Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από Lord »

Α1: Κοντά σε Λου ο ΠΑΟΚ!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τάιρον Λου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συζητήσεις με το Δικέφαλο του Βορρά και πριν από έναν μήνα, αλλά είχε κάνει πίσω ελπίζοντας να βρει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Τελικώς αυτό δεν κατέστη δυνατό και έγινε επαναπροσέγγιση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είναι κοντά στην απόκτησή του. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ο 32χρονος άσος δεν αναμένεται να εισπράξει περισσότερα από 200-300 χιλ. ευρώ το χρόνο.

http://www.sport-fm.gr/article/200006

Άμα μας κάτσει ετούτη τη φορά,ε τι να πω.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε θα τρελαθούμε εντελώς...
Αντε να έρθει να ηρεμήσουμε..
Την κολοκυθιά παίζουμε ή το τριαντάφυλλο μαδάμε? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Και πάνω που έλεγα "Τελικα αυτός ο Λου, ομάδα βρήκε;" να τος πάλι! :)
Μακαρι να τον πάρουμε αυτήν την φορά!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αν έρθει και ο Λου, θα είμαστε με μεγάλη άνεση μέσα στην 8αδα. Τώρα που ακριβώς δε ξέρω. Απλώς με έναν τέτοιο παίχτη και με λίγη τύχη στην κλήρωση του κυπέλλου, δε θα είναι και θαύμα να βρεθούμε σε τελικό κυπέλλου μπας και ξαναβρούμε σιγά-σιγά την χαμένη μας αίγλη.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

KalamarGiannis έγραψε:Ο Γκρέγκορι δεν ξέρω αν είναι αγαπημένος παίκτης του κόσμου αλλά είναι σίγουρα ο δικός μου...τον θεωρώ τον καλύτερο/πιοοτικότερο αμερικανό που πήραμε στην μετά-στάζει πιπέρι εποχή...
Και αυτή η σκέψη ήταν στο νου μου όταν τον είδα απέναντι στον Πάουελ, τον μοναδικό των τελευταίων ετών παίκτη μας που είχε κάποια θετικά στοιχεία-ταχύτητα στον αιφνιδιασμό, πολύ καλό άλμα, σουτ από τις γωνίες,ενθουσιασμό-αλλά και πολλά μείον. Λοιπόν είδα με την ωριμότητά του να τον ποστάρει ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΣ με χαρακτηριστική άνεση, και εκεί επιβεβαίωσα την παραπάνω προσωπική μου αντίληψη ότι είναι ο καλύτερος τα τελευταία χρόνια. Ναι , δεν έχει το απιτούμενο ύψος για τριαροτεσσάρι, αλλά φίλε με το απίστευτο άλμα και την εν γένει μπασκετοσύνη του αυτό δεν φαίνεται καν στον αγώνα..άσε που στο buck-up υπάρχουν τα ύψη των Ταπούτου και Τσιάρα, από τους ψηλότερους στην θέση αυτή..Θεωρώ ότι μόνο με αντίπαλους επιπέδου τετράδα EUROLIGA θα ήταν πρόβλημα το ύψος του Κέννυ, αλλά δεν χτυπάμε τέτοιες ομάδες έτσι δεν είναι;
άρα δεν αλλάζει με τίποτα!!! ._

Τώρα για μαυράκο στον άσσο για ταχύτητα αυτοί οι "ανακατωσούρες"τύποι σπάνια είναι ωφέλιμοι και όχι καταστροφικοί για το παιχνίδι μιας ομάδας με αρχές, βλέπε και τα ερπετά...εκεί χρειάζεσαι σοβαρό και ώριμο παίκτη, και αν είναι και γρήγορος θα είναι πανάκριβος εκτός αν είναι κάνα λαυράκι από NCAA.
προτιμώ Μιλισάβλιεβιτς... :pano:

