Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πήγα όλο νεύρα στο υπο κατάληψη σχολείο μου, με μονο 0,50€ στην τσέπη. Ούτε φραπέ δεν έπαιρνα... ΚΑι αφού παίξαμε μπόλικο μπασκετ, και κάτσαμε αγκαλιά με τα μωρά στο γρασίδι (ακριβώς! το σχολείο μας είναι πιο πολύ πράσινο παρά γκρι. Απο τα τελευταία!), όταν βαρεθηκαμε ήπαμε να πάμε και μέσα στο κτήριο να δούμε τι γίνεται. Μπαίνουμε μέσα, και σε μερικά θρανια τρώγαν και πίναν (πιτογυρα και μπήρες) και σε άλλα παίζαν χαρτιά. Στις τουαλέτες υπήρχαν προφυλακτικά, και όλες οι τάξεις μύριζαν.. χόρτο. Καταλαβαίνεται τι έγινε χθες το βράδυ... Στο θέμα μας όμως. Σε ένα τραπέζι, κάποιοι συμμαθητές μου, της πρώης παίζαν texas hold' em αλλά με ψηλά (10λεπτα-20λεπτα)! Μπήκα με το πεηνταλεπτο μου, και βγήκα με 6 ευρώ. Και εκείνη την ώρα όταν αποφασισαν αυτοί να φύγουν, ήρθαν κάποιοι της τρήττης και μου λέγαν παίξε κτλ. Πρώτη μοιρασιά. Στα χέρια μου Ασσος κούπα και ρήγας κουπα (!!). Στα χέρια ενός άλλου 2 άσσοι και στα χερια ενος τριτου 2 ντάμες!! Πρώτα τρία φυλλα κάτω 3-σπαθί,2-μπαστούνι και 10-κούπα. Ψιλοαπογοητεύτηκα αλλά δεν πήγα πάσο. Κάτω μαζεύτηκαν γύρω στα 5€. Τέταρτο φύλλο κατεβαίνει βαλές-κούπα. Ποντάρω 3 ευρώ ακόμα. Δυο πάνε πάσο, και (εγώ) και άλλοι δύο βάζουμε απο τρία ευρώ. Παρακαλάω-προσεύχομαι, να βγεί ντάμα και να αρχίσω τρελά πανηγύρια. Και βγαίνει... ντάμα-κουπα (!!!). Κάνω raise αλλα 2 ευρώ (τα τελευταία μου). Και οι δύο μπαίνουν και αυτοί με 2 και φτάνει η ώρα που ανοίγουμε τα φύλλα μας. Ανοιγει ο πρώτος όλο χαρά, 2 άσους. Αμέσως το χαμόγελο σβήνει απο τα χείλη του όταν ο άλλος ανοίγει τις 2 ντάμες (+ τη μια που βρισκόταν στο τραπέζι). Κόσμος είχε μαζευτεί γύρω απο το τραπέζι και έβλεπαν την παρτιδα (πρώτη μου με αυτά τα άτομα). Και ξαφνικά ανοίγω και στο τραπέζι υπήρχαν 10, βαλές, ντάμα ΚΟΥΠΕΣ και εγώ στα χέρια μου είχα παπά και άσσο κουπες...!!! Ενα οοο.. ακουστηκε απο τους θεατές και απο αυτούς που είχαν πάει πάσο. (Αυτοι που παίζανε δεν βγάλανε κιχ). Με τρομερή ανεση σηκώνω τα 20 απο το κέντρο του τραπεζιού, σκάω ένα χαμογελο και λέω φεύγω. Το τι κράξιμο έφαγα που έφευγα δεν λέγεται... (Σιγα μην καθομουν να τα χάσω. Αφου καποτε θα γύριζε η πουτάνα η τύχη). Τσιμπησα το 20αρικο. Βγηκα με την γκόμενα για καφέ, την κέρασα και μου έμεινε και ένα δεκάρικο...!!!

