Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ταλαίπωρη ομάδα αυτή η Μπόρατς . Απορώ πως πήραν πρωτάθλημα .
Πάμε για Μαλμε τώρα .
Κρατάμε Εκονγκ και Μουργκ σήμερα.
Πάμε για Μαλμε τώρα .
Κρατάμε Εκονγκ και Μουργκ σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 31 Ιούλ 2024, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χαλαρά και άκοπα, "επαγγελματική πρόκριση" κλπ
Όσοι περιμένατε σήμερα μπαλάρα, ξέρω γω υπομονή, έχουμε κι άλλα ματς
Όσοι περιμένατε σήμερα μπαλάρα, ξέρω γω υπομονή, έχουμε κι άλλα ματς
- PAOK_Antarctica
Πιο σοβαροι σε σχεση με τον προηγουμενο αγωνα. Η διαφορα ηταν μεγαλη για να παθεις κατι απο μια τετοια ομαδα.
Παμε στα δυσκολα τωρα με Μαλμε
Παμε στα δυσκολα τωρα με Μαλμε
- AlxNeapoli1
από ΑποστόληςΑ » Τετ 31 Ιούλ 2024, 22:33
Θα σκοράρει ο Σαμάταρος"
Στατιστικα αν το δεις, σε ενα χρονο μια φορα θα σκοραρει. Σημερα αορατος παλι. Ελπιζω να ηταν τελευταια εμφανιση.
Μπραβο στην ομαδαρα
Θα σκοράρει ο Σαμάταρος"
Στατιστικα αν το δεις, σε ενα χρονο μια φορα θα σκοραρει. Σημερα αορατος παλι. Ελπιζω να ηταν τελευταια εμφανιση.
Μπραβο στην ομαδαρα
- theodorsalonika
Τα φτύσαμε στο τέλος, αλλά μου άρεσε η άνεση που ήρθε η επαγγελματική νίκη. Ανεβαίνουμε και στο επόμενο θα είμαστε καλύτεροι
- WeWillRockYou
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εξασφάλιση των ευρωπαϊκών ομίλων από Ιούλιο μήνα 
Συνεχίζουμε βήμα βήμα για το όνειρο.

-
Εξαιρετικο αποτελεσμα, εξαιρετικα καλη η ομαδα ειδικα στο δευτερο ημιχρονο.
Τα εξτρεμ μας ειναι σε κακιστη κατασταση οπως και οι επιθετικοι μας. Μπηκε ο Σαματτα και φανηκε διαφορα. Με αυτην την εικονα εγω θα οηγαινα σε αντικατασταση Μπραντον και οχι Σαματτα. Μπορει να μην σκοραρει ο Σαματτα αλλα κραταει μπαλα, μοιραζει και τον νιωθουν οι αντιπαλοι.
Μακαρι ο Τισσουνταλι να ειναι σε θεση να παιξει, γτ εκει στα αριστερα εχουμε θεμα.
Δεν μπορω να καταλαβω γτ τοση διστακτικοτητα παλι οταν φτανουμε εξω απο την περιοχη και γτ τοσες κακιστες και αργοπορημενες επιλογες. Δεν θυμιζουν ομαδα που εχει χημεια απο περσι, αλλα μοιαζουν σαν να μαζευτηκαν ορωτη φορα πριν κανα διμηνο.
Εκονγκ εξαιρετικος. Οττο συμπαθητικος. Για τα χαφ δεν ε γαλα ασφαλες συμπερασμα. Μετρια.
Τα εξτρεμ μας ειναι σε κακιστη κατασταση οπως και οι επιθετικοι μας. Μπηκε ο Σαματτα και φανηκε διαφορα. Με αυτην την εικονα εγω θα οηγαινα σε αντικατασταση Μπραντον και οχι Σαματτα. Μπορει να μην σκοραρει ο Σαματτα αλλα κραταει μπαλα, μοιραζει και τον νιωθουν οι αντιπαλοι.
Μακαρι ο Τισσουνταλι να ειναι σε θεση να παιξει, γτ εκει στα αριστερα εχουμε θεμα.
Δεν μπορω να καταλαβω γτ τοση διστακτικοτητα παλι οταν φτανουμε εξω απο την περιοχη και γτ τοσες κακιστες και αργοπορημενες επιλογες. Δεν θυμιζουν ομαδα που εχει χημεια απο περσι, αλλα μοιαζουν σαν να μαζευτηκαν ορωτη φορα πριν κανα διμηνο.
Εκονγκ εξαιρετικος. Οττο συμπαθητικος. Για τα χαφ δεν ε γαλα ασφαλες συμπερασμα. Μετρια.
προβληματικη εμφανιση απεναντι σε ομαδα β εθνικης
δε νομιζω να αντιμετωπισαμε ποτε στην ιστορια μας τοση κακη ομαδα...
χαφ να παρουμε γιατι στα φορ δεν θα φτανει η μπαλα
δε νομιζω να αντιμετωπισαμε ποτε στην ιστορια μας τοση κακη ομαδα...
χαφ να παρουμε γιατι στα φορ δεν θα φτανει η μπαλα
-
και τωρα μαλμε !
αντε να βελτιωθουμε ομως γιατι δεν θα μας συγχωρησουν οι σουηδοι τετοια εμφανιση!
αντε να βελτιωθουμε ομως γιατι δεν θα μας συγχωρησουν οι σουηδοι τετοια εμφανιση!
- WeWillRockYou
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εξασφάλιση των ευρωπαϊκών ομίλων από Ιούλιο μήνα 

Σοβαροί σήμερα...Καλά ποδόσφαιρο δεν περίμενα να δω
Ο Σαματα σήμερα ήταν σκιά του εαυτού του,σαφώς επηρεασμένος από τις φήμες για αντικατάσταση του...Πρόλαβε έκανε κάποιες ενέργειες αλλά γενικά δε μου άρεσε...Ξεχωρίζω Εκονγκ και Ότο που ξαναμπήκε ενδεκάδα...
Ο Σαματα σήμερα ήταν σκιά του εαυτού του,σαφώς επηρεασμένος από τις φήμες για αντικατάσταση του...Πρόλαβε έκανε κάποιες ενέργειες αλλά γενικά δε μου άρεσε...Ξεχωρίζω Εκονγκ και Ότο που ξαναμπήκε ενδεκάδα...