Τέλος για αλτικό ψηλό στην άμυνα, δεν είδαμε αρκετά τον Helliwell για να κρίνουμε, αθλητικός και δυνατός είναι , δεν μου φάνηκε ότι δεν έχει άλμα, θα περιμένω να δω...μην ξεχνάτε ότι έτσι όπως είδαμε αμυντικά ανύπαρκτο τον Γκεσέφσκι ο Αυστραλός θα έχει περισσότερο χρόνο.
Στο ριμπάουντ έχουμε όμως εκτός των 3 2,10 σέντερ και ψηλό Μ.Ο. στα υπόλοιπα παιδιά, ο Ταπούτος και Γκρε΄γκορι πηδάν στο Θεό, ο Καυκής έχει κορμί, ο Τσιάρας ύψος, δεν είναι τόσο πρόβλημα το ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης και ομαδικής δουλειάς και ο Σούλης θα τη βρει τη λύση.

Ρε φιλε τι ιεροσυλιες ειναι αυτες? Μετα τον Μπερυ ποιοτικοτερος ο Γκρεγκορυ??? Μετα τον Μπερυ περασαν... Σκαιλς, Μπονερ, Φαντερμπεργκ, Σακλεφορντ, Εντουαρντς (το καλυτερο τριαρι μετα τον Πετζα που περασε απο τον Παοκ)... και βγαζεις ποιοτικοτερο τον Γκρεγκορι? Διαφωνω καθετα brother!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Τίμο μη φορτώνεις 8-) . Ο Γιάννης μιλάει για την μετα-Μπέρι εποχή. Ο Μπέρι εκτός από το 94 στο Κόρατς έπαιξε ΚΑΙ το 99 στον ΠΑΟΚ. Οπότε μάλλον αυτό εννοεί ο Γιάννης. Από αυτούς που αναφέρεις (πλην Έντουαρτς που έπαιξε αργότερα και δε συμφωνώ με την άποψή σου) ήταν όλοι πριν το 99.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Και για μένα ο Έντουαρτς ήταν καλύτερος του Γκρέγκορι.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Α1: Κοντά σε Λου ο ΠΑΟΚ!
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τάιρον Λου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συζητήσεις με το Δικέφαλο του Βορρά και πριν από έναν μήνα, αλλά είχε κάνει πίσω ελπίζοντας να βρει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Τελικώς αυτό δεν κατέστη δυνατό και έγινε επαναπροσέγγιση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είναι κοντά στην απόκτησή του. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ο 32χρονος άσος δεν αναμένεται να εισπράξει περισσότερα από 200-300 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Ποιος είναι ο Τάιρον Λου; Γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1977, ο βραχύσωμος γκαρντ (1,83μ.) αποφοίτησε από το κολέγιο της Νεμπράσκα και το 1998 επελέγη στο νούμερο 23 των ντραφτ από τους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά τα δικαιώματά του κατέληξαν στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Ουίζαρντς (2001-2003), Ορλάντο Μάτζικ (2003-2004 και 2009), Χιούστον Ρόκετς (2004), Ατλάντα Χοκς (2004-2008), Ντάλας Μάβερικς (2008), Μιλγουόκι Μπακς (2008/09) και Ορλάντο Μάτζικ (2009).

