ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Κοουτς μεγάλη πρόκληση για σένα κι το επιτελείο σου τα δικά τους στημένα. Φάνηκαν ιδιαίτερα δυνατοί κι δουλεμενοι σε αυτό το κομμάτι. Εμείς έχουμε μια εβδομάδα επιπλέον προετοιμασίας στα πόδια μας κι κάθε εκατοστό μετράει. Είναι δυστυχώς έτσι διαμορφωμένες οι συνθήκες που ανεξάρτητα από την αισιοδοξία που μας γεμίζει η προσδοκία του τι πάει να γίνει η ομάδα , η πρόκριση είναι εντελώς διαφορετικός δρόμος. Μέγιστη προσούτο χαφ που θα φέρετε στον προπονητή στην θέση του μειτε . Φαινόμενα τύπου σταματά ή εκονγκ ή Μάρκος Αντόνιο είναι απαγορευμένα.
Τι θα έκανα στη θέση σου, επειδή μου τη δίνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια που μόνο η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει και το κάνει και με προχειρότητα. Θα έβγαζα εισιτήριο με τα στοιχεία του πατέρα σου ή κάποιου έμπιστου με το ίδιο επίθετο και θα το περνούσα με τους δικούς του κωδικούς taxis στο wallet. Με αυτό μπορεί ο αδερφός σου να μπει κανονικά στο γήπεδο. Στην απίθανη περίπτωση που αρχίσουν και ελέγχουν και ταυτότητες θα πει ότι έτυχε κάτι στον πατέρα του και ήρθε ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει θέμα.lazar4 έγραψε:Καλημέρα , ;έχει έρθει ο αδερφός μου από εξωτερικό και σκέφτεται να πάει στο παιχνίδι αύριο,
φαντάζομαι πρέπει να έχει λογαριασμό στο site για να μπορέσει να πάρει ;
Εγώ που έχω διαρκείας μπορώ να τα πάρω γι'αυτόν και να τα δηλώσει μετά στο Gov η θα μου βγάλει άκυρο επειδή υπάρχει ο δικός μου ο κωδικός ήδη ;
-
- Επικοινωνία:
Mady ίσως,οι άλλοι δύο δεν νομίζω και πολύ σωστά.Ο μεν Ντελιας είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου με πάρα πολλά εύκολα λάθη και αυτή την περίοδο ο Murg είναι πιο χρήσιμος.Ο δε Chalov πιστεύω αν "καίει" το ματς εκεί γύρω στο '70 θα μπει αλλά με την καμμία δεν ξεκινάει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικοί από το ξεκίνημα να είναι οι Mady, Ντέλιας και Chalov και θα πάμε καλά.
Προσωπικά από αυτούς μόνο τον Ντέλια βλέπω να ξεκινάει...
Σβαμπ να κινδυνεύει με κίτρινες όπως διαβάζω μπορεί να μην παίξει αύριο...Ας παίξει με Τσιγγαρα το Σάββατο με Σέρρες...
- john4serres
παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα εισητηρια με τη Μαλμο, απο οτι εχω δει τωρα εχουν εξαντληθει, επειδη ειμαι απο Αθηνα αλλα ανεβαινω αυριο και θελω να ειμαι γηπεδο με τη Στεαουα η τη Σπαρτα μηπως ξερει κανεις τι ωρα πρεπει να μπω για να προλαβω, δηλαδη αν βγουν για παραδειγμα Δευτερα στις 10 αμα μπω το πρωτο μισαωρο θα προλαβω ας πουμε? η πρεπει να το εχω ηδη ανοιξει απο πριν και να μπω κατευθειαν με το που βγουν? οσοι κλεισατε με Μαλμο τι ωρα μπηκατε?
- kataramenos5
Obane δεν παν καλα τα πραματα.Ελπιζουμε σε αλλαγη του ....καιρου αυριο.Τετοιο στραβωμα....
Αλλαγή καιρού; Η θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη για αύριο προβλέπεται 24 βαθμούς η ελάχιστη και 38 η μέγιστη. Να αισιοδοξούμε ότι την ώρα του αγώνα θα είναι στο 30-31 και οι σουηδέζες θα πετάξουν τα ρούχα τους; 

- Μπαρκαρούτσος
Καθίστε ρε μλκες στο ξενοδοχείο με την ερκοντισιονάρα και όσο παγωμένο νερό θέλετε, που θα κλείσουμε όλη την 8 για 100 άτομα να πούμεΟι Σουηδοί τα... είδαν όλα με την υψηλή θερμοκρασία που συνάντησαν, κάτι που τονίζουν διαρκώς στις οδηγίες τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό. Έχει τρομερή ζέστη στην Θεσσαλονίκη. Την ημέρα του αγώνα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 37 βαθμούς».
Μεταξύ άλλων στις σχετικές οδηγίες, υπάρχουν συντεταγμένες για το πως θα κινηθούν οι φίλοι της ομάδας προς το γήπεδο καθώς και για όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν. Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση κλείνει πάλι με την παρότρυνση να ενυδατώνονται με άφθονο νερό.
- Μπαρκαρούτσος
Όσοι πάνε στην 7, να πάρουν μαζί τους μια βεντάλια για τους Σουηδούς. Φαντάσου πχ 5000 άτομα ταυτόχρονα να κάνουν αέρα προς την 8! 

- Montrealiotis
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
Επιτέλους γήπεδο
Τελευταίοι μου αγώνες ήταν η μαγική τριάδα (χαρτί, γαύρος, βάζελος) και τώρα ήρθε ξανά η ώρα.

Τελευταίοι μου αγώνες ήταν η μαγική τριάδα (χαρτί, γαύρος, βάζελος) και τώρα ήρθε ξανά η ώρα.
Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! Πρόκριση μόνο εσυ Π.Α.Ο.Κ. !!!