ελεοςΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειάζομαι τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό: Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα "κλασικά" σημάδια:
Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν. Άρχισε να βγαίνει συχνά έξω "με τα κορίτσια" και όταν τη ρωτήσω με ποια κορίτσια, μου απαντά "κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις". Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια. Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.
Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε "με τις φίλες της" και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος. Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιά ρόδας μου.
Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το Πράκτικερ και να το φτιάξω μόνος μου;
Ανέκδοτα
- ContrerasPablo
Re: Ανέκδοτα
- khaledfreepaok
http://www.sport24.gr/svc/npc/
τα πρωτοσελιδα των αθηναικων ειναι το ανεκδοτο.
ο ζικο θελει μαντσινι ειναι το σοβαροτερο νεο της ημερας κατα τους συντακτες της σπορ-γα*μω τις μανες σας-ντει
τα πρωτοσελιδα των αθηναικων ειναι το ανεκδοτο.
ο ζικο θελει μαντσινι ειναι το σοβαροτερο νεο της ημερας κατα τους συντακτες της σπορ-γα*μω τις μανες σας-ντει
-
gate4mitsos
- ΑποστόληςΑ
Ήταν ένα ζευγάρι...παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η γυναίκα παραπονέθηκε στον άντρα ότι βαρέθηκε την ίδια στάση... Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.
Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του.
Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:
-Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε... Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του "ξυλουργού".
Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι... το κάνουν... τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα:
-Σου άρεσε;
-Μα άντρα μου πάλι τα ίδια κάναμε! Ποια στάση του "ξυλουργού" μου έλεγες;
-Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες;;;
Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του.
Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:
-Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε... Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του "ξυλουργού".
Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι... το κάνουν... τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα:
-Σου άρεσε;
-Μα άντρα μου πάλι τα ίδια κάναμε! Ποια στάση του "ξυλουργού" μου έλεγες;
-Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες;;;
- ΑποστόληςΑ
An older Jewish gentleman marries a younger lady and they are very much in love. However, no matter what the husband does sexually, the woman never achieves orgasm. Since a Jewish wife is entitled to sexual pleasure, they decide to ask the rabbi. The rabbi listens to their story, strokes his beard, and makes the following suggestion:
“Hire a strapping young man. While the two of you are making love, have the young man wave a towel over you. That will help the wife fantasise and should bring on an".
They go home and follow the rabbi's advice. They hire a handsome young man and he waves a towel over them as they make love. But it doesn't help and she is still unsatisfied.
Perplexed, they go back to the rabbi. "Okay", says the rabbi, "let's try it reversed. Have the young man make love to your wife and you wave the towel over them." Once again, they follow the rabbi's advice. The young man gets into bed with the wife and the husband waves the towel. The young man gets to work with great enthusiasm and the wife soon has an enormous, room-shaking, screaming orgasm. The husband smiles, looks at the young man and says to him triumphantly...
"You see, THAT'S how you wave a towel!"
“Hire a strapping young man. While the two of you are making love, have the young man wave a towel over you. That will help the wife fantasise and should bring on an".
They go home and follow the rabbi's advice. They hire a handsome young man and he waves a towel over them as they make love. But it doesn't help and she is still unsatisfied.
Perplexed, they go back to the rabbi. "Okay", says the rabbi, "let's try it reversed. Have the young man make love to your wife and you wave the towel over them." Once again, they follow the rabbi's advice. The young man gets into bed with the wife and the husband waves the towel. The young man gets to work with great enthusiasm and the wife soon has an enormous, room-shaking, screaming orgasm. The husband smiles, looks at the young man and says to him triumphantly...
"You see, THAT'S how you wave a towel!"
- ΑποστόληςΑ
Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά. Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος. Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του. Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο. Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του...
-Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!... Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά...
-Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά... Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
-Καλά ή κακά;
-Και τα δύο.
-Πες τα καλά πρώτα...
-Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά εκεί ψηλά!... Συναυλίες συνεχώς... Προχτές έπαιζε ο Bob Marley... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Coltrain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Άσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά...
-Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό! Και τα άσχημα; Ποια είναι άσχημα;
-Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...
-Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!... Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά...
-Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά... Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
-Καλά ή κακά;
-Και τα δύο.
-Πες τα καλά πρώτα...
-Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά εκεί ψηλά!... Συναυλίες συνεχώς... Προχτές έπαιζε ο Bob Marley... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Coltrain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Άσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά...
-Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό! Και τα άσχημα; Ποια είναι άσχημα;
-Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...
- ΑποστόληςΑ
Είναι ένας τύπος, εντελώς μαμάκιας, κολλημένος δηλαδή με τη μάνα του... Και κάποια στιγμή αποφασίζει να παντρευτεί. Η γυναίκα του, του μαγειρεύει, και όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο και δοκιμάζει το φαγητό λέει:
-Καλό το φαγητό που μαγείρεψες γυναίκα, αλλά της μαμάς είναι καλύτερο!
Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
-Καλά σιδερώνεις γυναίκα, αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολάριζε!
Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
-Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας...!
Τα παίρνει κι η γυναίκα του μια μέρα, και πάει σε ένα μαγαζί και αγοράζει κάτι σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στριγκ κ.λ.π. Σκέφτεται, θα τα φορέσω, θα ανάψω κεριά, θα βάλω απαλή μουσική και θα τον περιμένω. Τι στο καλό, θα την ξεχάσει τουλάχιστον για απόψε τη μάνα του... Με το που γυρίζει ο τύπος από το γραφείο βλέπει τα φώτα στο σπίτι κλειστά, και τη γυναίκα του με τα μαύρα εσώρουχα και τρελαίνεται....
-Γιατί φοράς μαύρα;;; Έπαθε τίποτα η μάνα μου;;;!!!!
-Καλό το φαγητό που μαγείρεψες γυναίκα, αλλά της μαμάς είναι καλύτερο!
Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
-Καλά σιδερώνεις γυναίκα, αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολάριζε!
Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
-Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας...!
Τα παίρνει κι η γυναίκα του μια μέρα, και πάει σε ένα μαγαζί και αγοράζει κάτι σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στριγκ κ.λ.π. Σκέφτεται, θα τα φορέσω, θα ανάψω κεριά, θα βάλω απαλή μουσική και θα τον περιμένω. Τι στο καλό, θα την ξεχάσει τουλάχιστον για απόψε τη μάνα του... Με το που γυρίζει ο τύπος από το γραφείο βλέπει τα φώτα στο σπίτι κλειστά, και τη γυναίκα του με τα μαύρα εσώρουχα και τρελαίνεται....
-Γιατί φοράς μαύρα;;; Έπαθε τίποτα η μάνα μου;;;!!!!
- ΑποστόληςΑ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ
1. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του... μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο!
2. Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα. Και μετά το παντρεύονται.
3. Ποιος είναι ο καλός σύζυγος? Αυτός που έχει κλειστό το στόμα και ανοιχτό το πορτοφόλι.
4. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα. Οι άντρες ενθουσιάζονται αν βρουν parking εκεί κοντά.
5. Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας θα πει κάτι έξυπνο? Αρχίζει με τη φράση: «Η γυναίκα μου είπε...».
6. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή? 15 χρόνια και 25 κιλά.
7. Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι. Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται.
8. Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της. Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες για να ικανοποιήσει μία ανάγκη του.
9. Γιατί οι άντρες καυχιούνται ότι φοράνε παντελόνια? Γιατί είναι άσχημοι με μίνι φούστα.
10. Ποιος άντρας έχει τρόπους? Αυτός που βγαίνει από την πισίνα για να κατουρήσει.
11. Πώς θα πνίξεις έναν άντρα? Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας.
12. Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας? Ποιος ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ?
13. Γιατί οι άντρες σφυρίζουν στην τουαλέτα? Τους βοηθάει να θυμούνται ποιο άκρο να σκουπίσουν.
14. Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων…μέχρι να αποκτήσουν κόρη.
15. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθές? Πάντα τους άρεσε η κουλτουριάρικη παρέα.
16. Γιατί οι άντρες τελειώνουν τόσο γρήγορα? Για να τρέξουν να το πουν στο φίλο τους.
17. Γιατί οι άντρες ερωτεύονται κεραυνοβόλα? Κερδίζουν πολύτιμο χρόνο.
18. Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν τη νόσο των τρελών αγελάδων? Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια.
19. Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς άντρες? Χωρίς εγκλήματα και γεμάτος μελαχρινές χοντρές ευτυχισμένες γυναίκες!
20. Πόσα ανέκδοτα υπάρχουν για άντρες? Κανένα. Είναι όλα αληθινά!
1. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του... μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο!
2. Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα. Και μετά το παντρεύονται.
3. Ποιος είναι ο καλός σύζυγος? Αυτός που έχει κλειστό το στόμα και ανοιχτό το πορτοφόλι.
4. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα. Οι άντρες ενθουσιάζονται αν βρουν parking εκεί κοντά.
5. Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας θα πει κάτι έξυπνο? Αρχίζει με τη φράση: «Η γυναίκα μου είπε...».
6. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή? 15 χρόνια και 25 κιλά.
7. Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι. Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται.
8. Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της. Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες για να ικανοποιήσει μία ανάγκη του.
9. Γιατί οι άντρες καυχιούνται ότι φοράνε παντελόνια? Γιατί είναι άσχημοι με μίνι φούστα.
10. Ποιος άντρας έχει τρόπους? Αυτός που βγαίνει από την πισίνα για να κατουρήσει.
