Απάντηση ξεκάθαρα όχι δεν μπορούν να μείνουν έγκυες. Εκτός αν έχω χάσει κάτι κι έχει προχωρήσει η επιστήμη.aivas19 έγραψε: Γιατι εξελιχθηκε το σωμα της ως αντρός; Που το στηριζεις αυτο;
Ερωτηση: μπορουν γυναικες με ΧΥ χρωμοσωματα μπορουν να μενουν εγκυες και να γεννανε;
Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Paris 2024
Re: Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
Δεν ειναι τοσο θεμα επιστημης και εξελιξης της.
Ανεφερε πανω ο Immemoric οτι μπορει να εχουν ΧΥ αλλα να εχουν γυναικεια αναπαραγωγικα οργανα
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2190741/
http://www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24313430/
http://www.endocrine-abstracts.org/ea/0013/ea0013p253
Ανεφερε πανω ο Immemoric οτι μπορει να εχουν ΧΥ αλλα να εχουν γυναικεια αναπαραγωγικα οργανα
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2190741/
http://www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24313430/
http://www.endocrine-abstracts.org/ea/0013/ea0013p253
Αν και βλέπω τα είχες έτοιμα, μια ματιά που τα έριξα στα γρήγορα καθώς στο πόδι γράφω αυτή τη στιγμή,
"as these patients will require oocyte donation program".
Άρα πως δεν είναι θέμα επιστήμης?
"as these patients will require oocyte donation program".
Άρα πως δεν είναι θέμα επιστήμης?
- BruceDickinson
Βεβαια η λεξη cunt σε αυτη την εκφραση παει προς αλλη εννοια.scarsick έγραψε:Μπορεί κάποιος να έχει ΧΥ και είναι και cunt, τα έχει πει και ο Dickinson.BruceDickinson έγραψε:έχει ΧΥ χρωμοσώματα οπότε αυτό σημαίνει ότι γεννήθηκε άντρας
Μπαίνετε σε μονοπάτια που είναι δύσκολο να διελευκανθούν.
Το DSD δεν είναι φιξ σύνδρομο, έχει διάφορες εκφράσεις.
Απ’ ότι διάβασα είναι δυνατή η γονιμοποίηση αν υπάρχει μήτρα αλλά μέσω δότη.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν έχεις ιατρική γνώση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
Προσωπικά, μένω στην πολιτική προέκταση του θέματος και το κλεινω κάπου εδώ για να μην κουράζω άλλο.
Το DSD δεν είναι φιξ σύνδρομο, έχει διάφορες εκφράσεις.
Απ’ ότι διάβασα είναι δυνατή η γονιμοποίηση αν υπάρχει μήτρα αλλά μέσω δότη.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν έχεις ιατρική γνώση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
Προσωπικά, μένω στην πολιτική προέκταση του θέματος και το κλεινω κάπου εδώ για να μην κουράζω άλλο.
Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
Υπαρχει εδω και χρονια , αυτο εννοουσα
ΥΓ: ουτε εγω ηξερα οτι γινοταν και δεν ειμαι γιατρος. Απλα βρηκα τα αρθρα αυτα
ΥΓ: ουτε εγω ηξερα οτι γινοταν και δεν ειμαι γιατρος. Απλα βρηκα τα αρθρα αυτα
- BruceDickinson
Με συγχωρειτε, ειπα κατι που δεν επρεπε και δεν περασε το σχολιο μου? Ελπιζω πως οχι γιατι ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ και μου αρεσει η συζητηση που γινεται. 

- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Για να εγκριθεί ή να απορριφθεί το ποστ σου, πρέπει να μπει κάποιος συντονιστής (εμείς με τα μπλε nicknames) και να το δει.BruceDickinson έγραψε:Με συγχωρειτε, ειπα κατι που δεν επρεπε και δεν περασε το σχολιο μου? Ελπιζω πως οχι γιατι ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ και μου αρεσει η συζητηση που γινεται.
