Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Rene αρκετά ενδιαφέρον αυτό που λες.
Που το στηρίζεις;
Όσον αφορά τη σύνθεση χαρακτηριστικών των παικτών;
Όσον αφορά στους ρόλους και στο ποιοι είναι ξεκάθαρα βασικοί και αναπληρωματικοι;
Ή στο τι προπονητή έφεραν και το κατά πόσο αυτό που παίζει ο προπονητής μπορεί να υποστηριχθεί από αυτό το ροστερ;
Που το στηρίζεις;
Όσον αφορά τη σύνθεση χαρακτηριστικών των παικτών;
Όσον αφορά στους ρόλους και στο ποιοι είναι ξεκάθαρα βασικοί και αναπληρωματικοι;
Ή στο τι προπονητή έφεραν και το κατά πόσο αυτό που παίζει ο προπονητής μπορεί να υποστηριχθεί από αυτό το ροστερ;
Πιο πολύ είναι η σύνθεση χαρακτηριστικων.
Δεν μπορείς για παράδειγμα να έχεις τον αραο και να φέρνεις με 2 εκατομμύρια τον Σέρβο.
Για να μην φανεί η μαλακια τους θα πρέπει ο τσεριν να κάνει τεράστιο Upgrade .
Και όλα αυτά την στιγμή που μπροστά από τα χαφ είναι ο μπακασετας,ο οποίος πολλά μπορεί να έχει αλλά δημιουργηκες ικανότητες δεν έχει.
Γενικά έχουν χτίσει μια ομάδα με δυνατά κορμιά αλλά με μεγάλες ελλείψεις στο ποδοσφαιρικό διάβασμα.
Γι αυτό θέλω να δω πως θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουν νεκρανάσταση παικτών όπως ο τζουρισιτς,ο Βιλενα...ακόμα ακομα και ο μανγκνουσον
Δεν μπορείς για παράδειγμα να έχεις τον αραο και να φέρνεις με 2 εκατομμύρια τον Σέρβο.
Και όλα αυτά την στιγμή που μπροστά από τα χαφ είναι ο μπακασετας,ο οποίος πολλά μπορεί να έχει αλλά δημιουργηκες ικανότητες δεν έχει.
Γενικά έχουν χτίσει μια ομάδα με δυνατά κορμιά αλλά με μεγάλες ελλείψεις στο ποδοσφαιρικό διάβασμα.
Γι αυτό θέλω να δω πως θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουν νεκρανάσταση παικτών όπως ο τζουρισιτς,ο Βιλενα...ακόμα ακομα και ο μανγκνουσον
Δεν πήρε το μάτι μου σημερα κανένα άρθρο από σοκαρισμένους αρδ για το χθεσινό πανί στο τηγάνι, λογικά δεν θα είδα καλά, αποκλείεται να φταίει το ότι είναι υποκριτές και π.γ., δεν το πιστεύω δλδ
Τελικα αυτο το πανο το εχουν σηκωσει σε ολες τις ομαδες, αλλα μονο στον ΠΑΟΚ τον εκαναν πρωτο θεμα οι ΑΡΔ
Σημερα ειναι απλα Παρασκευη
Σημερα ειναι απλα Παρασκευη
Thanks rene.renegade έγραψε:Πιο πολύ είναι η σύνθεση χαρακτηριστικων.
Άλλη μια ερώτηση.
Επειδή δεν έχω ιδέα από Μαξιμοβιτς, γιατί κατακρίνεις ότι τον έφεραν ενώ υπάρχει ήδη ο Αραο; Είναι ίδιοι παίκτες; Πρέπει να παίζει μόνο ένας από τους 2 με βάση τα χαρακτηριστικά τους; Ο Τσεριν, με βάση την ύπαρξη των άλλων 2, σε τι θα προσφέρει αν κάνει upgrade, σε δημιουργία ή σε τρεξίματα;
τι λέει το πανό?scarsick έγραψε:Δεν πήρε το μάτι μου σημερα κανένα άρθρο από σοκαρισμένους αρδ για το χθεσινό πανί στο τηγάνι, λογικά δεν θα είδα καλά, αποκλείεται να φταίει το ότι είναι υποκριτές και π.γ., δεν το πιστεύω δλδ
Η κούλα που είχε τάχαμου το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ψάχνει τερματοφύλακα λέει το σπορτόσκυλο 

Σοβαρά τώρα, 27+ εκ. για Ιωαννιδη η Λέστερ; για τον Φώτη τον Ιωαννιδη;
Εαν κλείσει το ντιλ στα 27εκ δεν σημαίνει ότι οι άγγλοι θα δώσουν 27εκ. Μπορεί να δώσουν και 17εκ πχ. Οπως ο καράφλας που έδωσε 7 και οι τούρκοι πήραν 4.
Ειναι καινούργιες τεχνικές αυτές.
