Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
- paok4kyriakos
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Το ότι ο Γκρέγκορι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης δεν το συζητάω. Το κακό που έχει είναι ότι δεν παίρνει αρκετές προσπάθειες, ειδικά όταν η ομάδα κολλάει. Δεν λέω να κάνει κατάχρηση.
Για τον Λου θα δούμε. Πολλές φορές τα παιχνίδια των μάνατζερ "απομακρύνουν" κάποιον παίκτη ώστε να ανεβάσουν όσο γίνετε το κέρδος.
Για τον Λου θα δούμε. Πολλές φορές τα παιχνίδια των μάνατζερ "απομακρύνουν" κάποιον παίκτη ώστε να ανεβάσουν όσο γίνετε το κέρδος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Κυρ 18 Οκτ 2009, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι ρε φουστη μου...ελα ρε λου αντε αφου κανενας αλλος δεν σε θελει
- paok4kyriakos
Ας μην προτρέχουμε!
Το sportnet δεν είναι και το ποιο έμπιστο site!
Το sportnet δεν είναι και το ποιο έμπιστο site!
εμμένω και εγώ 100% στην άποψή μου για τον gregory (εγώ το άνοιξα το θέμα λέγοντας οτι θα τον άλλαζα με ένα καθαρό τριάρι τύπου stevenson...). ο καθένας φυσικά έχει την μπασκετική του άποψη. τον θυμάμαι πολύ καλά στην ευρωλίγκα με την efes προπερισυ που ήταν στη σκιά του drew (με απίστευτα νεκρά διαστήματα μέσα στο ματς) ακριβώς γιατί είναι περίπου ίδιος παίκτης. 2 δηλ. και όχι 3. όταν τραυματίστηκε ο drew ,έβαζε 30αρες τρέχοντας σαν σίφουνας στον αιφνιδιασμό γιατί του το ζήτησε ο προπονητής του (και φυσικά γιατί είναι ικανός να το κάνει). σαν προσόντα μπορεί ναι να είναι ο καλύτερος αμερικανός εδώ και 10 χρόνια. Αλλά δεν αναρωτιέστε που στα 27 του(δε νομίζω να ναι παραπάνω) παίζει σε εμάς με τέτοια προσόντα??? πάνε πες στον Pascual να παρει τον Gregory αντί για τη μέγιστη παιχτούρα (ιδίως αν δεν είχε τραυματισμούς συνέχεια) pete michael. το σύγχρονο 3αρι είναι το Α και το Ω μιας ομάδας. η ισορροπία κοντών ψηλών. δείτε πως παίζει ο siska και βρείτε μια αναλογία στο παιχνίδι τους. δεν εννοώ ποιός βάζει πιο πολλά ή τίποτα τέτοιο. δείτε αν αυτές τι δουλειές που κάνει ο siska τις κάνει ο δικός μας. ας τις κάνει και ας τις κάνει μέτρια...kostasff έγραψε:Το ότι ο Γκρέγκορι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης δεν το συζητάω. Το κακό που έχει είναι ότι δεν παίρνει αρκετές προσπάθειες, ειδικά όταν η ομάδα κολλάει. Δεν λέω να κάνει κατάχρηση.
αυτά. κατά τα άλλα φυσικά και είναι ένας αμερικανός που μπορεί να γίνει η καλαθομηχανή μας κοντά στο καλάθι και να βγαίνει συνέχεια στον αιφνιδιασμό. μόνο έτσι θα πάρεις το 100% από αυτόν. Αλλά αυτό μου μοιάζει σαν ν α είναι η δουλειά του Monroe...ή κάνω λάθος????
Με κάθε σεβασμό στην οποια μπασκετική διαφορετική άποψη
PS1: Προς θεού δε λέω να φύγει ο gregory (εδώ δε λέω να φύγει ο santow μετά από δύο χρόνια...)
PS2: τεράστιο 3αρι ο βασιλάκης ο endwards. Για θυμηθείτε πώς έπαιζε αυτός για να δούμε τι σημαίνει 3αρι τελικά
2αρι με την έννοια 2αρι (navarro) δεν είναι. 3αρι τύπου Siska δεν είναι. ε γι αυτό παρόλο που είναι πολύ καλός επιθετικά πάικτης παίζει σε μας και όχι στην efes ας πούμε...
- KalamarGiannis
για την άμυνά του δεν έχουμε κάτι καλό να πούμε;
και γιατί απαξιώνουμε όποιον παίζει σε μας, άχρηστος πρέπει να είναι για να έρθει;
και γιατί απαξιώνουμε όποιον παίζει σε μας, άχρηστος πρέπει να είναι για να έρθει;
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
εννοείται όχι. απλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα πλέον. δεν είμαστε στις κορυφαίες ομάδες στην ευρώπη (εννοώ επιπέδου ευρωλίγκα άντε και των 4-5 του uleb cup). στην άμυνα είναι καλός αλλά rebound δεν παίρνει. μην ξεχνάς τον κρίνουμε περισσότερο και γιατί μιλάμε για αμερικανό παίκτη όχι τον κυρίτση... δεν υπερασπίζομαι άλλο την άποψή μου. ούτως ή άλλως ο Gregory μου αρέσει και εμένα σαν παίκτης και τον εκτιμάω. αν για τον σούλη είναι καλός, η δική μου γνώμη περισσεύει. απλά είπα οτι θα ήθελα έναν παίκτη πιο 3αρι και διαφορετικό αρκετά από τον monroe. τίποτε παραπάνω
Thx, Admin Team
εννοείται όχι. απλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα πλέον. δεν είμαστε στις κορυφαίες ομάδες στην ευρώπη (εννοώ επιπέδου ευρωλίγκα άντε και των 4-5 του uleb cup). στην άμυνα είναι καλός αλλά rebound δεν παίρνει. μην ξεχνάς τον κρίνουμε περισσότερο και γιατί μιλάμε για αμερικανό παίκτη όχι τον κυρίτση... δεν υπερασπίζομαι άλλο την άποψή μου. ούτως ή άλλως ο Gregory μου αρέσει και εμένα σαν παίκτης και τον εκτιμάω. αν για τον σούλη είναι καλός, η δική μου γνώμη περισσεύει. απλά είπα οτι θα ήθελα έναν παίκτη πιο 3αρι και διαφορετικό αρκετά από τον monroe. τίποτε παραπάνω
Αμυντικά πέρυσι εξαφάνισε αρκετούς παίκτες (δυάρια και τριάρια).
