9. Fedor Chalov
- constadine
Re: 9. Fedor Chalov
Καλώς ήρθες παικταρα.
Σχεδόν 300 επαγγελματικες συμμετοχες ( άλλοι κλείνουν την καριέρα τους με λιγότερες) σε ηλικία μόλις 26 ετών
Σχεδόν 300 επαγγελματικες συμμετοχες ( άλλοι κλείνουν την καριέρα τους με λιγότερες) σε ηλικία μόλις 26 ετών
-
Ε ρε τι γούστα θα βγάλουμε με αυτόν…
Σιδερένιος παιχταρα και τα καλύτερα έρχονται
Σιδερένιος παιχταρα και τα καλύτερα έρχονται
Επειδή το παλικάρι και η οικογένεια του στενοχωρέθηκαν που άφησε την αγαπημένη του ομάδα, ίσως θα ήταν καλό να τον αγκαλιάσουν λίγο περισσότερο οι σύνδεσμοί μας, επισημαίνοντας του οτι έρχεται σε μια ομάδα αδερφική. ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι ό,τι εμείς με την Παρτιζάν. Οι σέρβοι αδερφοί μας, μάς ενώνουν.
- maikopoulos
Ήδη το φρόντισε η ΠΑΕ αυτό. Δες στο βίντεο παρουσίασης τις φανέλες που κοιτάει ο παίκτης και το αυτοκόλλητο στο καρέκλα κι της κερκίδας και θα καταλάβεις.Rexaris έγραψε:Επειδή το παλικάρι και η οικογένεια του στενοχωρέθηκαν που άφησε την αγαπημένη του ομάδα, ίσως θα ήταν καλό να τον αγκαλιάσουν λίγο περισσότερο οι σύνδεσμοί μας, επισημαίνοντας του οτι έρχεται σε μια ομάδα αδερφική. ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι ό,τι εμείς με την Παρτιζάν. Οι σέρβοι αδερφοί μας, μάς ενώνουν.
- navigator11
Καλώς τον δεχτήκαμε και τον κρυοψώλη. Υγεία και καλή προσαρμογή στην ομάδα ευχόμεθα. Τον πιστεύω πάρα πολύ, νιώθω ανακούφιση, που έκλεισε. Το παλικάρι έχει τα φόντα να μας κάνει να συγχωρέσουμε
τους υπεύθυνους για τις επιλογές στα φορ τα τελευταία χρόνια.

- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες Fedor στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
Να είσαι πάντα υγιής και γεμάτος ασπρόμαυρους τίτλους!
Για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ συγκρατημένος με σένα. Δεν πολυπάω τους Ρώσους παικτικά, αλλά αυτό είναι κακό που διορθώνεται.
Να είσαι πάντα υγιής και γεμάτος ασπρόμαυρους τίτλους!
Για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ συγκρατημένος με σένα. Δεν πολυπάω τους Ρώσους παικτικά, αλλά αυτό είναι κακό που διορθώνεται.
ποιότητα ανθρώπου με εξαιρετική παιδεία!!!
δεν μένει να βγάλει και την ποιότητα του στο γήπεδο.
καλώς μας ήρθες!!!!
δεν μένει να βγάλει και την ποιότητα του στο γήπεδο.
καλώς μας ήρθες!!!!
- theodorsalonika
τι να την κανω την παιδεια?...καθηγητης μου θα γινει?
γκολ θελουμε παικταρα!!!
παμε γερα και μην μασας....

γκολ θελουμε παικταρα!!!
παμε γερα και μην μασας....