Εύκολο έργο δεν θα έχουμε, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Μιλάμε για δυο ομάδες που έχουν για καλύτερους παίχτες τον "Μπιτσομπάρετς" και τον "Μπινέα". Υπερτερούμε πολύ σε ποιότητα και από τους δύο. Όπως υπερτερούμε σε ποιότητα και από την Μάλμε και πρέπει να το δείξουμε στον επαναληπτικό. Δεκτό ότι αυτές οι ομάδες έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από Τσ.Λ. ( Η Στεάουα έχει κατακτήσει και πρωταθλητριών πριν 40 χρόνια με τον Χάτζι...) και γηπεδάρες, αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε είμαστε καταφανέστατα καλύτερη ομάδα, με καλύτερο προπονητή, καλύτερους παίχτες και δεμένο σύνολο. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ σαν φαβορί σε κάθε περίπτωση, αρκεί να παίξει σοβαρά και ας μην είναι 100% έτοιμος ή πλήρης.ramboutla έγραψε:Κοιτώντας ένα βήμα παραπέρα, είδα τις εκτεταμένες φάσεις του άλλου ζευγαριού.
Μπήκαν και εκέι 2 γκολ από στημένα + ακόμη ένα πάλι από στημένο που ακυρώθηκε.
Πολύ καλές και οι δύο ομάδες και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η Στεάουα που δεν την περίμενα τόσο δυνατή, με άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο.
Προβλέπω να περνάνε οι Ρουμάνοι και αν με το καλό περάσουμε και εμείς δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο εργο.
Πρέπει η ομάδα τις επόμενες 2 βδομάδες να ανεβάσει και άλλο την απόδοση της για να πούμε ότι θα έχουμε μοιρασμένες πιθανότητες.
Εμπιστοσύνη και υποστήριξη στους παίκτες και τον προπονητή για να καταφέρουμε αυτό που παλεύουμε να πετύχουμε εδώ και πολλά χρόνια.
Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτήν την εποχή όλοι μόνο από στημένα βάζουν/τρώνε γκολ.
- Μπαρκαρούτσος
- figurehead4
Αυτά ξεκίνησαν στο thread των μεταγραφών και δεν ήθελα να ανοίξω τα αγωνιστικά εκεί. Το μόνο που ήθελα να πω είναι να δώσουμε χρόνο στη ΠΑΕ στο θέμα του μέσου, που ούτως ή άλλως δεν θα παίξει στους 3 τελικους. Κι εσύ άλλωστε (εκτός από αμπαλο) με είπες off topic εκεί. Εδώ μου αρκούσαν οι 2 γραμμές που έγραψα μετα τον αγώνα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλύτερα να γράφεις σεντόνια να εξηγείς καλύτερα τι λες, παρά να λες έτσι αόριστα για ναυάγια! Μπορεί να μη συμφωνώ 100%, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τι εννοείς και ότι τουλάχιστον δεν αφορίζεις έτσι γιούργια.
Η λέξη ναυάγιο ήταν που κάθισε βαριά σε όλους σας και άκουσα τα κραξιματα. Θες υπερβολική; ΟΚ. Υπάρχει μια υπερβολή και στην αντίδραση πάντως. Γενικότερα το λέω για την οποία κριτική, όχι μόνο για τωρα
Σε έβαλα γρήγορα σε mood μπλε τώρα που γύρισες στα μαύρα και δεν το θελα. Αξίζεις λίγη ηρεμία
Θα δικαιωθεί η υπογραφή μου;;;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/ugn3DZx9CTqZ1AGS/
Το γκολ του Παοκ απο κυπριακη μετάδοση. Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι θελει να πετυχει η νοβα.
Το γκολ του Παοκ απο κυπριακη μετάδοση. Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι θελει να πετυχει η νοβα.
- Μπαρκαρούτσος
Μα δεν είναι mood μπλε, διάλογο κάνω!figurehead4 έγραψε:Σε έβαλα γρήγορα σε mood μπλε τώρα που γύρισες στα μαύρα και δεν το θελα. Αξίζεις λίγη ηρεμία
Αυτό δεν λένε να καταλάβουν ορισμένοι (όχι τόσο εσύ). Ότι αυτά που έκανα κι έλεγα περί απόψεων κτλ, δεν τα έκανα ως μπλε.
υποκλίνομαι στις γνώσεις σουaivas19 έγραψε:dr_lahti στο Ινστα
Οκ φανηκε πιο εντυπωσιακο απο οτι ειναι
έχεις δίκιο, ξεγελάει με το κολάν ...την υποτίμησα όμως , γιατρός είναι , το Amandakiaivas19 έγραψε:dr_lahti στο Ινστα
maceio έγραψε:υποκλίνομαι στις γνώσεις σουaivas19 έγραψε:dr_lahti στο Ινστα

Σε ένα σχόλιο που διάβασα, εξηγούσε ότι επειδή δεν ήταν κυπριακή ομάδα ήταν πιο εκφραστικός ο σπικερ. Αν ήταν κυπριακή θα ήταν πιο μετρημενος, έλεγε το σχόλιο.Λεμεσος4 έγραψε:https://www.facebook.com/share/r/ugn3DZx9CTqZ1AGS/
Χαχαχα! Πόσο δίκαιο έχεις.Patricio_4 έγραψε:Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη βλακεία από αυτήν που λέγεται και ξαναλέγεται σε ραδιόφωνα, σε σχόλια και φυσικά εδώ μέσα, ότι και καλά θα κλατάρουν οι Σουηδοί από τη ζέστη της Θεσσαλονίκης...
Στην Σουηδία το 90% των ματς παίζονται μεσημέρι, που έχει 25-26 βαθμούς Κελσίου.Η Τούμπα την άλλη εβδομάδα, την ώρα του ματς θα έχει 28. Φτάνει με αυτό το παραμύθι.
Αυτό με τη ζέστη θυμάμαι τον παλιό καλό καιρό της ΕΠΟ Τριβέλα παίζαμε προκριματικά με Ολλανδία κ βάλαμε το παιχνίδι Ρόδο 5μμ να ζεσταθούν οι Ολλανδοί.
εεε.. 0-3 κ μονότερμα κ οι δικοί μας τα είχαν φτύσει.