kass4 έγραψε:Περιμένω πότε θα το παστελώσεις κιόλας ρε άρχοντα !
Το περιμένω όπως οι χριστιανοί την Ανάσταση !
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Σε σχεση με περσυ,εχει κοψει τις πολλες λαλακιες,
και το σημαντικοτερο,φετος εκανε προετοιμασια.
Αν συνεχισει ετσι καλως εχει.
Να δουμε τωρα που θα επιστρεψει και ο ισπανος.
και το σημαντικοτερο,φετος εκανε προετοιμασια.
Αν συνεχισει ετσι καλως εχει.

Να δουμε τωρα που θα επιστρεψει και ο ισπανος.
τεραστια βελτιωση στην φυσικη κατασταση. το 90λεπτο πλεον ειναι λιγο για τον παυλαρα, το βγαζει ανετα.
απο αυτο και μονο γλυτωσε 10 καρτες. δεν αντεχε ο γκαρσια να τον κανουν γιογιο παικτακια της σειρας.
απο αυτο και μονο γλυτωσε 10 καρτες. δεν αντεχε ο γκαρσια να τον κανουν γιογιο παικτακια της σειρας.
Πολυ καλος ...Κυριαρχος στην μεσαια γραμμη..Θα ελεγα η δηλωση του Σαντος οτι ο Βιτολο προοριζεται για βασικος , του εκανε καλο, πολυ καλο θα ελεγα...
- ContrerasPablo
για μενα μεσα στον βαζελο πρεπει να παιξουν μαζι γκαρσια,βιτολο στα αλλα ματς πρεπει να παιζει μονο ο ενας 

Hideguti έγραψε:Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Η αρχοντια αυτου του ποδοσφαιριστη ειναι χαρμα οφθαλμων. Αισθανομαι τυχερος που τον βλεπω στον ΠΑΟΚ και θα ηθελα Παμπλο ενα βραδυ, που την επομένη η ομαδα θα εχει ρεπο, να βγουμε εξω και να πεθανουμε στα ξυδια. Μπορουμε να συζητησουμε για οτι θες, απο τους Τουπαμάρος μεχρι τον Σκιαφίνο. Ειμαι ανοιχτος ανθρωπος.
Σημερα προσεφερε δωρεαν επιδειξη ζωγραφικης και εκανε το χορταρι της Τουμπας να μοιαζει ωρες ωρες με γκαλερί υψηλων προδιαγραφων. Μεταξυ αλλων, ειναι ενας απο τους ελαχιστους ποδοσφαιριστες που μπορω να φερω στο μυαλο μου οι οποιοι σακουλιαζουν κατα συρροην αντιπαλους, οντες σχεδον ακινητοι. Σκεφτεται την κινηση που θα κανει στον χρονο t+3 oταν ο χρονος ειναι ακομη στο t σκετο. Η απλοτητα του ειναι ομορφη. Ναι. Ετσι απλα. Ομορφη. Do you remember beauty?
Κατα την γνωμη μου ειναι αυτην την στιγμη ο κορυφαιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ του ΠΑΟΚ μαζι με τον συνονοματο του. (Ο Αντελινο ακολουθει, αλλα θελει ακομα καποια δουλεια για να φτασει σε αυτο το πραγματικα ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ επιπεδο). Παραδιδει μαθηματα ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο κοινο του ΠΑΟΚ του 21ου αιωνα. Τι ειρωνεια αληθεια αυτο, απο εναν ανθρωπο που ειναι ιστορικο απομειναρι της δεκαετιας του '50...
Eλπιζοντας να μην κανεις το λαθος και αποβληθεις στο επομενο ματς του ΠΑΟΚ μας, κατι που πολυ φοβαμαι, σου ευχομαι και παλι mi amigo: Buena ventura.
Hideguti, ένα μεγάλο respect καί απο μένα. Έγραψες ό,τι θά ήθελα νά πώ στόν μεγάλο παίκτη Πάμπλο άν τόν συναντούσα ποτέ. Όσο γιά τούς κωλοτούμπες τού φόρουμ, πρίν αρχίσουν νά κράζουν τόν Πάμπλο τήν επόμενη φορά, άς βουτήξουν πρώτα τήν γλώσσα στό μυαλό τους και άς σκεφτούν ότι τέτοιο αμυντικό χάφ, ουδέποτε έχει περάσει τό κατώφλι τής Τούμπας. Αυτά...
-
οχι μονο ηταν κορυφαιος χτες παραδιδοντας μαθηματα απλοτητας, αλλα και δειγμα ηθικης......αυτος ο ανθρωπος θα πεσει κατω μονο οταν πεθανει.....χτες χτυπησε και δεν καθισε κατω ουτε ενα λεπτο......ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.....
τα λογια ειναι περιττα..ειναι τυχη για τον ΠΑΟΚτση να βλεπει αυτον τον μεγαλο ποδοσφαιριστη
- ContrerasPablo
κύριε N.... tzatz... , εσείς που λέγατε πριν μερικά σαββατοκύριακα πάνω κάτω ότι δε μπορείτε να βλέπετε άλλο το Garcia να μεταφέρει το κορμί του στον αγωνιστικό χορό και ας τον απαλλάξει κάποιος από αυτό , τώρα όλα καλά ?ξέρω ξέρω κωλοτούμπα είναι λίγο δύσκολο να γίνει από εσάς. υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι...
Απλά απόλαυση να τον βλέπεις.
ΥΓ.Τους σημερινούς διθυράμβους και τα "για πάντα στον ΠΑΟΚ" κτλ. να τα θυμάστε όταν θα ξαναπάρει κόκκινη και θα αρχίσετε πάλι τις υστερίες...
ΥΓ.Τους σημερινούς διθυράμβους και τα "για πάντα στον ΠΑΟΚ" κτλ. να τα θυμάστε όταν θα ξαναπάρει κόκκινη και θα αρχίσετε πάλι τις υστερίες...
- ContrerasPablo
εγω παντα τον γουσταρα ΚΑΙ με τις κοκκινες...οταν ειχαν ακουστει οι φημες οτι δεν προσπαθει ειχα χαλαστει