Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ πάντως απο χθές παίζω κανονικά με ΠΑΟΚ.
Κλασσικό προ, χωρίς μεγάλες αλλαγές, όπως κάθε χρόνο βελτιώθηκε σε πάσες και στυλ σουτ, την μεγάλη διαφορά την είδα στην τακτική, οπου αν βάλεις παίχτη σε λάθος θέση, αυτόματα χάνει όλα τα συν του για την συγκεκριμένη θέση.
Πολλαπλασιάστηκαν οι τρίπλες, μου άρεσε που κάποιοι παίχτες έχουν σαν ιδιότητα "super sub" και αν τους βάλεις στα τελευταία λεπτά, ανεβαίνουν όλα τα στατιστικά τους και κάνουν τη διαφορά.
Δύσκολο το AI (δεν κατάφερα να νικήσω στο top-με τον ΠΑΟΚ βέβαια, αφού δεν είναι και η καλύτερη ομάδα).
Μεγάλη αλλαγή στα πέναλντυ, τα οποία φεύγουν άουτ για πλάκα, αφού όσο περισσότερο κρατήσεις το σουτ και το μοχλό κατεύθυνσης, τόσο διαφορετικά σουτάρει.
ΥΓ. Μας έχει κανονικά. Ρόστερ, φανέλες, Γκαρσία, τα πάντα.
ΥΓ2. Για την κανονική την έκδοση μιλάω, όχι το ελληνικό.
Εχω PS3 ρε γαμωτο αλλα που να τα βρω τα 60Ε παλι?? Εχω αγορασει απο το PES2 mexri to PES 2009 ολα αυθεντικα ..
Θα την βρω τν λυση ομως... εδω τοσο καιρο που δεν ειχε την ΠΑΟΚαρα το επερνα.. δεν θα το παρω τωρα..
Τρελα γουστα φετος..
Οποιος το εχει στο PC παιδια ας δωσει κανενα screenshot να δουμε!
μοντολίβο ψιλοχάλια αλλά λογικό γιατί μόνο το φουτμπολ μανατζερ γίνεται απο εκπαιδευόμενους εργαζόμενους της εταιρίας..
καλό θα έλεγα αλλά αν θέλετε δοκιμάστε το στο πσ τζαμπέ και αν σας αρέσει προχωράτε στην αγορά...
giorgino υπάρχει και το http://www.skroutz.gr όπου είναι κάτι σαν μηχανή αναζήτησης για ηλεκτρονικά προιόντα σε ελληνικές επιχειρήσεις...
το προ το πήρα μαζί με έξοδα αποστολής 40 Ε
αν πάλι δεν είσαι με την μάζα[που εκεί στοχεύουν οι εταιρίες] μετά τα χριστουγεννα βγαίνει πάντα το πλατινένιο που στοιχίζει κανα 25
επειδή το έχω και στο πσ και στο πσ3 και έχοντας παίξει και στα δύο,τρεις αγώνες μπορώ να πω πως υπάρχουν διαφορές....
στο πσ3 θεωρώ πως είναι καλύτερο..οι προωθημένες πάσες στο πσ δεν θα έχουν αντίκρυσμα σε αντίθεση με το πσ 3..
στο πσ3 έχουν καλύτερες αντιδράσεις..στην κάμερα wide θυμίζει περισσότερο φίφα..το οποίο είναι ένα συν για μένα...
Εχω καει απο χθες...τρομερα γραφικα ρε μαγκες...αρκετοι απο τους παικτες μας μοιαζουν τρομερα με την πραγματικη τους εμφανιση...ο muslimovic διαφερει αρκετα...
αρκετες οι αλλαγες και στο μενου...θελει λιγη προσαρμογη...