9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Wikipedia :
CSKA Moscow fans maintain good relations with the fans of Serbian Partizan, Greek PAOK FC, Bulgarian CSKA Sofia, Polish Widzew Łódź and fellow Russian fans of Dynamo Moscow.[40][41] The Club's main rival is Spartak Moscow.[42]
CSKA Moscow fans maintain good relations with the fans of Serbian Partizan, Greek PAOK FC, Bulgarian CSKA Sofia, Polish Widzew Łódź and fellow Russian fans of Dynamo Moscow.[40][41] The Club's main rival is Spartak Moscow.[42]
- Caballo Viejo
Καλή αρχή παιχταρά! Θέλω να ελπίζω ότι θα σε δω με το 9 στην πλάτη κόντρα στη Μάλμε, ακόμα και με μια προπόνηση. Δεν βγαίνουν αυτά τα ματς με Μπράντον και Σαμάτα. Ας ελπίσουμε να το καταλάβει κι ο Λουτσέσκου.
- kataramenos5
Welcome
Δυο ισως και περισσότερα χρόνια σκαουτινγκ... Ελπιζω να δικαιωθουν στο γηπεδο
Δυο ισως και περισσότερα χρόνια σκαουτινγκ... Ελπιζω να δικαιωθουν στο γηπεδο
- PAOK_Antarctica
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλώς το Ρωσικό θωρηκτό!
Στάλθηκε από το 23076RN8DY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 23076RN8DY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις είδα τα βιντεάκια με τα γκολ του. Δεν θα πω τίποτε άλλο για να μην το γρουσουζέψω, μόνο οτι καλά τον λέει θωηκτό ο Μήτσος παραπάνω. Τον τραβάν, τον σπρώχνουν και μιλάμε ούτε κουνιέται. Χλατς και η μπάλα στα δίχτυα. Ανυπομονώ να τον δω σε αγώνα!
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι το πιο σημαντικό.Rexaris έγραψε:Πιστεύω θα κάνει παπάδες στο γήπεδο. Ορθόδοξους μάλιστα ...
- PAOKevolution
- GeorgiosLeeds
Καλή αρχή παιχταρά! Ελπίζω όλα να πανε καλά, να προσαρμοστείς γρήγορα και να μην σταματήσεις να ματώνεις τα δίχτυα. Είμαι σίγουρος πως θα γουστάρεις στην Τούμπα και θα βγάλουμε γούστα κι εμείς.