Απορρίπτεται λόγω φάτσας και συμπεριφοράς που σκουληκοφέρνειgiapas έγραψε:O Νανασι θα ήταν εκπληκτική προσθήκη σε εμάς. Δεν έχω δει παικτη να κουμπώνει τόσο πολύ σε αυτό που παιζουμε
ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
καλα ας ειχαμε εναν σοβαρο αμυντικο και θα σου λεγα εγω τι θα εβλεπες απο τον κοντορεβυθολυλη που μονο στα γκολ φανηκε, επισης απο την πλευρα του κανουμε παρτι, μηδεν απο τακτικη και αμυναgiapas έγραψε:O Νανασι θα ήταν εκπληκτική προσθήκη σε εμάς. Δεν έχω δει παικτη να κουμπώνει τόσο πολύ σε αυτό που παιζουμε
Εκπληκτικες κινησεις, απο κοντα οσοι τον βλεπουμε πως κινειται χωρις τη μπαλα ειναι μαγικο. Τους περναμε και τους τον αγοραζουμε!giapas έγραψε:O Νανασι θα ήταν εκπληκτική προσθήκη σε εμάς. Δεν έχω δει παικτη να κουμπώνει τόσο πολύ σε αυτό που παιζουμε
Καποιος να βαλει λιγο καθαρτικό στο παγουρι του Θαναση και τους καθαρισαμε στο β’ ημιχρονο.
Θα πάθουμε καρδία ρε μλκς και δεν έχουμε κλείσει τα 30 ακόμα.
-
- Επικοινωνία:
Βάλαμε τρία γκολ ποιήματα.Φαγαμε δύο πανομοιότυπα γκολ προπόνησης.Πρεπει να βρούμε τρόπο να κλείσουμε την τρύπα από την μεριά του Sastre ο οποίος έχει και κάρτα.Ελλειψη Jonny ίσως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να παίξει δεξί μπακ το σκυλί του πολέμου Zile και μπροστά του ο Despodov.Στα χαφ βελτιωμένοι από το πρώτο παιχνίδι.Πρεπει να εμφανιστεί επιτέλους ο Ντελιας στον αγωνιστικό χώρο.Εχω ξεχάσει πότε έκανε καλό παιχνίδι τελευταία φορά.Το δικό τους ταλέντο πάει να μας αποκλείσει μόνος του.Θα είναι τεράστιο κρίμα να χάσουμε ακόμα μια πρόκριση στην Τούμπα στις λεπτομέρειες.Πατηστε τους
Εφόσον ο Φωτάρας κοστολογείται στα 30εκ τότε οι προτάσεις θα πρέπει να ξεκινάνε απο τα 50εκ για Κουλιεράκη. Ετσι και αλλιώς φέτος περισσότερα θα βάλει χωρίς πέναλτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 13 Αύγ 2024, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει ένας δεν θα τους πει τους δικούς μας να σουτάρουν χαμηλά και στις άκρες;
Φυσικά δεν φταίει μόνο αυτός αλλά είναι τραγικό δυο φορές να μην ξέρεις τι γίνεται πίσω σουsourmenetes έγραψε:Δεν είναι μόνο ο σαστρε-keeper- έγραψε:Έχουμε βάλει 3 γκολάρες και δεν μπορούμε να το κρατήσουμε ρε γμτ …
Μεγάλο θέμα από του Σαστρε τη πλευρά
Και στις 2 φάσεις που φάγαμε γκολ φταίνε και τα χαφ, φταίνε και οι άλλοι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπροστα ειμαστε δαιμονες πίσω εχουμε θεματα αλλα και μεγαλη ατυχια. Ο Καμαρά εκανε δουλίτσα. Βελτιωωνεται η ομαδα.
Τσακιστε τους ρε. Σοβαρευτειτε στην άμυνα μη γμσ. Τα κόκαλα μου θα αφήσω στο γήπεδο αυτό.
Γμστ και αυτή την αδερφή τον Θανάση. Κάντε τον να χεστει. Ρε Σαστρε, ξύπνα (γιατί πήρε κάρτα);
Κόψτε τους στον άξονα, αλλάζουν πολύ εύκολα μπάλες. Σαστρε και Οζντοεφ είναι αδύναμοι κρίκοι ως τώρα και ο Ντελιας δεν έχει μπει στο παιχνίδι.
Θέλουμε αλλά δύο γκολ για σιγουριά.
Γμστ και αυτή την αδερφή τον Θανάση. Κάντε τον να χεστει. Ρε Σαστρε, ξύπνα (γιατί πήρε κάρτα);
Κόψτε τους στον άξονα, αλλάζουν πολύ εύκολα μπάλες. Σαστρε και Οζντοεφ είναι αδύναμοι κρίκοι ως τώρα και ο Ντελιας δεν έχει μπει στο παιχνίδι.
Θέλουμε αλλά δύο γκολ για σιγουριά.
Ο Σαστρε πρέπει να γίνει αυτοκόλλητος του Νανασι . Να είναι πάνω του συνέχεια , να μην έχει απόσταση ούτε μιας παλάμης .
- Kabamaru11
Η ομαδα ρολαρει μετα το 20,
ο Κουλιερακης εχει ντυθει Ρομπερτο Καρλος σε μεγεθος ΧL
και προηγουμαστε μονο με ενα γκολ..;!
Σαστρε πασα μου μαζεψε τον κουτσιανικουλη της σουηδιας, τον εχεις, αντε, ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΠΑΜΕΕΕΕ
ο Κουλιερακης εχει ντυθει Ρομπερτο Καρλος σε μεγεθος ΧL
και προηγουμαστε μονο με ενα γκολ..;!
Σαστρε πασα μου μαζεψε τον κουτσιανικουλη της σουηδιας, τον εχεις, αντε, ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΠΑΜΕΕΕΕ
Αν ο Οττο ειναι οκ ισως πρεπει να μετακινηθει αριστερα και να βρουμε ενα βαρβατο δεξι μπακ. Επισης ο Ταισον παρα το γκολ ειναι κακος. Οπως κακος ειναι και ο Μπαμπα. Πρεπει να ανεβουν αμεσα