70. Mbwana Ally Samatta
-
- Montrealiotis
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Οι πιο άστοχοι φορ που είχαμε κατά τη γνώμη μου:
Τόργκελε
Παπάζογλου
Τσόλακ
Σαμάτα
Τόργκελε
Παπάζογλου
Τσόλακ
Σαμάτα
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το ποστ της χρονιάς! Τι έγραψες ρε φίλεTolaros έγραψε:Ο Σαμάτα δεν ξέρουμε αν είναι άστοχος, δεν έχει κάνει τελικές

-
- Επικοινωνία:
Και ο Τρισμέγιστος FrunzaRexaris έγραψε:Οι πιο άστοχοι φορ που είχαμε κατά τη γνώμη μου:
Τόργκελε
Παπάζογλου
Τσόλακ
Σαμάτα
- Μπαρκαρούτσος
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτοί.. Τόσα χρόνια χωρίς τίτλους, δεν είχαμε σαπάκια; Να ρωτήσουμε κανέναν μεγαλύτερο.. Δεν ξεκινά ο ΠΑΟΚ το 2000.
- TylerDurden
Για την αστοχία συγκεκριμένα δε ξέρω, δεν έχω στατιστικά τελικών/γκολ π.χ., αλλά από αυτούς κανένας δεν έπαιξε τα λεπτά του Σαμάτα, οι Τσόλακ και Παπάζογλου είχαν καλύτερο Μ.Ο. λεπτών/γκολ, ο Φρούντζα έπαιξε μόλις 89', ενώ ο Τόργκελε ήταν σε ομάδα που το μόνο κοινό που είχε με την περσινή ήταν τα χρώματα.boogeyman77 έγραψε:Και ο Τρισμέγιστος FrunzaRexaris έγραψε:Οι πιο άστοχοι φορ που είχαμε κατά τη γνώμη μου:
Τόργκελε
Παπάζογλου
Τσόλακ
Σαμάτα
Πιο ακριβά ως μεταγραφή μας κόστισε μόνο ο Τσόλακ, αν και καλύψαμε κάπως τη ζημιά με τη μεταγραφή του στους Ρέιντζερς, ως συμβόλαιο ο Σαμάτα έπαιρνε λίγο πολύ όσα έπαιρναν οι άλλοι μαζί.
Υπολογίζοντας όλο το πακέτο κόστος/χρόνος/απόδοση/προσδοκίες, ο συμπαθής Αλί είναι στο κάτω κάτω της αξιολόγησης μου από το 2000 που έχω εικόνα και μετά.
Καλά να είναι και μακάρι εκεί που θα πάει να ξεμπλοκάρει ο άνθρωπος, θα με χαροποιήσει πολύ κάτι τέτοιο. Αδιάφορος ή ρεμάλι δεν είναι, το αντίθετο. Φοβερά συμπαθής είναι, και άτυχος σίγουρα.
Κι όμως Μπάρκα, δεν είχαμε!Την δεκαετία του 70 ουσιαστικά χωρίς εννιάρι παίζαμε, θέριζαν μπροστά ο Σαράφης με τον Κούδα. στα ειτις είχαμε τοπ Ελληνες, Κωστίκο , Δημόπουλο, ακόμα και Ιορδανίδη με Καρασσαβίδη. Οι ξένοι μας ήταν ο Μάικ Σμολ, ο γεματούλης Μίκυ Κουίν,Πάολο Γκομίνχεζ, Χοσάμ Χασάν. Στη συνέχεια Φρούσος , Ναλιτζής, ο Οκάς, ο Βρύζας, ο Σαλπι... εεε τους υπόλοιπους τους θυμόμαστε όλοι. Πριν το εβδομήντα δεν θυμάμαι τί είχαμε από φορ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτοί.. Τόσα χρόνια χωρίς τίτλους, δεν είχαμε σαπάκια; Να ρωτήσουμε κανέναν μεγαλύτερο.. Δεν ξεκινά ο ΠΑΟΚ το 2000.
Σε κάποια φάση ήταν μόδα να παίρνουμε φορ και να γίνονται λίμπερο π.χ Μήτογλας..
Τα καλύτερα εννιάρια που είχαμε ποτέ ήταν νομίζω ο Χ.Δημόπουλος και ο Πρίγιοβιτς. Καλύτερος από όλους όταν ερχόταν σε αυτή τη θέση ο Σαράφης.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Α ρε Αποστόλη...
2 Αυγούστου, σε αυτό το topic:
2 Αυγούστου, σε αυτό το topic:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους;
Ευκολακι. Τον Μπράντον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι θα κάνουμε σήμερα χωρίς Σαμάτα;
Ποιον θα βρίζουμε;