Εγώ δεν τον κάνω ίδιο με τον Μονροε. Άλλος παίκτης ο ένας κι άλλος ο άλλος. Βέβαια, τον Μονρόε δεν τον είδαμε ακόμα. Ο Γκρέγκορι είναι πολύ καλός παίκτης κι αυτό δεν αλλάζει. Θα το (ξανα) αποδείξει στην πορεία. Το μόνο που ζητάω είναι να μην κρύβεται. Στο φινάλε, τουλάχιστον στην Ελλάδα και στις ομάδες επιπέδου ΠΑΟΚ, ο ξένος κάνει την διαφορά και είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες.
Υ.Γ. Εννοείτε πως κανένας παικταράς δεν θα προτιμούσε τον ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο ή τον Πανελλήνιο. Θα ερχόταν μόνο αν δεν πετύχαινε κάποια συμφωνία με ομάδα Ευρωλίγκα ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό το επίπεδο. Εμείς (για την ώρα ελπίζω) δεν πλησιάζουμε καν.
Εγώ δεν τον κάνω ίδιο με τον Μονροε. Άλλος παίκτης ο ένας κι άλλος ο άλλος. Βέβαια, τον Μονρόε δεν τον είδαμε ακόμα. Ο Γκρέγκορι είναι πολύ καλός παίκτης κι αυτό δεν αλλάζει. Θα το (ξανα) αποδείξει στην πορεία. Το μόνο που ζητάω είναι να μην κρύβεται. Στο φινάλε, τουλάχιστον στην Ελλάδα και στις ομάδες επιπέδου ΠΑΟΚ, ο ξένος κάνει την διαφορά και είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες.
Υ.Γ. Εννοείτε πως κανένας παικταράς δεν θα προτιμούσε τον ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο ή τον Πανελλήνιο. Θα ερχόταν μόνο αν δεν πετύχαινε κάποια συμφωνία με ομάδα Ευρωλίγκα ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό το επίπεδο. Εμείς (για την ώρα ελπίζω) δεν πλησιάζουμε καν.
- KalamarGiannis
Δεν έρχεται Ευρώπη.
Πάει είτε για Μπόστον ή αν δε βρει θέση στο ΝΒΑ σταματάει το μπάσκετ (!!) όπως φημολογείται!
Πάει είτε για Μπόστον ή αν δε βρει θέση στο ΝΒΑ σταματάει το μπάσκετ (!!) όπως φημολογείται!
για τον γκρεγκορι που ειδα υπαρχει μια διαφωνια και εμενα η αποψη μου ειναι πως ειναι καθαρο 3
δεν εχει σε καμια περιπτωση τις ατομικες ενεργειες να παιξει 2
ειναι ενα πολυ καλο τριαρι κυριως αιφνιδιασμου που βοηθαει και στα ριμπαουντ και στην αμυνα αλλα δεν μπορει να κανει διεισδυση να περασει παιχτη και να βαλει το μπασιμο
σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με τον παιχταρα που λεγεται πιτ μαικλ
ο πιτ μαικλ παιζει και στο 2 κατα τη γνωμη μου γιατι μπορει να κανει πολλα πραγματα με τη μπαλα στα χερια
απο οτι βλεπω εγω θελουμε μαλλον 3 ΑΛΛΑΓΕΣ για να εχουμε ενα ροστερ αξιωσεων
τον ειβερι
τον γκετσεφσκι
και μαλλον τον μονρο αν δεν βελτιωθει
κατι διαβασα σημερα οτι το μαρουσι θελει τον ιγκορ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ του gayρου
εγω τον θυμαμαι παιχταρα οταν επαιζε στον ηρακλη
γιατι να μην κινηθουμε εμεις για αυτον τον παιχτη?
δεν εχει σε καμια περιπτωση τις ατομικες ενεργειες να παιξει 2
ειναι ενα πολυ καλο τριαρι κυριως αιφνιδιασμου που βοηθαει και στα ριμπαουντ και στην αμυνα αλλα δεν μπορει να κανει διεισδυση να περασει παιχτη και να βαλει το μπασιμο
σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με τον παιχταρα που λεγεται πιτ μαικλ
ο πιτ μαικλ παιζει και στο 2 κατα τη γνωμη μου γιατι μπορει να κανει πολλα πραγματα με τη μπαλα στα χερια
απο οτι βλεπω εγω θελουμε μαλλον 3 ΑΛΛΑΓΕΣ για να εχουμε ενα ροστερ αξιωσεων
τον ειβερι
τον γκετσεφσκι
και μαλλον τον μονρο αν δεν βελτιωθει
κατι διαβασα σημερα οτι το μαρουσι θελει τον ιγκορ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ του gayρου
εγω τον θυμαμαι παιχταρα οταν επαιζε στον ηρακλη
γιατι να μην κινηθουμε εμεις για αυτον τον παιχτη?