δεν έζησα Παντελακη.
Φαντάζομαι ότι αυτά τα σχεδόν 17 χρόνια πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερο σκορ
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι και το ΠΑΟΚ-Rennes 5-1 το 2005, το τελευταίο ευρωπαϊκό στην προ Ζαγοράκη εποχή, είχαμε:
94 παιχνίδια με 33Ν - 23Ι - 38Η
Από το Valerenga-ΠΑΟΚ 1-2 το 2009 μέχρι και σήμερα έχουμε:
143 παιχνίδια με 59Ν - 43Ι - 41Η
Σύνολο: 237 παιχνίδια, 92Ν - 66Ι - 79Η
https://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC_i ... n_football
94 παιχνίδια με 33Ν - 23Ι - 38Η
Από το Valerenga-ΠΑΟΚ 1-2 το 2009 μέχρι και σήμερα έχουμε:
143 παιχνίδια με 59Ν - 43Ι - 41Η
Σύνολο: 237 παιχνίδια, 92Ν - 66Ι - 79Η
https://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC_i ... n_football
- Maurice_Escargot
- WeWillRockYou
Επειδή αυτή τη στιγμή η πίκρα και η απογοήτευση είναι τεράστια, θα γράψω μόνο σε αυτό το τοπικ:
-στις αρχές του καλοκαιριού είχα επισημάνει πως η είσοδος σε ομίλους CL θα είναι υπέρβαση, εφόσον είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά πετύχει και δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανένας αντίπαλος ακόμα και αν δεν είναι μεγαθήριο.
-επιβάλλεται η ομάδα να ανασυνταχθεί και να εξασφαλίσει τους ομίλους του Europa. Θα είναι ένα step up ευρωπαϊκά από το Conference που ήμασταν τα τελευταία χρόνια και μια ευκαιρία να συνεχίσουμε να έχουμε καλή παρουσία, αντιμετωπίζοντας καλύτερους αντιπάλους.
-παρότι το φετινό ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για ομίλους CL, δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν την μοναδική ευκαιρία γενικά. Όσο η ομάδα συνεχίζει να έχει ως στόχο την μόνιμη παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους και τις καλές πορείες, θα ξανά βρεθούμε σε αυτή τη θέση, με αντιπάλους που θα μπορούμε να κοντράρουμε.
-στις αρχές του καλοκαιριού είχα επισημάνει πως η είσοδος σε ομίλους CL θα είναι υπέρβαση, εφόσον είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά πετύχει και δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανένας αντίπαλος ακόμα και αν δεν είναι μεγαθήριο.
-επιβάλλεται η ομάδα να ανασυνταχθεί και να εξασφαλίσει τους ομίλους του Europa. Θα είναι ένα step up ευρωπαϊκά από το Conference που ήμασταν τα τελευταία χρόνια και μια ευκαιρία να συνεχίσουμε να έχουμε καλή παρουσία, αντιμετωπίζοντας καλύτερους αντιπάλους.
-παρότι το φετινό ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για ομίλους CL, δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν την μοναδική ευκαιρία γενικά. Όσο η ομάδα συνεχίζει να έχει ως στόχο την μόνιμη παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους και τις καλές πορείες, θα ξανά βρεθούμε σε αυτή τη θέση, με αντιπάλους που θα μπορούμε να κοντράρουμε.