Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
είναι άδικο να κατασκευάζουμε σενάρια και κατόπιν συμπεράσματα.
για λεφτά γράφτηκε, για τις διακοπές του επίσης, τέλος για την αδιαφορία του ίδιου και των συμβούλων του έναντι στο σύλλογο. και τέλος για την άρνηση του ιβάν.
τα διαβάζω αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη αναφορά δεν θα κάνω προσωπικό σχόλιο εκτός του ότι η ομάδα χρειάζονταν, πρέπει άμεσα να καλυφθεί η θέση του.
για λεφτά γράφτηκε, για τις διακοπές του επίσης, τέλος για την αδιαφορία του ίδιου και των συμβούλων του έναντι στο σύλλογο. και τέλος για την άρνηση του ιβάν.
τα διαβάζω αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη αναφορά δεν θα κάνω προσωπικό σχόλιο εκτός του ότι η ομάδα χρειάζονταν, πρέπει άμεσα να καλυφθεί η θέση του.
Εξάλλου ο μάνατζερ του Μεϊτε είναι ο πατέρας του. Αν δεν κάνω λάθος. Κι επειδή δεν κάνω, σήκωσε ένας δημοσιογράφος το τηλέφωνο να τον πάρει και να μάθει τι συμβαίνει;
- BruceDickinson
Πρέπει να είναι ένας χαρούμενος προπονητής αυτή τη στιγμή ο General, αφού είναι φανταστικές οι προσθήκες στο υπάρχων ρόστερ, από το οποίο λείπει μόνο ο Μειτέ για να δημιουργηθεί ένα ακόμη πιο ισχυρό αποτέλεσμα.
Πρώτα ο Θεός, φέτος θα περάσουμε όμορφα.
Πρώτα ο Θεός, φέτος θα περάσουμε όμορφα.
στοχος του δικου μου ποσταρισματος ειναι να καταδειξω οτι δεν υπαρχει κανενας κακος σε αυτη την ιστορια, ενας ποδοσφαιριστης θελει να παρει οσο περισοτερα χρηματα μπορει κι ενας συλογος θελει να εχει σταθερες. αυτο που με ενοχλησε ιδιαιτερα ειναι η προσπαθεια διμιουργιας ενος κλιματος που δεν βοηθαει την ομαδα. αν τωρα ο μειτε δεν βρηκε τα λεφτα που ζητουσε κι εχει ριξει γεφυρες πραγματικα τοτε πρεπει να τον αποκτησουμε . οχι φυσικα γιατι το λεω εγω αλλα γιατι τον θελει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μας.aivas19 έγραψε:Andrew εχεις δικιο, κανεις δεν αναφερει οτι ο Μειτε δεν ηρθε ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΟΚ, οχι επειδη ηθελε να αποφυγει την προετοιμασια ή ειναι τεμπελης. Αν του διναμε δηλαδη οσα ηθελε εξ αρχης δε θα ερχοταν;
αυτη την στιγμη ειμαστε μπροστα σε ενα ενδεχομενο να διμιουργησουμε μια ομαδα εξαιρετικη. δυστηχως ποναμε απο την μεση κι πισω. ο μειτε ηταν ογκολιθος για την κατακτηση του πρωταθληματος κι πολυ πιθανον να ειναι κι πολυ πιο χρησιμος για ενας απο εναν ισως καλυτερο του παικτη. Για αυτο αλλωστε επιμενει κι ο Λουτσος .
-
Αριστοτεχνικότερη προώθηση του Νάσμπεργκ στη σκανδιναβική αγορά δεν θα μπορούσε να κάνει κανείς καλύτερα

Αυτά που είπες για Σαματα είναι ο λόγος που είσαι ο μεγαλύτερος προπονητής που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Για την παρουσία Τσάλοφ και Τισουντάλι στη λίστα και στην αποστολή:
«Δεν ξέρω πως θα κυλήσουν τα ματς, αναλόγως θα το δούμε το πως θα τους αξιοποιήσουμε. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που βάζω άμεσα παίκτες στη λίστα. Η πρώτη φορά ήταν στη Σαουδική Αραβία. Πιέστηκα για να πάρω αυτήν την απόφαση και ίσως να ήμουν άδικος με τον Σαμάτα. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να πετύχουμε 130-140 γκολ. Δε θυμάμαι παίκτες να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα στο να σκοράρει, με πίεση, με τρεξίματα, με πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα. Και Θα ξαναπώ ότι λυπάμαι που έκαναν αυτό στον Αλι Σαμάτα και είμαι ευγνώμων».
George Best, τσιριγωτη, μικρόφωνο σε εσάς.
«Δεν ξέρω πως θα κυλήσουν τα ματς, αναλόγως θα το δούμε το πως θα τους αξιοποιήσουμε. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που βάζω άμεσα παίκτες στη λίστα. Η πρώτη φορά ήταν στη Σαουδική Αραβία. Πιέστηκα για να πάρω αυτήν την απόφαση και ίσως να ήμουν άδικος με τον Σαμάτα. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να πετύχουμε 130-140 γκολ. Δε θυμάμαι παίκτες να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα στο να σκοράρει, με πίεση, με τρεξίματα, με πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα. Και Θα ξαναπώ ότι λυπάμαι που έκαναν αυτό στον Αλι Σαμάτα και είμαι ευγνώμων».
Πολύ εύστοχες δηλώσεις. Συνοπτικά περιέγραψε αρκετά καλά τον αντίπαλο, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες (σωστός
). Νιώθω πιο άνετα τώρα. Είδα και βίντεο με προπονήσεις και έπαθα πλάκα με τις εντάσεις και την ποιότητα που ξεχειλίζει φέτος, δίχως να είμαι ειδικός.

Δικαιωνομαστε που να πάρει!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για την παρουσία Τσάλοφ και Τισουντάλι στη λίστα και στην αποστολή:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για την παρουσία Τσάλοφ και Τισουντάλι στη λίστα και στην αποστολή:
Συγνώμη , θα μπορούσα να απαντήσω;
Μιλάει για το σέντερ φορ της ομάδας ;;
"Δε θυμάμαι παίκτες να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα στο να σκοράρει, με πίεση, με τρεξίματα, με πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα."
Θα μπορούσε να μιλάει για τον Κουλιε ή τον Ντέλια ή τον Άντριγια ή οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ......
Απλά χρυσώνει το χάπι .
Αν τον ήθελε και τον εκτιμούσε δεν θα αποκτούσε παίκτες με εύκολο το σκοράρισμα .
Καλά κάνει και εκθειάζει τους παίκτες του δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπερβάλλει εσκεμμένα .