Την περασμένη περίοδο είχε 4,2 πόντους, 1,4 ασίστ και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αλλά έπαιξε μόνο σε ένα ματς των play-offs με την ομάδα που έφτασε ως τους τελικούς του ΝΒΑ χάνοντας από τους Λέικερς. Συνολικά σε 554 αγώνες στην καριέρα του στο ΝΒΑ έχει 8,5 πόντους, 3,1 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
http://www.sport-fm.gr/article/200006
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ολες οι εφημεριδες γραφουν οτι σχεδον τον πηραμε τον λου...σαν αξια ειναι τουλαχιστον 5 επιπεδα πανω απο τον ε'ι'βερι αλλα σαφως μπορει να την δει βεντετα και να εχουμε τα γνωστα αλλα περιμενουμε να τον δουμε στο παρκε...δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για να παρουμε ολοι διαρκειας :pano: :opaokara: :nairepaok:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παιδια βαλτε youtube και πατηστε tyronn lue mix-muddy waters παικταρα αλλα δεν μοιαζει με 32 ετων εγω θα τον εκανα 20
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Εγω δεν ειμαι σιγουρος αν ο Εντουαρτς ηταν καλυτερος απο τον Γκρεγκορι!Ισως σαν σουτερ να ηταν...Ειμαι σιγουρος παντως οτι ο Γκρεγκορι δεν παιρνει πολλες προσπαθειες!Νομιζω οτι πρεπει και μπορει να γινει ο επιθετικος ηγετης μαζι με Ντρομπνιακ και ισως Μονρο!Περσι ο Γκρεγκορι ηταν ο πιο ευστοχος παικτης της Α1 στα 2ποντα αν δεν κανω λαθος!Φυσικα μεχρι να αποχωρησει αλλα αυτο λεει πολλα!Παιζει καπως επιφυλακτικα...Παντως εχει πολυ μεγαλες ικανοτητες(οφ μπαλανς σουτ που μου θυμιζει εντονα τον Μακντανιελς της γριας,τρομερο αλμα που του επιτρεπει να τα βαζει με ψηλοτερους αντιπαλους και ικανοποιητικο μακρινο σουτ)...ικανοτητες που ελαχιστοι παικτες της Α1 εχουν και πρεπει να τις εκμεταλλευτουμε!Κατα τα αλλα καλως να ερθει ο Ταιρον Λου!Θα ειναι πολυ μεγαλη κινηση αλλα γνωμη μου ειναι οτι πιο σιγουρη επιλογη θα ηταν ο Μπρανκο!Οπως και να χει ο Ειβερι πρεπει να αντικατασταθει συντομα...φανταζει ο μονος αδυναμος κρικος της βασικης πενταδας...
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

http://www.youtube.com/watch?v=grXws5m1 ... re=related
ρε τι λιμο ειναι αυτος ο λου??????????δεν το θελω :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: χαχααχαχαχαχαχαχαχα
μεγαλη κινηση θα ειναι αν οντως υπογραψει...και αγωνιστικα και σε πρεστιζ,και μπορει να μαζεψει και πιο πολυ κοσμο στο γηπεδο....
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