- Montrealiotis
Συγκρίνεται εκείνη η ομάδα πουθενά με την σημερινή; Και όχι μόνο εκείνη. Έχει 5-6-7 χρόνια που η «επίσημη αγαπημένη» από παγκόσμια δύναμη έχει γίνει σάκος του μποξ.GEOL έγραψε:Έτσι λέγαμε και το 2006 στη Saitama της Ιαπωνίας στο παγκόσμιο! Ώσπου ο γίγαντας Σόφο πήγε στα αποδυτήρια, πήρε μανταλάκια και κρέμασε τους Αμερικανούς στα καλάθια!.Montrealiotis έγραψε:Αν είναι να παίξουμε με Αμερική ας αποκλειστούμε από τώρα. Να γλιτώσουμε και το ξεφτιλικι
- BruceDickinson
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε κάποιος συνοπαδός, πάντα σε φιλικό τόνο απαντώ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για να εγκριθεί ή να απορριφθεί το ποστ σου, πρέπει να μπει κάποιος συντονιστής (εμείς με τα μπλε nicknames) και να το δει.BruceDickinson έγραψε:Με συγχωρειτε, ειπα κατι που δεν επρεπε και δεν περασε το σχολιο μου? Ελπιζω πως οχι γιατι ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ και μου αρεσει η συζητηση που γινεται.
aivas19 έγραψε:Νομίζω πως όχι καθώς συνήθως μπορεί να γεννιούνται με γυναικεία γεννητικά όργανα αλλά χωρίς μήτρα κτλ. Βέβαια, αυτό κι αν είναι άσχετο με το επιχείρημα καθώς υπάρχουν πολλές γυναίκες με ΧΧ που δεν μπορούν να μείνουν έγγυες.Parolos έγραψε:Είπα εφόσον ισχύει.
Τί θα πει γιατί?
Θέλει εξήγηση?
Γιατί το σώμα εξελίχθηκε σαν αντρός και όχι σαν γυναίκας.
Ναι, λεπτό το ζήτημα, κατανοητό..
Προσωπική άποψη, θεωρώ ότι είναι λιγότερο αδικία να αποκλειστεί από το να αγωνίζεται, αν μπορούμε να διαλέξουμε κάτι από τα δύο.
Και όχι δεν έχει να κάνει ούτε με το αν κάποιος είναι ψηλός ή κοντός, το μποξ και όλα τα βαρέα αθλήματα έχουν κατηγορίες. Είναι σαν να παίζει μία γυναίκα των 90 κιλών στην κατηγορία των 66. Είναι άνισο πως να το κάνουμε.![]()
Γιατι εξελιχθηκε το σωμα της ως αντρός; Που το στηριζεις αυτο;
Ερωτηση: μπορουν γυναικες με ΧΥ χρωμοσωματα μπορουν να μενουν εγκυες και να γεννανε;
Γαλλία-Γερμανία τώρα στην ερτ1, μεγάλη πιθανότητα να βρούμε κάποια από τις 2 αν περάσουμε στην επόμενη φάση
- figurehead4
Κι εγώ συγγνώμη φίλε αν φάνηκα πολλά βαρύς κι ετσι. Δεν είχα σκοπό. Με καλή διάθεση μπήκα και ήθελα να αποφύγω αντιπαραθεσεις, γι αυτό δεν απάντησα εξαρχης σε σένα και στον aivas19.Immemoric έγραψε: Φιλικά πάντα, συγγνώμη αν ο τόνος μου ήταν λίγο επιθετικός.
Διάβασα προσεχτικά τα παντα, διαφωνώ ριζικα, αλλά ως εκεί. Βλέπουμε το ίδιο πράγμα από τελείως διαφορετική οπτική. Ας είναι.
Άντε γαμώ τους ολυμπιακούς τώρα, πάμε για τη Μάλμε.