Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Χωρικός »

ετσι λεν το Λατινοπουλικό;;; αλήθεια;; χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
O AlxNeapoli1 έφαγε ήδη μόνιμο μπαν από άλλον διαχειριστή, γιατί όταν του επεβλήθη εβδομαδιαίο μπαν (πάλι από άλλον διαχειριστή), αποφάσισε να στείλει e-mail αποκαλώντας μας με διάφορες λεξούλες.
Miles έγραψε:Κάποιοι είναι σαν τις Λερναίες Ύδρες, ένα κεφάλι κόβεις, δύο φυτρώνουν.
Κατά λάθος βγήκαν σε σειρά αυτά τα 2 ποστς, κάτι δεν θα πάτησα σωστά στις παραθέσεις.

Κάτι άσχετο τώρα, δεν ξέρω πώς μου ήρθε, όχι από τα παραπάνω πάντως, δυνατότητα ελέγχου ΙΡ δεν υπάρχει από τους μοντς;

Δηλαδή ρε παιδί μου, τυχαίο παράδειγμα που μου ήρθε τώρα ξαναλέω, τρώω εγώ μπαν, βγαίνει την επόμενη μέρα καινούργιο ακκάουντ που κράζει την μπουτίκ γιατί έχουν μόνο άσπρα βραχιολάκια και όχι μαύρα, του τη λέει ο Ζανταρούτσος (τυχαίο ακκάουντ που μόλις σκέφτηκα) ότι μοιάζει με άλλον λογαριασμό και παίρνει μια απάντηση του στυλ "όχι κύριέ μου τι λέτε εγώ είμαι ο Βουκεφάλας Αλεξάνδρου και σας παρακαλώ να προσέξετε το ύφος σας", δεν μπορεί κάποιος να ελέγξει τις ΙΡ και να γλυτώσουμε όλοι το δράμα;

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις είναι συμπτωματική και τα πρόσωπα φανταστικά. )
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να 'σαι καλά, Daskalos! #teamblack
VfB v2 έγραψε:Να ανοίξω petition για πέρμα στον Alex; Ελα θα έχεις και τον black τώρα δίπλα να μοιράζεστε την δουλειά. Ξανασκέψου το.
O AlxNeapoli1 έφαγε ήδη μόνιμο μπαν από άλλον διαχειριστή, γιατί όταν του επεβλήθη εβδομαδιαίο μπαν (πάλι από άλλον διαχειριστή), αποφάσισε να στείλει e-mail αποκαλώντας μας με διάφορες λεξούλες.
Α μάλιστα. Δεν γνώριζα λεπτομέριες. Πάντως δεν θα κρύψω οτι σε πήγαινα με τα χίλια ως μοντ παρόλο τις όποιες αντιπαραθέσεις είχαμε κατα καιρούς. E, και την ολίγη ξενέρα διαβάζοντας το μνμ σου ούτε και αυτή θα την κρύψω. Αντε καλώς ήρθες στην μαύρη πλευρά.

Και κάπως έτσι μπαίνει απο το πουθενά βόμβα στα θεμέλια του φόρουμ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καμία βόμβα. Το site και το forum θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως λειτουργούσαν. Επειδή έφυγε ένα άτομο, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα κάνουν κάτι διαφορετικά.

Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο (μικρό) διάστημα δεν επενέβην πουθενά, όλα καλά λειτουργούσαν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

scarsick έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Miles έγραψε:Κάποιοι είναι σαν τις Λερναίες Ύδρες, ένα κεφάλι κόβεις, δύο φυτρώνουν.
Κατά λάθος βγήκαν σε σειρά αυτά τα 2 ποστς, κάτι δεν θα πάτησα σωστά στις παραθέσεις.

