Razvan Lucescu IV
-
Re: Razvan Lucescu IV
Σήμερα η ηρεμία σου πέρασε στην ομάδα και σου αξίζει μεγάλο μπράβο που μηδενισες το ατού της ετοιμότητας τους
Οπα λιγο με το Σαματαtheo-drama έγραψε:Αααα τώρα ξέρει ο Λουτσε..
Μάλιστα.
Εγώ σε πληροφορώ, ότι γι ΑΥΤΟΥΣ τους αγώνες........ ήθελε σαν τρελός τον Σαματα, από τον ανέτοιμο Τσαλοφ, που είναι πουλέν μου.
Για καντου μια ερώτηση, να δεις τι θα σου απαντήσει τσιριγωτη.
Δηλαδη λιγο πολυ, γραφεις οτι πιεστηκε απο αλλου ο Λουτσεσκου να τον πεταξει εξω, ενω τον ηθελε μέσα
Δεν ειναι λιγο υπερβολικο αυτο?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτό το λες εσύ.Special 4 έγραψε:Οπα λιγο με το Σαματαtheo-drama έγραψε:Αααα τώρα ξέρει ο Λουτσε..
Μάλιστα.
Εγώ σε πληροφορώ, ότι γι ΑΥΤΟΥΣ τους αγώνες........ ήθελε σαν τρελός τον Σαματα, από τον ανέτοιμο Τσαλοφ, που είναι πουλέν μου.
Δηλαδη λιγο πολυ, γραφεις οτι πιεστηκε απο αλλου ο Λουτσεσκου να τον πεταξει εξω, ενω τον ηθελε μέσα
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ λέω....
Εγώ λέω ότι γι αυτούς τους αγώνες, δεν θέλει γενικά τις '' καινούργιες μεταγραφες'', ειδικά στο χρονικό σημείο που έγιναν.
Αν γινόταν πριν την προετοιμασία, θα του έρχονταν κουτί,τωρα του είναι δύσκολο.
Γι αυτό λέω για Αλί.
Ο έτοιμος Αλί κι ο ανέτοιμος, στην χημεία της ομάδας Τσαλοφ, το πουλέν μου.
ΥΓ.
Να γι αυτό δεν θέλω να γράφω πολύ κ να επεξηγω.
Κουράζομαι κ δεν το χω, (έχω κ μια ηλικία) με το συνεχές γράψιμο.
Αν είμασταν τετ τα τετ, θα λυνόταν σε 1 λεπτό.
Μέχρι και τον τερματοφύλακα της νοα θα προτιμούσε ο λουτσεσκου στην θέση του σαματαSpecial 4 έγραψε:Οπα λιγο με το Σαματαtheo-drama έγραψε:Αααα τώρα ξέρει ο Λουτσε..
Μάλιστα.
- figurehead4
Ο Ρασβαν ξέρει ασφαλώς, αλλά εγώ με την πουτάνα την απορία θα μεινω. Ξαναείδα το ματς και δεν με πιάνει ύπνος.
Δεν θα καταλάβω ποτέ για ποιο λόγο έπαιξε 72 λεπτά ένας παίχτης τόσο βαρύς που προσπαθούσε να τους σπρώξει, να τους φτάσει, να τους αρπάξει, αλλά δεν τους έφτανε ούτε για φάουλ μερικές φορες. Που δεν βοήθησε ούτε στα στημένα, ούτε στο να κρατήσει λίγο τη μπάλα, ούτε να προωθήσει την ομάδα. Ένας παίχτης που έρχεται από άλλα 2 τραγικά παιχνίδια με μια ομαδούλα.
Ίσως η προσωπικότητα, η εμπειρία, η γνώση του συστήματος (τι λέω ρε μ@λ@κ@ μου) δικαιολογούν γιατί ξεκινησε. Αλλά το ότι έμεινε μέσα 72' είναι αδιανόητο.
