Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σίγουρα σε ομίλους.
Σίγουρα με άλλη ταχύτητα στον επόμενο γύρο
Επειδή κάποιοι είπατε για Ντελια 11αδα νομίζω ότι είδαμε όλοι ότι ακόμα δεν είναι φουλ έτοιμος για φουλ ρυθμούς
MVP για μένα σε σχέση με αυτά που περίμενα ο Ρώσος ειδικά στο πρώτο ήταν φοβερός σε όλες τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, από πίσω μέχρι μπροστά
ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΡΓΚ ΡΕ!!!!
Πάμε ΠΑΟΚ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σίγουρα με άλλη ταχύτητα στον επόμενο γύρο
Επειδή κάποιοι είπατε για Ντελια 11αδα νομίζω ότι είδαμε όλοι ότι ακόμα δεν είναι φουλ έτοιμος για φουλ ρυθμούς
MVP για μένα σε σχέση με αυτά που περίμενα ο Ρώσος ειδικά στο πρώτο ήταν φοβερός σε όλες τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, από πίσω μέχρι μπροστά
ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΡΓΚ ΡΕ!!!!
Πάμε ΠΑΟΚ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση και τη νίκη. Μου άρεσε που κρατήσαμε πίσω το μηδέν και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρές απειλές. Μπροστά υπήρχε μια χαλαρότητα με το σκορ στο 0-1, και νομίζω ότι μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα τέρματα. Μου αρέσει που θα πάμε με τη μπάλα χαμηλά και όχι με σκορ 0-5 και να στραβώσει το ματς με τη Μάλμε. Πιστεύω ότι θα μείνουμε προσγειωμένοι και θα δουλέψει η ομάδα για να είναι έτοιμη.
Μουργκ MVP.
Μουργκ MVP.
Δυο νικες -οπως ηθελα,πες κολλημα- ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ..
Έγινε το απαιτούμενο, εξασφαλίστηκε το μίνιμουμ της παρουσίας σε ευρωπαϊκούς ομίλους.
Με μεγαλύτερη άνεση τώρα,με την ομάδα να καλυτερεύει και ενισχυμένοι μεταγραφικά πάμε για το επόμενο βήμα προς το όνειρο.
Με μεγαλύτερη άνεση τώρα,με την ομάδα να καλυτερεύει και ενισχυμένοι μεταγραφικά πάμε για το επόμενο βήμα προς το όνειρο.
-
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Ευελπιστώ σε άμεση ενσωμάτωση έστω του Μαροκινού
Η Μαλμε θα μας δυσκολέψει
Πάμε ΠΑΟΚ…
Ευελπιστώ σε άμεση ενσωμάτωση έστω του Μαροκινού
Η Μαλμε θα μας δυσκολέψει
Πάμε ΠΑΟΚ…
- Dark Knight
Μπράβο σε όλη την ομάδα για την πρόκριση! Βελτιωμένοι και πιο σοβαροί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.
Προκριθήκαμε άνετα, κι αυτό έχει τεράστια σημασία, αλλά αν η ομάδα δεν παρουσιαστεί καλύτερα η Μάλμο μπορεί να μας τιμωρήσει.
Το δεύτερο ημίχρονο καλύτερο (αν και πιο βαρετό) από το πρώτο.
Η Μπόρατς γιδοτάγαρα.
Μουργκ πολύ καλός, Σβάμπ και Οζντόεφ επίσης καλοί.
Καλά έπαιξε και ο Σαματά! Αλλά μακάρι να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Το δεύτερο ημίχρονο καλύτερο (αν και πιο βαρετό) από το πρώτο.
Η Μπόρατς γιδοτάγαρα.
Μουργκ πολύ καλός, Σβάμπ και Οζντόεφ επίσης καλοί.
Καλά έπαιξε και ο Σαματά! Αλλά μακάρι να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
- AlxNeapoli1
Παιζει να εισαι το μεγαλυτερο τρολ εδω μεσαHayate έγραψε:Σοβαροί σήμερα...Καλά ποδόσφαιρο δεν περίμενα να δω
Ο Σαματα σήμερα ήταν σκιά του εαυτού του,σαφώς επηρεασμένος από τις φήμες για αντικατάσταση του...Πρόλαβε έκανε κάποιες ενέργειες αλλά γενικά δε μου άρεσε...Ξεχωρίζω Εκονγκ και Ότο που ξαναμπήκε ενδεκάδα...

-
Είχα και εγω την λογική Ραζβαν από την αρχή, να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη για αρχή, γιατί ΠΑΟΚ χωρίς Ευρώπη δεν νοείται λ. Πολύ καλή η ομάδα μεσοαμυντικα δεν είχαν ούτε υποψία φάσεις οι άλλοι θα μου πείτε με την μπάνια Λουκά; Με την μπάνια Λουκά. Ο εκονγκ έκανε επιτέλους το 1ο του καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και ο οττο ήταν πολύ καλός. Πρέπει σιγά σιγά να πάρουν ρυθμό οι Ταισον και Μπαμπά.
- cristiano4
- thanos-xanthi
Η δουλειά έγινε και πάμε για τους επόμενους
Εξασφαλισμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση τισουνταλι και τσαλοφ...έχουμε θέμα μπροστά
Εξασφαλισμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση τισουνταλι και τσαλοφ...έχουμε θέμα μπροστά
Μπράβο για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας.
Συνέχεια για το όνειρο.
Από 0 έως 1 αλλαγή στην λίστα
Συνέχεια για το όνειρο.
Από 0 έως 1 αλλαγή στην λίστα
Υποφερτη εμφανιση,χαλαροι και οι παικτες γιατι αντιληφθηκαν μετα το 0-1 οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κινδυνευσουν να χασουν την προκριση.Πιστευω σε πολυ καλυτερη εικονα με Μαλμε.
Οι Σουηδοι εχασαν τον βασικο τους στοπερ και γενικα ειναι λιγο ψιλοαθλιοι αμυντικα στα 2 παιχνιδια που ειδα με Κλασβικ.Παμε για την προκριση.
Οι Σουηδοι εχασαν τον βασικο τους στοπερ και γενικα ειναι λιγο ψιλοαθλιοι αμυντικα στα 2 παιχνιδια που ειδα με Κλασβικ.Παμε για την προκριση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athalos την Τετ 31 Ιούλ 2024, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλακ@ οι αλλοι στο καπακι βαλαν σκουληκι.Ουτε δηλωσεις,ουτε τιποτα..
Δε τη παλευω,ΓΤΜΤΜΣ
Δε τη παλευω,ΓΤΜΤΜΣ
ο εκογκ δεν στριβει και δεν μπορει να μαρκαρει χαμηλα, εδειξε ποσο επικινδυνος ειναι