11. Πώς θα πνίξεις έναν άντρα? Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας.
12. Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας? Ποιος ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ?
13. Γιατί οι άντρες σφυρίζουν στην τουαλέτα? Τους βοηθάει να θυμούνται ποιο άκρο να σκουπίσουν.
14. Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων…μέχρι να αποκτήσουν κόρη.
15. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθές? Πάντα τους άρεσε η κουλτουριάρικη παρέα.
16. Γιατί οι άντρες τελειώνουν τόσο γρήγορα? Για να τρέξουν να το πουν στο φίλο τους.
17. Γιατί οι άντρες ερωτεύονται κεραυνοβόλα? Κερδίζουν πολύτιμο χρόνο.
18. Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν τη νόσο των τρελών αγελάδων? Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια.
19. Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς άντρες? Χωρίς εγκλήματα και γεμάτος μελαχρινές χοντρές ευτυχισμένες γυναίκες!
20. Πόσα ανέκδοτα υπάρχουν για άντρες? Κανένα. Είναι όλα αληθινά!
Επειδη αλλο να το διαβαζεις και αλλο να το ακους απο τον Χαρρυ,οριστε ενα φοβερο ανεκδοτο.
http://www.youtube.com/watch?v=QtlhrelDWoY

http://www.youtube.com/watch?v=QtlhrelDWoY
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο. Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 δολάρια σε μια ζαριά λέγοντας:
-Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή.
Με αυτά, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει:
-Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!
Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω κάτω ουρλιάζοντας:
-ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Αγκαλιάζει έναν-έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας ρωτάει:
-Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι ίδιοι!
-Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή.
Με αυτά, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει:
-Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!
Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω κάτω ουρλιάζοντας:
-ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Αγκαλιάζει έναν-έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας ρωτάει:
-Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι ίδιοι!
- ΑποστόληςΑ
Μια ξανθιά βρίσκει ένα βράδυ σε ένα πάρκο έναν πιγκουΐνο. Μην ξέροντας τι να τον κάνει αποφασίζει να βρει έναν αστυφύλακα και να ρωτήσει. Πράγματι βλέπει κάποιον, τον πλησιάζει και τον ρωτάει:
-Κύριε αστυφύλακα, βρήκα αυτόν τον πιγκουΐνο, τι να κάνω;
-Πήγαινε τον στον ζωολογικό κήπο, της λέει αυτός.
-Καλή ιδέα, αυτό θα κάνω, λέει και η ξανθιά και φεύγει.
Το επόμενο βράδυ ο αστυφύλακας αυτός, κάνοντας την περιπολία του, ξαναβλέπει την ξανθιά και μαζί της τον πιγκουΐνο.
-Μα καλά, της λέει, δεν τον πήγες στον ζωολογικό κήπο;
-Τον πήγα εχθές. Σήμερα λέω να τον πάω σινεμά...
-Κύριε αστυφύλακα, βρήκα αυτόν τον πιγκουΐνο, τι να κάνω;
-Πήγαινε τον στον ζωολογικό κήπο, της λέει αυτός.
-Καλή ιδέα, αυτό θα κάνω, λέει και η ξανθιά και φεύγει.
Το επόμενο βράδυ ο αστυφύλακας αυτός, κάνοντας την περιπολία του, ξαναβλέπει την ξανθιά και μαζί της τον πιγκουΐνο.
-Μα καλά, της λέει, δεν τον πήγες στον ζωολογικό κήπο;
-Τον πήγα εχθές. Σήμερα λέω να τον πάω σινεμά...
- ΑποστόληςΑ
Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε. Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
-Καλά, μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά από δω, αλλά με το καινούριο τρένο σχολάει 3:00 και 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!.
-Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa, ξέρετε πηγαίνει στο φεγγάρι, και με τον καινούριο πύραυλο, σχολάει 3:00 και 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!.
-Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο. Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 2:30 έχουμε ήδη φάει!
-Καλά, μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά από δω, αλλά με το καινούριο τρένο σχολάει 3:00 και 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!.
-Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa, ξέρετε πηγαίνει στο φεγγάρι, και με τον καινούριο πύραυλο, σχολάει 3:00 και 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!.
-Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο. Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 2:30 έχουμε ήδη φάει!
- ΑποστόληςΑ
Ο γέρο Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος και αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:
"Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο. Σε αγαπώ, ο πατέρας σου."
Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του:
"Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ. Σε αγαπώ κι εγώ, Ahmed."
Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI, η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι...
Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:
"Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και...μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ότι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι... Σ'αγαπώ, Ahmed."
"Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο. Σε αγαπώ, ο πατέρας σου."
Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του:
"Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ. Σε αγαπώ κι εγώ, Ahmed."
Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI, η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι...
Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:
"Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και...μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ότι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι... Σ'αγαπώ, Ahmed."