Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αφού όλοι ξέρουμε και ξέρουν ότι ο Λου δεν γουστάρει μικρούς...και όχι απλά δεν τους γουστάρει αλλά τους χαντακωνει κιόλας....ο πιτσιρικάς απ' την Αγγλία πως ψήθηκε να έρθει;...Ένας δεν τον συμβούλεψε να διαβάσει paokmania;
Psykoman μικρός είναι,όταν μεγαλώσει όμως,θα γίνει Μππισεσβαρ κ θα παίζει(μπορεί κ το νέο έτος).
Εκτός κι αν βγάλει μάτια ( κ στην ΤΑΚΤΙΚΗ)και τον ερωτευτεί νωρίς ο Ρασβαν,γυρνώντας να παίζει και λίγο άμυνα κ να βοηθάει.
Πέρα απ' αυτά ,πολλη δουλειά έχεις φέτος Ρασβαν,με πάρα πολλους καινούργιους.
Οπότε πας στην αρχή με παλιούς,εν συνεχεία σταδιακά ενσωματωνεις τους πρώτους αφιχθεντες κ εν συνεχεία τους απροσαρμοστους,από τους καινούργιους,μαζί με τους νεαρούς σε ηλικια .
Τον Νοέμβρη θα ειμαστε σούπερ,τον Γενάρη πρέπει να φέρεις την τουρμπίνα.
Επίσης βρες κάνα άλλο φυλαχτο-γουρι για Αυγουστο-Σεπτεμβρη.
Για να βάλεις παίκτη στην αποστολή, εσυ ειδικά, πριν καν τον δεις σε προπόνηση, φαντάζομαι ποσο έχεις υποφέρει από την περίπτωση του προκατόχου του.
Αν κράζαμε εμείς έναν χρόνο, φαντάζομαι τι περνούσες εσυ που και τα έβλεπες από μέσα και έπρεπε να στηριχτείς σε αυτόν και ταυτόχρονα να τον στηρίζεις μετά από κάθε του συμμετοχή που έδειχνε το επιπεδο του.
Πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει την αδυναμία που παρουσιάζουμε στη μεσαία γραμμή, η ομάδα δείχνει κομένη στη μέση.
Μέχρι στιγμής κανένα απο τα χαφ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του Μειτέ.
Ή φέρνουν πίσω τον Μειτέ και η ομάδα συνεχίζει απο εκει που σταμάτησε ή κάποιον άλλον και προσαρμόζει το παιχνίδι της ομάδας στα χαρακηριστικά των παικτών.
Υπάρχει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να απαξιωθεί ο μπείτε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εδώ κι δύο μέρες έχει πέσει κανονικό σύρμα από λογαριασμούς στα σοσιαλ, από ρεπορτάζ και από κάτι δήθεν αγανακτισμένους που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν δεν παύουν να μας υπενθυμίζουν πόσο κούρασε αυτή η ιστορία με τον μειτε. Είναι όμως τα πράγματα έτσι; Προσωπικά θεωρώ τον μειτε έναν από τους πυλώνες για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Δεν έχει σημασία όμως η δική μου γνώμη. Ο προπονητής στάζει μέλι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κι εκεί ακριβώς τελειώνει κι η κουβέντα για τον αν είναι καλός η όχι ο μειτε για τον ΠΑΟΚ μας. Αυτό που είναι πάρα πολύ εκνευρίστηκο είναι ο τρόπος που πάει να εμφάνιστει ο Γάλλος στα ματια του κόσμου. Δεν το κρύβω ότι κι εγώ έχω εκνευρίστει σε κάποιες στιγμές . Αλλά δεν γνωρίζω καθόλου πως θα αντιδρούσα αν θα έπρεπε να απαντήσω σε μια πρόταση που είναι μισό χαρτί κάτω από αυτά που παίρνω τώρα όντας πρωταθλητής κι παίκτης που ήμουν εκεί με την μέγιστη προσφορά στην ομάδα ενώ συνάδελφοί μου ήταν διαρκώς απόντες κι το ίδιο σχεδόν υψηλά αμειβόμενοι με μένα αλλά με υποδεκαπλαδια προσφορά στην ομάδα. Από την άλλη η ομάδα θέλει να θέση ένα πλαφόν στο ύψος των συμβολαίων. Είναι αυτό λάθος; Φυσικά κι όχι ! Κι πολύ καλά στεκόμαστε σε αυτό που θέλουμε να περάσουμε σαν πολιτική κι έτσι πρέπει να πορεύεται κάθε σοβαρός σύλλογος. Δεν είμαστε κέντρο διερχομένων όπου ο καθένας θα βλέπει ένα όνειρο κι ο Ιβάν θα πρέπει να του δίνει λεφτά. Κι αυτό μας φέρνει στην.πραγμτικη διάσταση της διαπραγμάτευσης. Ο μειτε κι ο κάθε μειτε μπορεί να αναζητά ότι νομίζει καλύτερο για αυτόν και η ΠΑΕ από την άλλη να οριοθετεί τα οικονομικά της όρια όπως αυτή νομίζει. Τώρα όμως επειδή όλοι είμαστε ενήλικοι στο δωμάτιο αν υπάρχει περίπτωση να βρεθει η Χρυσή τομή κι να γυρίσει ο Γάλλος στον ΠΑΟΚ μας να μην προσπαθούν οι γνωστοί ρουφιάνοι να παρουσιάζουν τον Σαββίδη ντεμεκ σαν θιγμένο κι να τον χρησιμοποιούν σαν πρόσκομμα ώστε να γίνει η μεταγραφή που τόσο θέλει ο προπονητής μας.
Andrew εχεις δικιο, κανεις δεν αναφερει οτι ο Μειτε δεν ηρθε ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΟΚ, οχι επειδη ηθελε να αποφυγει την προετοιμασια ή ειναι τεμπελης. Αν του διναμε δηλαδη οσα ηθελε εξ αρχης δε θα ερχοταν;