Ο Σβαμπ προφανώς θέλει χρόνο να επανέλθει από την προετοιμασία. Οι άλλοι; Ο Καμαρά δεν έχει ρυθμό. Μα αντί να του δώσουμε ρυθμό στα εύκολα για να παίξει στα δύσκολα, δίνουμε ρυθμό στον Σβαμπ. Ο Θυμιάνης; Ο Τσιγγάρας; Θα ήταν δηλαδή χειρότεροι από αυτόν τον Σβαμπ; Ναι! Μόνο αυτή η λογικη απάντηση υπαρχει για το τι σκέφτεται ο κόουτς.
Όμως τότε προκύπτει δεύτερη απορία. Γιατί μόνο για το Σαμάτα μας νοιάζει το πως θα νιώσει και κάνουμε δηλώσεις στήριξης, ενώ για αυτούς τους δύο ας νιώσουν ότι ειναι πιο άχρηστοι και από αυτόν τον Σβαμπ και δεν τρέχει κάστανο;
Απάντηση κάποιου που δεν κατάλαβε τίποτα σε λίγο με απόδοση 1,00000001
"Ας του έφερναν χαφ, να τον βαλει"
Δεν θα καταλάβω ποτέ για ποιο λόγο έπαιξε 72 λεπτά ένας παίχτης τόσο βαρύς που προσπαθούσε να τους σπρώξει, να τους φτάσει, να τους αρπάξει, αλλά δεν τους έφτανε ούτε για φάουλ μερικές φορες. Που δεν βοήθησε ούτε στα στημένα, ούτε στο να κρατήσει λίγο τη μπάλα, ούτε να προωθήσει την ομάδα. Ένας παίχτης που έρχεται από άλλα 2 τραγικά παιχνίδια με μια ομαδούλα.
Ίσως η προσωπικότητα, η εμπειρία, η γνώση του συστήματος (τι λέω ρε μ@λ@κ@ μου) δικαιολογούν γιατί ξεκινησε. Αλλά το ότι έμεινε μέσα 72' είναι αδιανόητο.
Ο Σβαμπ προφανώς θέλει χρόνο να επανέλθει από την προετοιμασία. Οι άλλοι; Ο Καμαρά δεν έχει ρυθμό. Μα αντί να του δώσουμε ρυθμό στα εύκολα για να παίξει στα δύσκολα, δίνουμε ρυθμό στον Σβαμπ. Ο Θυμιάνης; Ο Τσιγγάρας; Θα ήταν δηλαδή χειρότεροι από αυτόν τον Σβαμπ; Ναι! Μόνο αυτή η λογικη απάντηση υπαρχει για το τι σκέφτεται ο κόουτς.
Όμως τότε προκύπτει δεύτερη απορία. Γιατί μόνο για το Σαμάτα μας νοιάζει το πως θα νιώσει και κάνουμε δηλώσεις στήριξης, ενώ για αυτούς τους δύο ας νιώσουν ότι ειναι πιο άχρηστοι και από αυτόν τον Σβαμπ και δεν τρέχει κάστανο;
Απάντηση κάποιου που δεν κατάλαβε τίποτα σε λίγο με απόδοση 1,00000001
"Ας του έφερναν χαφ, να τον βαλει"
Παρεπιπτότνως η Μπριζ, που εκθειάζεται μέχρι και σήμερα στο φόρουμ για τα νεαρά ταλέντα της, έφαγε τρίμπαλο απο την Γκενκ και έμεινε στον ένα βαθμο μετά απο τρία ματς. Σε ανάλογη θέση στον ΠΑΟΚ θα είχαν πέσει κεφάλια εαν τρώγαμε τρίμπαλο απο κάποιον ανταγωνιστή μένοντας στον έναν βαθμό έχοντας ξοδεύξεί 30εκ για μεταγραφές νεαρών.
Το γράφω αυτό επειδή ένας φίλος έγραψε εχθες στον νήμα των μεταγραφών για τον Λουτσέσκου που δεν εμπιστεύεται έυκολα νεαρούς.
Το γράφω αυτό επειδή ένας φίλος έγραψε εχθες στον νήμα των μεταγραφών για τον Λουτσέσκου που δεν εμπιστεύεται έυκολα νεαρούς.