-
- Επικοινωνία:
Αρχίζω να πιστεύω πως ζω σ' ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο ρούλης κάνει πρόταση στον Munir El Haddadi!!!!! Η Leicester δίνει 27 χαρτιά+ bonus για τον Haaland της Λιβαδειάς (που αν έδινε η ομάδα μου 3 θα γκρινιαζα γιατί τον θεωρώ έναν μέτριο υπερεκτιμημένο παίκτη της σειράς που με αυτή την λογική κάτι Κλάους και Κουλούρης στα 24 προς 25 τους θα έπρεπε να είχαν πουληθεί πάνω από 100 βάση των στατιστικών τους) και ενώ ο Βαζελος έχει απορρίψει πλήθος προτάσεων πάνω από 20 χαρτιά για το ταγαρι και το παίζει και δύσκολος ( την ίδια ώρα φαινόταν στους συνοπαδους μου ικανοποιητική η πρόταση για τον πολύ νεώτερο και ταλαντούχο Ντελια των Αυστριακών που έψαχναν για μαλακες) και για να κλείσω με τα δικά μας η ομάδα δεν μπορεί να βρει χαφ εφάμιλλο του Meite( εντάξει αξιοπρεπής ως παίκτης αλλά δεν τον λες και χαφαρα σημείο αναφοράς) ενώ κυκλοφορούν ελεύθεροι Praet,Klaasen,Tapia,Gomes και υπάρχει διάθεση από τις ομάδες τους να δοθούν με νορμάλ αντίτιμο παίκτες όπως Marin,Ljubicic, Normann, Danilo Barbosa εμείς κοιτάμε τον σε ελεύθερη πτώση Bakayoko ( δυστυχώς φαίνεται έπεσα μέσα στον γρίφο που είχε βάλει ο Ολλανδός) Μ@λ@κ@ θα τρελαθώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 10 Αύγ 2024, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου ρε αδερφέ! Επιτελους ενας ανθρωπος με του οποιου τις απόψεις ταυτίζομαι στο θεμα Ιωαννίδη. Ενταξει, εγω τον κοστολογησα ενα τσακ παραπάνω βεβαια, στα 5-6 για να μη με λενε υπερβολικο.boogeyman77 έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω πως ζω σ' ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο ρούλης κάνει πρόταση στον Munir El Haddadi!!!!! Η Leicester δίνει 27 χαρτιά+ bonus για τον Haaland της Λιβαδειάς (που αν έδινε η ομάδα μου 3 θα γκρινιάζω γιατί τον θεωρώ έναν μέτριο υπερεκτιμημένο παίκτη της σειράς που με αυτή την λογική κάτι Κλάους και Κουλούρης στα 24 προς 25 τους θα έπρεπε να είχαν πουληθεί πάνω από 100 βάση των στατιστικών τους) και ενώ ο Βαζελος έχει απορρίψει πλήθος προτάσεων πάνω από 20 χαρτιά για το ταγαρι και το παίζει και δύσκολος ( την ίδια ώρα φαινόταν στους συνοπαδους μου ικανοποιητική η πρόταση για τον πολύ νεώτερο και ταλαντούχο Ντελια των Αυστριακών που έψαχναν για μαλακεςε) και για να κλείσω με τα δικά μας η ομάδα δεν μπορεί να βρει χαφ εφάμιλλο του Meite( εντάξει αξιοπρεπής ως παίκτης αλλά δεν τον λες και χαφαρα σημείο αναφοράς) ενώ κυκλοφορούν ελεύθεροι Praet,Klaasen,Tapia,Gomes και υπάρχει διάθεση από τις ομάδες τους να δοθούν με νορμάλ αντίτιμο παίκτες όπως Marin,Ljubicic, Normann, Danilo Barbosa εμείς κοιτάμε τον σε ελεύθερη πτώση Bakayoko ( δυστυχώς φαίνεται έπεσα μέσα στον γρίφο που είχε βάλει ο Ολλανδός) Μ@λ@κ@ θα τρελαθώ
Ο καράφλας πληρωσε και την ρήτρα των δικαιωματων που είχε ο Τετε στην Σαχταρ περιπου 3 εκατ.VfB v2 έγραψε:Εαν κλείσει το ντιλ στα 27εκ δεν σημαίνει ότι οι άγγλοι θα δώσουν 27εκ. Μπορεί να δώσουν και 17εκ πχ. Οπως ο καράφλας που έδωσε 7 και οι τούρκοι πήραν 4.
Άρα 4+3=7.
- Montrealiotis
Εδώ πήρε το μάτι μου ότι ο άλλος θα πουλήσει τον Μορον 8 εκατομμύρια στην αραβια.
Κι εμείς λέει έχουμε πρόταση 10 εκατομμύρια μόνο για τον Κουλιερακη.
Κι εμείς λέει έχουμε πρόταση 10 εκατομμύρια μόνο για τον Κουλιερακη.
Μέχρι να πιάσει το φθινόπωρο, ο φονιάς από τη Λεβαδια θα κοστίζει 50 μύρια.
Εκεί κάτω, ο σανος με τι συνοδευτικό να τους αρέσει άραγε;
Εκεί κάτω, ο σανος με τι συνοδευτικό να τους αρέσει άραγε;