Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Παιδιά αυτό με τους κάτω απο 30 ότι δεν γίνεται να νιώθουμε δεν ισχυει
Για εμένα θα μιλήσω και θα πω, (29 σε εναμισο μήνα ) πως από τα 23 μου κάθε χρονιά στέλνω μειλ στην ΚΑΕ(ανάθεμα αν τα βλέπει κανείς ) με ιδέες , προτάσεις επιχειρηματικές προς τους οπαδούς και προτάσεις για το ρόστερ . Γιατί δεν αντέχω να βλέπω τον ΠΑΟΚ πουθενά «μικρομεσαίο» όπως αναφέρθηκε .Οποτε είχα την ευκαιρία να μιλήσω με Μάτζικ και Πολυχρονάκο , λόγω περίγυρου ,πάντοτε ζητούσα να δουλέψω στην ΚΑΕ χωρίς μισθό .
Έχω μιλήσει με παιδιά από εδώ μέσα και σε συζητήσεις μας ,έχω αναφέρει ιδέες και προτάσεις που έχω κάνει .
Όποτε δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά η καψούρα μας.
Τέλος δεν μπορώ να ακούω φράσεις απόλυτες τύπου «αδικείται τους εαυτούς σας όσοι δεν στέλνετε βιογραφικά»σε ένα ανοιχτό φόρουμ.
Ποσο μάλλον όταν μπορείς να μου πεις ότι απλά διαφωνείς με δικά σου επιχειρήματα .Η γνώμη είναι για να λέγεται και όχι για να πληρώνεται .
Συγνώμη από τους μοντς για το οφ τοπικ .
Για εμένα θα μιλήσω και θα πω, (29 σε εναμισο μήνα ) πως από τα 23 μου κάθε χρονιά στέλνω μειλ στην ΚΑΕ(ανάθεμα αν τα βλέπει κανείς ) με ιδέες , προτάσεις επιχειρηματικές προς τους οπαδούς και προτάσεις για το ρόστερ . Γιατί δεν αντέχω να βλέπω τον ΠΑΟΚ πουθενά «μικρομεσαίο» όπως αναφέρθηκε .Οποτε είχα την ευκαιρία να μιλήσω με Μάτζικ και Πολυχρονάκο , λόγω περίγυρου ,πάντοτε ζητούσα να δουλέψω στην ΚΑΕ χωρίς μισθό .
Έχω μιλήσει με παιδιά από εδώ μέσα και σε συζητήσεις μας ,έχω αναφέρει ιδέες και προτάσεις που έχω κάνει .
Όποτε δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά η καψούρα μας.
Τέλος δεν μπορώ να ακούω φράσεις απόλυτες τύπου «αδικείται τους εαυτούς σας όσοι δεν στέλνετε βιογραφικά»σε ένα ανοιχτό φόρουμ.
Ποσο μάλλον όταν μπορείς να μου πεις ότι απλά διαφωνείς με δικά σου επιχειρήματα .Η γνώμη είναι για να λέγεται και όχι για να πληρώνεται .
Συγνώμη από τους μοντς για το οφ τοπικ .
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Ε πως νταξει ,φέτος σε έχουμε ταράξει στην υπερωρία του off topic .
ΥΓ Δεν κάνουμε παράθεση το προηγούμενο σχόλιο. Χαχαχα πλάκα κάνω Μπαρκαρουτσο .
ΥΓ Δεν κάνουμε παράθεση το προηγούμενο σχόλιο. Χαχαχα πλάκα κάνω Μπαρκαρουτσο .
- Μπαρκαρούτσος
Ποιά ειναι η γενναια αποφαση να παμε παρακατω?figurehead4 έγραψε:Ναι, δεν τον κατηγορώ που δεν μπορεί, δεν είπα πως δεν τιμώ τα όσα έχει κάνει, δεν λέω τίποτα κακό γενικά. Μόνο ότι δεν πάει άλλο αυτή η δουλειά. Ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε για τον πρόεδρο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχεις δει καμιά συνέντευξή του; Ολόκληρη, όχι τα highlights που φωνάζει και δακρύζει.