Κάτι άσχετο τώρα, δεν ξέρω πώς μου ήρθε, όχι από τα παραπάνω πάντως, δυνατότητα ελέγχου ΙΡ δεν υπάρχει από τους μοντς;

Δηλαδή ρε παιδί μου, τυχαίο παράδειγμα που μου ήρθε τώρα ξαναλέω, τρώω εγώ μπαν, βγαίνει την επόμενη μέρα καινούργιο ακκάουντ που κράζει την μπουτίκ γιατί έχουν μόνο άσπρα βραχιολάκια και όχι μαύρα, του τη λέει ο Ζανταρούτσος (τυχαίο ακκάουντ που μόλις σκέφτηκα) ότι μοιάζει με άλλον λογαριασμό και παίρνει μια απάντηση του στυλ "όχι κύριέ μου τι λέτε εγώ είμαι ο Βουκεφάλας Αλεξάνδρου και σας παρακαλώ να προσέξετε το ύφος σας", δεν μπορεί κάποιος να ελέγξει τις ΙΡ και να γλυτώσουμε όλοι το δράμα;

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις είναι συμπτωματική και τα πρόσωπα φανταστικά. )
Ανησυχείς μήπως σε πιάσουνε;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ναι ακριβώς!
Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική!!
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καμία βόμβα. Το site και το forum θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως λειτουργούσαν. Επειδή έφυγε ένα άτομο, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα κάνουν κάτι διαφορετικά.

Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο (μικρό) διάστημα δεν επενέβην πουθενά, όλα καλά λειτουργούσαν.
Το βομβα στα θεμέλια του φόρουμ δεν το είπα στα σοβαρά για την γενικότερη λειτουργεία του φόρουμ, αλλα χαριτολογώντας για το γεγονός οτι σε είχαμε συνηθίσει ως μοντ όλο αυτόν τον καιρό.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Χωρικός έγραψε:Μάλιστα... Μεγάλη στεναχώρια και μιλάω απολύτως σοβαρά.
Ησουν φωνή λογικής. Ελπίζω να μην παρατήσεις εντελώς το φόρουμ.

++++
Αυτό

Μπάρκα καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Εδώ μαζί να τα λέμε και να κάνουμε χαβαλε.

ΥΓ.
Αν κ μικρος :mrgreen: μεγάλο στομάχι είχες και μας αντεξες.
Έχουμε να διαφωνησουμε, στα τοπικ του Λουτσε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

VfB v2 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καμία βόμβα. Το site και το forum θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως λειτουργούσαν. Επειδή έφυγε ένα άτομο, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα κάνουν κάτι διαφορετικά.

Το βομβα στα θεμέλια του φόρουμ δεν το είπα στα σοβαρά για την γενικότερη λειτουργεία του φόρουμ, αλλα χαριτολογώντας για το γεγονός οτι σε είχαμε συνηθίσει ως μοντ όλο αυτόν τον καιρό.
Το καταλαβαίνω και να 'σαι καλά, απλά δεν θέλω να περνάνε λάθος εντυπώσεις και να γίνονται παρεξηγήσεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στο ποντκαστ θα συνεχίσεις να συμμετέχεις;
Άβαταρ μέλους
BruceDickinson

Δημοσίευση από BruceDickinson »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ευχαριστώ όσα μέλη με ανέχτηκαν σαν διαχειριστή και όσα μέλη συμφώνησαν με τους τρόπους μου εδώ μέσα.
Ήρθε η ώρα ο κύκλος μου να κλείσει σαν διαχειριστής του forum. Μετά από αυτόν του ραδιοφωνατζή του Paokmania και το ρόλο του εκπομπατζή πιο πρόσφατα...

Από τώρα και στο εξής, όσο με επιτρέψουν οι mods, θα είμαι μέλος ανάμεσα σε μέλη. Ήδη νιώθω το βάρος στους ώμους μου ελαφρύτερο. Ωστόσο, αυτή η πρέζα για 'μένα δύσκολα θα κοπεί.

Καλό κουράγιο στον καινούριο Blackgr4 και στα υπόλοιπα παιδιά.

Το γράφω εδώ γιατί το θεωρώ μια λύση για το forum.
Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις Μπαρκαρούτσος, υγεία να έχεις και όλοι μαζί δίπλα στον ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
BruceDickinson

Παιδιά επίσης, με αφήνει μόνο 25 ποστ τη μερα, γίνεται να ξεπερασθει αυτο το όριο?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Σε κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ μας. Όσο μπορεί ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
BruceDickinson

scarsick έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου? Κι εσυ απο οτι βλεπω εισαι καινουριο account οποτε γιατι τετοια κακια και μανια με αλλον?
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Στεναχωρεθηκα που εφυγες απο μοντ,καλη συνεχεια και να μη χαθεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”