Μάλλον ότι δεν τον έδωσαν μετά την πρόταση που είχε γιατί πήραν άλλον ποδοσφαιριστή οι Άραβες .Χωρικός έγραψε:τί εννοεί : που έκαναν αυτό στον Αλί Σαμάτα;
Βέβαια με 1 εκ μισθό δεν θα τον λυπόμουν .
Μάλλον ότι δεν τον έδωσαν μετά την πρόταση που είχε γιατί πήραν άλλον ποδοσφαιριστή οι Άραβες .Χωρικός έγραψε:τί εννοεί : που έκαναν αυτό στον Αλί Σαμάτα;
Πολύ σοβαρή καταγγελια. Σε ποιους αναφέρεται? Ο Σαμάτα μπορεί να μην έκανε τα γκολ αλλά βοήθησε όσο μπορούσε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για την παρουσία Τσάλοφ και Τισουντάλι στη λίστα και στην αποστολή:
«Δεν ξέρω πως θα κυλήσουν τα ματς, αναλόγως θα το δούμε το πως θα τους αξιοποιήσουμε. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που βάζω άμεσα παίκτες στη λίστα. Η πρώτη φορά ήταν στη Σαουδική Αραβία. Πιέστηκα για να πάρω αυτήν την απόφαση και ίσως να ήμουν άδικος με τον Σαμάτα. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να πετύχουμε 130-140 γκολ. Δε θυμάμαι παίκτες να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα στο να σκοράρει, με πίεση, με τρεξίματα, με πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα. Και Θα ξαναπώ ότι λυπάμαι που έκαναν αυτό στον Αλι Σαμάτα και είμαι ευγνώμων».
George Best, τσιριγωτη, μικρόφωνο σε εσάς.
Πιο πολύ μου φάνηκε σαν «που έκανα αυτό..» παρά «που έκαναν αυτό..».Χωρικός έγραψε:τί εννοεί : που έκαναν αυτό στον Αλί Σαμάτα;
Ετσι ακριβως.Special 4 έγραψε:Δεν ειναι κακο να υποκυπτεις στην πιεση π σου επιβαλλει η ιδια σου η λογικη π διαθετεις, ως ανθρωπος αλλα κ ως προπονητης, με βαση το συμφερον της ομαδας
Καλο ειναι
Ούτε ο ίδιος ούτε ο μεταφραστής είπαν τέτοιο πράγμα. Αυθαίρετη μεταφορά στον γραπτό λόγο από κάποιον τρίτο.Χωρικός έγραψε:τί εννοεί : που έκαναν αυτό στον Αλί Σαμάτα;
Ευχαριστώ για τη διόρθωση!prist64 έγραψε:Portable έγραψε:Εξάλλου ο μάνατζερ του Μεϊτε είναι ο πατέρας του. Αν δεν κάνω λάθος. Κι επειδή δεν κάνω, σήκωσε ένας δημοσιογράφος το τηλέφωνο να τον πάρει και να μάθει τι συμβαίνει;[/quotε
συμπερασμα,πατερας του Μειτε ειναι ο Vadim Vasilief
και ναι,κανεις λαθος,πολυ ευκολο λαθος