Αδιέξοδο είναι. Απλώς κάποιος πρέπει να πάρει τη γενναία απόφαση να πάμε παρακάτω. Ακόμη κι αν το παρακάτω σημαίνει αβεβαιότητα ή φτου κι απ την αρχή.
Προσωπικά η ξεφτιλα που νιώθω έτσι είναι μεγαλύτερη. Άλλος όχι. Σεβαστο, όμως εγώ ως εδώ μπορούσα.
Να κλεισουμε το μαγαζι 3-4 χρονια κ να βολοδερνουμε στα ερασιτεχνικα?
Δεν καταλαβα τι ακριβως λες
Ολοι δεν ειμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσα οικονομικη δυσπραγια
Κ τι θα κανουμε? Να το παρατησουμε το τμήμα?
Το παρατησαμε στο ποδοσφαιρο? Καλυτερα πηγαιναμε στο ποδοσφαιρο με 2 μαστραπαδες σε 32 χρονια απο το '85, μεχρι το 2017 π ξεκινησαμε να ειμαστε σταθεροι σε τιτλους?
Κ παλι καλα π ηρθε ο Σαββίδης το 2012
Θα ερχοταν αν ημασταν στην Δ' εθνικη ?
- Maurice_Escargot
Οριστικα τελος ο Μαργαριτης απο το μπασκετ και τελος και το ροστερ που εκλεισε για φετος, συμφωνα με τον Κλειτο.
Ο Καγκελαριος λοιπον συμβαδιζει με το γαλλικο και ιταλικο μοντελο με 8-9 παιχτες στο rotation.
Ο Καγκελαριος λοιπον συμβαδιζει με το γαλλικο και ιταλικο μοντελο με 8-9 παιχτες στο rotation.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- john4serres
Δεν σκαμπάζω πολύ από μπάσκετ αλλά από ότι κατάλαβα φέτος έχουμε πέναν αξιόλογο προπονητή με τον οποίο η ΚΑΕ έχει σχεδιάσει τις μεταγραφές σύμφωνα με το μπάτζετ μας που είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και έχει γίνει μεγάλη ανανέωση σε σχέση με την περισυνή ομάδα. Καλά κατάλαβα;
- Μπαρκαρούτσος
Άλλαξε πρακτικά όλη η ομάδα (εκτός από τις τριτοτέταρτες επιλογές), ο προπονητής είναι ένα ερωτηματικό για όσους δεν βλέπουν γαλλικό ή ιταλικό πρωτάθλημα, το μπάτζετ είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα με πέρσι, νομίζω κατά 50.000€ μεγαλύτερο, κάτι τέτοιο.
Συγγνώμη για το οφ τοπικ αλλά δεν ήξερα αν αντιλήφθηκε κάποιος ότι η κόρη του αντιπροέδρου ανακοινώθηκε από τον Άρη στο βόλλευ!
Μεταγραφή είναι κι αυτή άρα είμαι ον τοπικ!
Κρίμα ρε Θανάση...
Μεταγραφή είναι κι αυτή άρα είμαι ον τοπικ!
Κρίμα ρε Θανάση...
Οχι
Τωρα το ειδα κ εγω
Μαγνητη για κραξιμο εχει ο αντιπροεδρος
Σιγουρα ειναι κορη του ή καμια συνωνυμια?
Τωρα το ειδα κ εγω
Μαγνητη για κραξιμο εχει ο αντιπροεδρος
Σιγουρα ειναι κορη του ή καμια συνωνυμια?
- Μπαρκαρούτσος
Κι αν το επίπεδό της είναι για εκεί και όχι για ΠΑΟΚ;
Μήπως τάση για κράξιμο έχει ο κόσμος που ψάνχει αφορμή στο οτιδήποτε;
Μήπως τάση για κράξιμο έχει ο κόσμος που ψάνχει αφορμή στο οτιδήποτε;