ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Κανένα κράξιμο σε φίλους εδώ. Αν έχω να πω σε κάποιον κάτι, ή να μου πει το λέω και θέλω να μου το λένε στα ίσια. Σε άλλους αναφέρομαι, "επαγγελματίες"
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- zarathustra79
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
A. Δεν υπάρχει ο Shoretire σε καμία από τις δυο λίστες, προφανώς δεν ισχύει οτι μπορεί να δηλωθεί επειδή είναι κάτω από 21.
Β. Το μόνο ερωτηματικό για τον επόμενο γύρο θα είναι αν αποκτηθεί κάποιος χαφ, ποιος θα φύγει από τους 25 που δηλώθηκαν τώρα. Ένας υποψήφιος είναι ο Murg, με τον Camara να έχει διπλό ρόλο στο ρόστερ. Δεν αποκλείω και την πιθανότητα να μείνει εκτός από τα play off o Vieirinha και να επανέλθει στη λίστα σε περίπτωση που περάσουμε στη league phase του Champions League.
Γ. Αν φυσικά προκριθούμε στη league phase του Champions League, πιστεύω θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις με υποψήφιους προς αποχώρηση και αντικατάσταση τους Troost-Ekong και Ozdoev.
Β. Το μόνο ερωτηματικό για τον επόμενο γύρο θα είναι αν αποκτηθεί κάποιος χαφ, ποιος θα φύγει από τους 25 που δηλώθηκαν τώρα. Ένας υποψήφιος είναι ο Murg, με τον Camara να έχει διπλό ρόλο στο ρόστερ. Δεν αποκλείω και την πιθανότητα να μείνει εκτός από τα play off o Vieirinha και να επανέλθει στη λίστα σε περίπτωση που περάσουμε στη league phase του Champions League.
Γ. Αν φυσικά προκριθούμε στη league phase του Champions League, πιστεύω θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις με υποψήφιους προς αποχώρηση και αντικατάσταση τους Troost-Ekong και Ozdoev.
- ΑποστόληςΑ
League phase του Ch.L. και πρόκριση στους 16van rooy έγραψε:είσοδο τσ λ ή κατάκτηση κονφερενς ?
Είσοδο στο Conference ή κατάκτηση C.L??van rooy έγραψε:είσοδο τσ λ ή κατάκτηση κονφερενς ?

Εδώ σας θέλω,αυτά είναι διλήμματα

Από την στιγμή που το μαγάρισε ο γαύρος το κομφερενς πέθανε.
Κάναμε τα 40 φάγανε τα κόλυβα και δεν ξαναμιλάμε ποτέ για αυτό
Γιουρόπα στην χειρότερη από δω και πέρα
Κάναμε τα 40 φάγανε τα κόλυβα και δεν ξαναμιλάμε ποτέ για αυτό
Γιουρόπα στην χειρότερη από δω και πέρα
O Wernbloom δηλωσε σε Σουηδικα μεσα οτι αυτην την περιοδο της σεζον ειναι η μονη που η Μαλμε ειναι φαβορι να κερδισει τον ΠΑΟΚ....
Ο Σορετίρε έμεινε εκτός γιατί η UEFA επιτρέπει μόνο δύο αλλαγές να γίνουν στην λίστα και άλλη μία 24 ώρες πριν από το παιχνίδι.
Απο PAOKFC news
Απο PAOKFC news
-
Γνωρίζει κανείς σχετικά με τα εισητηρια για το εκτός με Μάλμε;
Θα διατεθούν μόνο σε συνδεσμους;
- Kabamaru11
Τριτη κ 13 ο επαναληπτικος.......μου την δινει αυτη η μερα....Τριτη κ 13 ειχαμε παιξει κ με την Μπενεττον αν θυμαμαι καλα.......βεβαια Τριτη κ 13 ειχα παρει το πρωτο μου αμαξι καινουριο κ με υπηρετησε 16,5 χρονια τελεια.
Χωρίς δεύτερη σκέψη Τσάμπιονς.Doomlord4 έγραψε:Είσοδο στο Conference ή κατάκτηση C.L??van rooy έγραψε:είσοδο τσ λ ή κατάκτηση κονφερενς ?![]()
Ιδίως μετά τη κατάκτηση απ'τον γαύρο το conference πρέπει να είναι η έσχατη λύση.
Κάναμε και δυο πορείες στους 8, κάποια στιγμή θα ξαναπαίξουμε στάνταρ.
Τσάμπιονς μας λείπει, το μόνο που λείπει στην εποχή Σαββίδη πλέον.
Με τη διαφήμιση και τα λεφτά του Τσάμπιονς κάνεις ομάδα για 2-3 χρόνια ακόμα...
- john4serres
Για καν'το πιο λιανά.Doomlord4 έγραψε:Είσοδο στο Conference ή κατάκτηση C.L??van rooy έγραψε:είσοδο τσ λ ή κατάκτηση κονφερενς ?![]()
Οπότε προτιμάς Κατάκτηση του Champions League,παρά μια απλή είσοδο στο Conference League
Τελική Απάντηση;
Το κλειδώνω;
Τελική Απάντηση;

Το κλειδώνω;

https://www.paokfc.gr/nea/20240731-ta-e ... almo-paok/TheThaMasPeseiPote_4_ έγραψε:Γνωρίζει κανείς σχετικά με τα εισητηρια για το εκτός με Μάλμε;
- ΑποστόληςΑ
Θα παίζουμε στη League phase με καμιά Real M ή Man. C. και στα VIPS θα είναι ο Κούλης, ενώ ο Άδωνις στην 4α θα κάνει αμπαλαέα.
Πέρυσι στο site της ΠΑΕ
Τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στη Χαρτς δήλωσε στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.
Οπότε τα ρεπορτάζ που γράφουν για +1 αλλαγή είναι λάθος
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με την Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (6-13/8).
Οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν τη λίστα για τα παιχνίδια με τη Μάλμε πριν λήξει η σχετική διορία τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (1/8), ωστόσο η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε σήμερα το πρωί
Για την συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να κάνει δύο συν μία αλλαγές και δεν μπορεί να έχει περισσότερους από 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη) στη Λίστα Α.
Τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στη Χαρτς δήλωσε στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.
Οπότε τα ρεπορτάζ που γράφουν για +1 αλλαγή είναι λάθος
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με την Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (6-13/8).
Οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν τη λίστα για τα παιχνίδια με τη Μάλμε πριν λήξει η σχετική διορία τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (1/8), ωστόσο η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε σήμερα το πρωί
Για την συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να κάνει δύο συν μία αλλαγές και δεν μπορεί να έχει περισσότερους από 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη) στη Λίστα Α.