Οπότε Δημητρή μιας και είμαι στα πάρα πολύ χάι μουμ γινεται να σταματήσει η γκρίνια??? (Γκας αν και οφτόπικ σε στηρίζω, εμμέσως!!)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δηλαδή αν έχανες θα γκρίνιαζες τώρα? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

....
ή εγώ έχασα επεισόδια ή το τόπικ.... :roll:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gash04 έγραψε:Δηλαδή αν έχανες θα γκρίνιαζες τώρα? :ugeek:
Αν έχανα, δεν θα ήμουν εδώ τώρα... Στο μαγαζί του μπαμπα θα ήμουν για να μου δώσει κανα ψηλο που έμεινα ταπί... :opaokara: :opaokara:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ωπ συγνωμη σε λαθος τοπικ μπηκα :twisted:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

novito έγραψε:....
Κι εσύ έχασες (όπως πάντα!! :lol: ) και το τόπικ και γενικώς χάσαμε τ'΄αυγά και τα πασχάλια... :opaokara: :opaokara:

Και μετά λέτε το Ζαγοράκη υπερβολικό όταν μιλούσε για γκρίνια. Εδώ 50 άνθρωποι είμαστε και γκρινιάζουμε.... :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gate4mitsos έγραψε:Ωπ συγνωμη σε λαθος τοπικ μπηκα :twisted:
Η έξοδος είναι δεύτερη πόρτα αριστερά Μήτσε.... 8-)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

DimisK έγραψε:
novito έγραψε:....
Κι εσύ έχασες (όπως πάντα!! :lol: ) και το τόπικ και γενικώς χάσαμε τ'΄αυγά και τα πασχάλια... :opaokara: :opaokara:

Και μετά λέτε το Ζαγοράκη υπερβολικό όταν μιλούσε για γκρίνια. Εδώ 50 άνθρωποι είμαστε και γκρινιάζουμε.... :lol:
Χαρτοπαικτική λέσχη εγινίκαμεν?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Όχι ρε free.

Τα ρέστα μου... 8-)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

μία παράκληση προς admins και mods,
λίγα περισσότερα smileys, please! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

οπα συγγνωμη μπηκα σε λαθοσ τοπικ...οχι δεν μπηκα ο γκικα ειναι για μια ακομη φορα οφ-τοπικ :opaokara:
ρε εισαι τρελος?θα μας πεις την ιστορια της ζωης σου?που την χουφτωσα,πως εκλασα,πως καπνισα,πως κερδισα 20 ευρω :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: γκικα θεε παρε την ΠΑΕ..σαν τους αθηναιους δημοσιογραφους για τον ντιογκο εχεις γινει :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ναι ρε Gika άσε τα off topic τώρα ... και κατέβα Αθήνα να πάμε μαζί Μον Παρνές... με τέτοια κ...φαρδία θα το σηκώσουμε ολόκληρο !!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Gika :yellowcard:

Pablo Contreras :yellowcard:

Μόλις φάγατε απο μια κίτρινη κάρτα.

Αυτό σημαίνει πως έχετε σταμπαριστεί ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Τους λόγους τους γνωρίζετε πολύ καλά και παράθεση στο ποστ ή PM δεν θα ληφθούν υπ όψην.

Προσαρμοστείτε με τους κανόνες του φόρουμ.

Αν συνεχίσετε να μιλάτε για άσχετα θέματα σε κάθε τόπικ τότε θα έλθει αποκλεισμός του λογαριασμού σας 1 εβδομάδας για να στρώσετε χαρακτήρα.

Και επειδή έχετε σχολείο αυτήν την εβδομάδα και μπορεί να μην σας ενδιαφέρει σας αναφέρω ότι θα είναι ποιο αυστηρό και η ποινή σας θα είναι ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ.

Κανονίστε την πορεία σας απο εδώ και πέρα και αν δεν σας νοιάζει τότε δεν θα νοιάζει και εμένα και την Admin Team.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+1 σε όσα έγραψε ο gash....
Οι mod δεν είναι για να σβήνουν τα ποστ σας.... Ούτε είναι υποχρεωμένος κανένας να βλέπει 2 σελίδες μ@λακίες στο τόπικ π.χ. του Σάντος....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”