http://www.youtube.com/watch?v=x9ngI-NQvOs Φαινεται να εχει πολυ καλο σουτ παντως και καλη πασα!Ας ερθει με το καλο και θα δουμε...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Αυτό που είπα για τον Γκρέγκορι είναι η γνώμη μου και δεν έχω καμιά προσδοκία να την ασπάζονται όλοι, διάλογο κάνουμε...Τον θεωρώ Top level για το επίπεδο του ΠΑΟΚ...και δεν νομίζω ότι αν ήταν παίκτης που έπαιρνε 25 προσπάθειες σαν τον Έντουαρντς της εποχής θα έβαζε λιγότερους πόντους. Απλά έχει άλλη ποιότητα παίζει για την ομάδα. Στην δε άμυνα μπορώ να βάλω 10 στο Κέννυ και 2 ως 4 στον άλλο. Άρα;
το είπα σκεπτομενος την εποχή από τότε που πήγαμε στην Πυλαία(οπότε λάθος διατύπωση το μετα-Μπέρυ εποχή), που έχω δει άθλιους ξένους τα τελευταία 5-6 χρόνια, ούτε που τους θυμάμαι πια...είχαμε παίκτες που δεν μπορούσαν καν να τριπλάρουν και παίζαν στατικά με επιτόπια σουτ και μόνη συνεισφορά τα...σκριν (κάποιος μετα τον Πάουελ ήταν), είχαμε θεόκοντα play που δεν βλέπαν πάσα ούτε στα 2 μέτρα,είχαμε κάτι ονόματα από Α2 Ιταλίας που...δεν κάναν τίποτα σωστά μετα το 3ο ματς για το υπόλοιπο της χρονιάς, άστα να πάνε ...ούτε να τους θυμάμαι θέλω.
Τώρα σαφώς παίκτες σαν τον Φάντερμπεργκ, Μπόνερ, Βίκτορ Αλεξάντερ ήταν πολύ καλοί, αλλά όχι άριστοι...είχαν θεματάκια
Θυμάστε τον Μπίλυ Βάρνερ, τον Μάικλ Τζόουνς, τον Κλιφ, τον Μουσταφά, τον Σάβιτσ; αυτοί ήταν οι Τοπ για μένα μαζί με Μπέρυ-Μπαρλοου(ε τώρα αν ξεχνάω και κανένα σόρρυ)
Η γνώμη μου για αυτόν της ΑΕΚ; τρομερό τριάρι, με τρίποντο που σε καλή μέρα έβαζε και 40+, άλμα καρφώματα πάθος, αλλά τρομερά ασταθής, του ύψους ή του βάθους, σε κάποια ματς αν δεν έπαιρνε μπάλα στην αρχή χανόταν...(και δεν νομίζω να έπαιζε άμυνα)
..αντιθέτως με τον Μπάνε που φώναζε στον Μπουντουράκο "φέρε μπάλλα μικρέ" ... (επί εποχής Πολίτη)
πιο αγαπημένος για μένα; ο Κλιφ και ο Τζόνυ Νιούμαν (έτρεχα παιδί κι έμπαινα στις κλειστές προπονήσεις στο Παλαί μόνο για να τον ακούω να λέει στους παίκτες: Lets' Go now Gentlemen...)

Τώρα για τον Loo καλώς να έρθει , σίγουρα καλύτερα από τον τραυματία χοντρούλη και αργό Avery, αλλά και τον Μπράνκο θα τον ήθελα...σίγουρα πιο σταθερή λύση για την αρχή λόγω προσαρμογής στα δεδομένα του Ελληνικού μπάσκετ, αλλά όχι ...γρήγορος σαν σφαίρα. Και λένε ότι ο Σούλης θελει την ομάδα γρήγορη....!!!
έτσι κι αλλιώς εγώ ματς δεν χάνω, καλύτερα όμως να τρέχαμε μπροστά για κατοστάρες...
(έτσι πολλαπλασιάζονται οι στιγμές "ευδαιμονίας" κατά το παιχνίδι, τότε που πετάγεσαι πάνω με ενθουσιασμό αντί να πονάει η καρδιά σου από το σφίξιμο και την αγωνία του κλειστού παιχνιδιού. Είναι σοβαρό παιδιά , γλιτώνουμε τις άσπρες τρίχες! χα)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η αλλαγή του Avery μοιάζει επιβεβλημένη και θα βελτιώσει αφάνταστα την ομάδα.
Μακάρι να έρθει ο Loo, θα ανεβάσει και το πρεστίζ μας.
Αν γίνει αυτή η κίνηση, η μόνη εμφανής αδυναμία θα είναι η front line.
Έχουμε τρεις παίκτες, εκ των οποίων μόνο ο ένας είναι υψηλού επιπέδου (Ντρόμπνιακ) και μόνο ένας είναι αθλητικός (Χέλιγουελ).
Ο Γκετσέφσκι θα βοηθήσει ως ένα βαθμό, λόγω και του καλού μακρινού σουτ, αλλά τον θεωρώ πολύ βαρύ για το σύγχρονο μπάσκετ.
Πάντως έχουμε γεμάτο ρόστερ, οι Μονρό - Γκρέγκορυ θα είναι στθερές αξίες.
Το μόνο που μένει είναι να στηρίξουμε επιτέλους και εμείς με όλη μας την καρδιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”