Η Μπριζ δηλαδή κακως εκθειαζεται ως ποδοσφαιρικος οργανισμος;
Θα την χαρακτηρίζες ως παράδειγμα ως αποφυγή εσύ;
Στην Μπριζ εγινε η αλλαγη προπονητη περσι και δεν χαναν ουτε αν παιζαν τζοκερ. Ειχαν αυρα πως το λενε, γυρισε το κουμπι. Αν και πιστευω πως αν δεν επαιζε η ιωση θα τους κοντραραμε. Τωρα ομως ο ίδιος προπονητης πρεπει να κανει προετοιμασια μεταγραφες κτλ και να παρουσιασει ενα μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο πλανο και ως τωρα δε δειχνει να δουλευει οπως περσι. Εχει δρομο ακομα. Δεν γινεται ουτε πρωτη ουτε τελευταια φορα. Επειδη γραφτηκε αν ειναι κακο παραδειγμα η Μπριζ, ολα ειναι σχετικα. Εγω θα πω οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης γιατι ειναι αλλο το ποδοσφαιρικο περιβαλλον. Εκει πουλανε τον καθενα οποτε γουσταρουν και δε διαμαρτυρεται κανεις. Εδω δε βλεπουμε το ποδοσφαιρο ετσι. Πηγαιναν για πρωταθλημα και ημιτελικο Κονφερενς και δεν ειχαν κοσμο (τουλαχιστον στην Ευρωπη). Κτλ κτλ. Ακομα και αυτο που λεει ο vfb δειχνει ποσο διαφορετικοι ειναι οι κοσμοι. Οι ιδιοι που λενε να γινουμε Μπριζ πχ θα ζητουσαν το κεφαλι του Λουτσε και καθε Λουτσε σε κακη πορεια ενω οι Βελγεζοι ισως δε το σκεφτοταν καν. Ολα ειναι σχετικα
Εσύ αυτό κατάλαβες οτι έγραψα;giapas έγραψε:Η Μπριζ δηλαδή κακως εκθειαζεται ως ποδοσφαιρικος οργανισμος;
- Μπαρκαρούτσος
Θα περιμένω ανάλυση από αυτούς που εκθείαζαν εδώ τον προπονητή της Brugge (που κόβω την τσαπού μου και την πετάω στα σκυλιά ότι σήμερα δεν θυμούνται καν το όνομά του) ως καλύτερο του Lucescu πριν ούτε 6 μήνες.
- abc_o_ karpouzas
Ο Ραζβαν...ξερει..γιατι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του την οποία όχι μόνο την ανέλυσε στη...πράξη...αλλα και την σπούδασε από όπου κατάλαβε και το πως...καθαρίζουν....οι ατέλειες
Όλα τα άλλα εδώ μέσα τζάμπα ακούγονται πάνω από μια φορά και εκτός της ανούσιας αντιπαράθεσης δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω......
Όλα τα άλλα εδώ μέσα τζάμπα ακούγονται πάνω από μια φορά και εκτός της ανούσιας αντιπαράθεσης δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω......
Συνολικά 6-7 χρόνια στην ομάδα, είναι ο μόνος προπονητής που κάθεται και απαντάει κάθε φορά σοβαρά στις αρλούμπες του Πετρωτού. Δεν θυμάμαι τον ούτε μια φορά να έχει βγει από τα ρούχα του.
Συγχαρητήρια. Απαράδεκτος και συ και η ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια φέτος, μα σε όλα. Μια απ τα ίδια.. Εύχομαι να πάρουμε κανένα μαστραπά και φέτος να σε κάνουμε Θεό. Και ξανά τα ίδια του χρόνου.

Είσαι Μεγάλος με Μ κεφαλαίο αλλά σήμερα ήσουν ντεφορμέ μετά το 60’.
Δεν πειράζει, πάμε στο επόμενο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ.
Δεν πειράζει, πάμε στο επόμενο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ.