Malmö - ΠΑΟΚ 06/08, 20:00, Novasports

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
maceio

Re: Malmö - ΠΑΟΚ 06/08, 20:00, Novasports

Δημοσίευση από maceio »

Σημαντική διαφορά θα είναι , αν θα ξεκινήσει ο Κετζιορα και ο Καμαρα …άλλη ομάδα θα δούμε
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Αύριο σίγουρα θα μπουν στο 60-65’ ο Τσάλοφ και ο Τισουντάλι στη θέση των Τόμας και Τάισον που υα ξεκινήσουν (περίεργο και των 4 το όνομα στα ελληνικά ξεκινάει από Τ). Τού Τάισον η αλλαγή ίσως να γίνει και αργότερα, εξαρτάται από το ματς.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δύσκολο ματς και αυτό. Θέλει συγκέντρωση και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό. Η ομάδα μας έχει ακόμα βαριά πόδια. Μαζεμένες οι γραμμές και θα τους την κάνουμε τη ζημιά.
Δεν κάνω προβλέψεις, μα θα τολμήσω σήμερα μία. Anytime scorer ο Τσάλοφ.
Πίστη στην ομάδα ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πίστη ρε!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOK_Antarctica έγραψε:Σε μια στιγμή απόλυτου αυνανισμου ξέχασα ότι το ματς είναι αύριο και έβαλα κάτι άλλο που δεν αναβάλλεται στο πρώτο ημίχρονο.

Κανονίστε να λήξει το πρώτο 0-0 και στο 2ο που θα βλέπω βάζουμε τα τρία γκολ.
Πόσο απόλυτος ήταν;;

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θέλει προσοχή και μηδενικά λάθη. Είναι σε ρυθμό αυτοί και μεις θέλουμε χρόνο για βρούμε πατήματα.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άντε Ντέλια, άντε παιχταρά μου σήμερα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Σύμφωνα με τον Στεργιάδη που και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο μόνος που είπε η μοναδική αλλαγή θα είναι ο οττο και οι άλλοι ρίχναν ζαριές, Κετζιορα, Ζιβκοβιτς, Ντελιας ξεκινάνε και ακόμα παίζεται του Καμαρα με τον οζντοεφ. Εγω Ντελια δεν βλέπω να ξεκινάει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γνωμη μου ειναι οτι ο Καμαρα θα πρεπει να ξεκινησει. Τα τρεξιματα του θα χρειαστουν. Και ειναι κανονικα απο την 1η μερα της προετοιμασιας εδω οποτε δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα φυσικης καταστασης.
Για Ντελια και Ζιλε δεν ειμαι τοσο σιγουρος για την ετοιμοτητα απο οσα ειδαμε στην Βοσνια
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με την άμυνα που έχουν οι Σουηδοί δεν μπορεί να μην σκοράρουμε δύο τουλάχιστον γκολ. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε πίσω. Από ότι διάβασα αυτοί επιχειρούν επιθέσεις κατά κύματα και η ανασταλτική μας λειτουργία που είδα στον πρώτο αγώνα με την Μπάνια, με τον άξονα να παρουσιάζει μεγάλες τρύπες και με λάθη στο παραλληλόγραμμο της περιοχής μας, με φοβίζει.
Πιστεύω πάντως ότι ο Λουτσέσκου τους έχει διαβάσει, ότι έχουμε βελτιωθεί σε καλό βαθμό μεσο-αμυντικά και θέλω να φύγουμε έχοντας πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ παραπάνω από αυτούς. Αν βέβαια τους κρατήσουμε στο μηδέν επιθετικά, ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ο σοβαρος ΠΑΟΚ δεν φοβαται, κυριολεκτικα, κανεναν

απολυτη εμπιστοσυνη στα παιδια μας οποια και αν μπουνε μεσα και σε αυτον τον διαρρηκτη ψυχων, το απολυτο ριφιφι της προπονητικης, τον αριστουργηματικο καλλιτεχνη του ομαδικου ψυχισμου, την προπονηταρα μας, τον Ραζβαν Λουτσεσκου

εχω ξενερωσει απιστευτα που δεν ειμαι εκει αποψε, κυριολεκτικα δεν μιλιεμαι αλλα ειμαι σιγουρος οτι και οι απογονοι του Μεγαλεξανδρου που θα βρεθουν στην χωρα των Βικινγ θα γεννησουν νεα ΠΑΟΚΤσακια πριν, κατα τη διαρκεια και μετα το παιχνιδι, σημερα και σε 9 μηνες απο σημερα τα φρεσκα

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Για αυτούς που διακοπεύουν σε σημεία που δεν έχει sports cafe και τα σχετικά, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να δούμε το ματσάκι στο laptop νόμιμα και με κάτι σαν daily ή monthly pass στη Nova?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κανε λογαριασμο στη Νοβα εξωτερικο (σαιτ του nettvplus και εφαρμογη του EON TV) και κανε vpn (πχ αμερικης ή UK) και δες το ματς
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Αυτο μπορεις να το κανεις και να εχεις 15 μερες free trial και να δεις και τα δυο ματς χωρις να χρειαστει να πληρωσεις.

Οσον αφορα εμας του εξωτερικου, ειχα την συνδρομη αυτη περυσι επι πληρωμη με προσφορα καπου στα 50 ευρω για εναν χρονο (νομιζω φετος εχουν την προσφορα αυτη για 6 μηνες με το ιδιο ποσο σε νεους χρηστες) κι εχεις ολα τα καναλια Nova εκτος του Nova PremierLeague.

Οσον αφορα το παιχνιδι, με την Μπορατς ειπα "ανετα σημερα", σημερα θα πω ανετα το Χ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Γνωμη μου ειναι οτι ο Καμαρα θα πρεπει να ξεκινησει. Τα τρεξιματα του θα χρειαστουν. Και ειναι κανονικα απο την 1η μερα της προετοιμασιας εδω οποτε δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα φυσικης καταστασης.
Για Ντελια και Ζιλε δεν ειμαι τοσο σιγουρος για την ετοιμοτητα απο οσα ειδαμε στην Βοσνια
Και εγώ θα ξεκινούσα καμαρα στο 10 με σβαμπ Οζντοεφ από πίσω του.ιδια ενδεκάδα με 2 αλλαγές καμαρα αντί για μουργκ και κεντζιορα αντί για Εκονγκ. Μέχρι το 60 θα το πήγαινα έτσι συντηρητικά και μετά θα πετούσα μέσα ντελια μουργκ Ζιβκοβιτς τισουνταλι ή Τσαλοφ και όποιον πάρει ο χάρος
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Ευχαριστώ Aivas και Maurice θα το δοκιμάσω. Με ενδιαφέρει μόνο για σήμερα, στη ρεβάνς θα είμαι στο ναό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”